Bill Gates – veľký filantrop alebo psychopat?

Bill Gates – veľký filantrop alebo psychopat?

Je známe, že psychopati sú vysoko inteligentní ľudia, teda psychopatia je niekedy fakt ťažko badateľná. Väčšinou sa prejavuje pri tom úplne jednoducho – skrytými pohnútkami. Psychopat sa hrá často na najlepšieho človeka na Zemi, len aby dosiahol čo chce, je to tá najhoršia duševná porucha, obzvlášť ak ňou trpí jeden z najbohatších ľudí na planéte, na ktorej si tak môže prakticky dovoliť ovládať a vlastniť takmer čokoľvek, čo sa dá kúpiť.

Bill Gates je psychopat, a to bez pochyby. Je to totižto človek, ktorý nemá problémy zbohatnúť na úkor iných.
Nemá totižto problém financovať jednu z najviac zločineckých firiem sveta – Monsanto. Je to firma, ktorá svojou produkciou GMO potravín v USA takmer úplne systematicky zlikvidovala prírodné poľnohospodárstvo, a pre ktorú bol problém zohnať vôbec non-GMO semená na pestovanie prírodných plodín.
Ono najväčší problém tých plodín nie je len to, že sú GMO, ale aj to aké herbicídy a pesticídy na ich pestovanie Monsanto vyrába, sú to vysoko toxické rakovinotvorné látky. A pôda, na ktorej sú tieto plodiny vypestované sa stáva po pár rokoch zničenou, neúrodnou. Nemusím snáď podrobne vysvetľovať prečo.
Vakcíny, ktoré financuje psychopat Bill Gates sú taktiež GMO.
Nie je zaujímavé ako si môže taký veľký „filantrop“ zabezpečiť aby GMO vakcíny boli psychologicky nanucované ľuďom v Európe, kde sú GMO potraviny prísne zakázané pre ich toxické účinky? On si môže kúpiť fakt hocičo. Totižto najväčšou slepou vierou je viera v demokraciu, pretože tým pádom na miesto demokracie máme plutokraciu – vládu „bohatých“. Či je to bohatý psychopat, sociopat, autista alebo hocijaká iná duševná porucha, na tom predsa nezáleží ak je bohatý.
Preto sú hlavne v USA dva tábory ľudí vo vzťahu k psychopatovi Billovi Gatesovi, jedni sú tí, ktorí vidia jeho zločiny voči ľudskosti a podpísali petíciu na vyšetrenie jeho zločinov, je ich niečo vyše 700 000, na tú petíciu stačilo len 100 000 podpisov.
A tom sú tú tí druhí, ktorí vidia jeho peniaze, sú to jeho pätolízači, ktorí sa mu pchajú do intímnych partií.

Vakcíny na báze mRNA proti vírusu SARS-COV-2 sú taktiež GMO, sú totižto financované práve psychopatom Billom Gatesom.
Myslíte si, že niekto naozaj vie ako presne je to mRNA geneticky modifikované? Nevie to nikto.
A tvrdiť, že niečo ako je mRNA, ktoré bežne podáva informácie v podobe bielkovín do DNA, to DNA nezmení, je lož.
Všetko totižto ovplyvňuje ľudské DNA, jedlo, ktoré jeme, voda, ktorú pijeme, prostredie, v ktorom žijeme. Hovorí sa tomu aj mikroevolúcia – evolúcia generácii.

Autor: Otvorenamysel

0Shares
Blog