Božie Mlyny. Slovenská NEMEZIS

Božie Mlyny. Slovenská NEMEZIS

I. Úvod. Zabudnutá Judit. ZACHRÁŇTE MATOVIČA!
II. USA. Koniec slovenského Majdanu.
III. Európa. VPRED K ČSSR II!
IV. „Staro“-egyptské artefakty v Prahe. Poklad Inkov v Bratislave. Jánošík. Litomyšl. Arkádia. Lagaš a Sippar.
V.  Smer. Druhotné kontúry sprisahania proti Ficovi.
VI. Záver.

 

 I. Úvod alebo pri príležitosti oslobodenia Pčolinského a Haščáka. Zabudnutá Judit. Zachráňte Matoviča!

Ich prekliatím bolo víťazstvo, za ním bola prázdnota…“

Tretia a POSLEDNÁ vlna COVID príde koncom septembra.     V. Lengvarský

Človeka je možné zmiasť faktami, ale ak rozumie tendenciám a procesom, potom ho už faktami nepopletieš.“
A. F. Dulles

Pozdravujem svojich vážených čitateľov a chcem im popriať veľa zdravia a trochu toho žičlivého ľudského šťastia, ktoré práve dnes všetci tak veľmi potrebujeme spolu s rozvahou, trpezlivosťou, vôľou a výdržou. Ospravedlňujem sa za dlhšiu odmlku, ale azda ako vysvetlenie postačí, ze píšem tento článok ležiac na posteli, súc v pooperačnej liečbe. To máte tak niekedy v živote – od dobroty na žebrotu. Asi to treba brať filozoficky, čo už, mne najviac imponuje stoicizmus…

Zároveň sa chcem srdečne poďakovať pani Ivete Rychtaříkovej za ozvučenie predošlých štúdií zo série „Božie Mlyny“ a „O krajine, kde sa nebudeme báť umierať…“ na youtube-kanáli „Znalosti znamenaju moc“ a. Stálo Vás to myslím vtedy aj dvojtýždňový ban, pani Ivetka, a to nehovorím už o pozoruhodných incidentoch, ktore sa prihodili adminovi J. Korálovi, serveru nwoo.org a o fušovani s údajmi o čítanosti posledného článku o Judite. Keď 20. apríla Krajský súd v Žiline potvrdil Judite v odvolacom konaní drastický rozsudok, spečatiac jej zničujúcich dvanásť rokov vo väzbe, priznávam, stratil som guráž. Zvláštne, že ma marcová koaličná kríza zďaleka netrápila tak, ako práve osud Judity na predmetnom pojednávaní KS v Žiline. Už predtým som mal nepríjemnú predtuchu ohľadne rozsudku, a to hlavne kvôli nasledujúcej správe – https://sport.aktuality.sk/c/484152/rozhodcu-ivana-kruzliaka-preradili-do-ii-ligy/.

A totiž, došlo k zaujímavému incidentu z prostredia slovenského futbalu. AS Trenčín hral s Dunajskou Stredou, pričom pre Trenčín sľubne sa vyvíjajúci zápas, v ktorom jednoznačne dominoval výkonom i kvalitou hry, sa tímu zo Žitného ostrova podarilo v závere otočiť len vďaka zjavnej zaujatosti rozhodcu Ivana Kružliaka voči Trenčanom, keď v nadstavenom čase odpískal DS spornú penaltu. Južania ju premenili a zápas skončil remízou 3:3. Pozoruhodné je, že za tento krok rozhodcu disciplinárne stíhal sám Slovenský futbalový zväz (SFZ), podľa ktorého nielenže bola penalta odpískaná v prospech Dunajskej Stredy nesprávne, ale ešte rozhodcovi aj udelil dišpenz na šesť budúcich zápasov a do konca sezóny ho preradil do II. ligy. Sám p. Kružliak si z celého incidentu a takéhoto verejného poníženia zrejme neveľmi lámal hlavu, keďže pozoruhodnou súhrou okolností si práve tohto rozhodcu vybrala UEFA, aby pískal úvodný zápas tohtoročnej 16-finálovej sezóny medzi Lille a Amsterdamom.

UEFA vyhlásila, že danému rozhodcovi dôveruje a má s organizáciou zazmluvnené zápasy, a preto sa domáca ostrakizácia slovenského rozhodcu zo strany SFZ na jeho zmluve s UEFA nijako neodrazí… Ak sa k tomu prizrieme bližšie, viaceré intrigujúce momenty a paralely začnú vychádzať na povrch. Tak najprv, AS Trenčín je záujmovo previazaný s MŠK Žilina, keďže jeho dorast trénuje práve na umelých trávnikoch Žiliny, a MŠK, ako vieme, je jedným zo subjektov riadenia, na ktorý je prostredníctvom už dva a polročného mučenia nevinnej Judity vyvíjaný priamy nátlak. Pripomínam, že nedávno zarezonovala smrť jedného relatívne mladého člena predstavenstva MŠK Žilina Mareka Majtána (https://sport.aktuality.sk/c/bjfv0z5/podielal-sa-na-najvacsich-uspechoch-msk-zilina-vo-veku-38-rokov-necakane-zomrel-marek-majtan/). Ďalej, Trenčín mal súboj s Dunajskou Stredou. Nuž, z pohľadu globálneho riadenia a globálno-historického procesu nie je irelevantné hovoriť o Žitnom ostrove ako prototype pre Horný Egypt* (pozri  prílohy na konci článku – pozn.)

 

 

 

Každopádne, dunajskostredský klub nemá problém s peniazmi, a navyše dolniaky všeobecne, ako je známe, sú charakteristické úplne špecifickými mocenskými pomermi, obzvlášť po všetkých kolaborantsko-vlastizradných úklonoch Matoviča a pozornosti smerom k maďarským spoluobčanom. Taktiež odporúčam prizrieť sa k žlto-modrým dresom Dunajskej Stredy. Farby kráľovskej ľalie, ženy na Poussinovej maľbe Et in Arcadia ego, Ukrajiny a Rusínov, gréko-katolíckeho projektu pod patronátom Viedne a Vatikánu a pápeža Františka osobne, keďže sa na túto konfesiu špecializuje.

 

 

 

 

 

 

Taktiež nie je bez zaujímavosti, že pápežský kríž a kríž grécko-katolíckej cirkvi sú, prakticky, identické. Ide o trojramenný kríž.

 

 

Nebudem prekvapený, ak počas návštevy spustí po-rómsky alebo rusínsky, tvrdiac, že prví sú soľou zeme a máme sa pred nimi kajať, zatiaľ čo druhí majú svoje právo na sebaurčenie. Rovnako si položtedôležitú otázku, prečo Slovenský olympijský výbor, ktorého OFICIÁLNYM partnerom na tokijskej olympiáde bola nemecká Billa (!!– pozn.), zorganizoval po prílete svoj DOD práve v Šamoríne, v minulosti – SAMÁRII. Globálna politika, chlapci. Tento región je príliš významný, než aby ho chceli prenechať Slovákom, ba ešte s Matovičovcami vo vláde.

Ergo, rovnako ako v prípade Judit, kde akoby Žilina, resp.občianska spoločnosť a Juditina obhajoba súperí s globalistami, tak aj tu máme do činenia s podobným stretom slovenského Trenčína s globalistickou Dunajskou Stredou. Hovoril som taktiež, že špecifikom kauzy Judit je morálna výhra slovenskej občianskej spoločnosti NAPRIEK skorumpovanosti a angažovanosti súdu. Rovnakú zainteresovanosť v prospech Dunajskej Stredy ukázal aj predmetný rozhodca, keď im umožnil zvrátiť prakticky vyhratý zápas. Morálne víťazstvo Juditinej obhajoby je v danom prípade ilustrované postojom SFZ, kedy aj taká močiaru oddaná štruktúra MUSELA uznať neadekvátnosť konania rozhodcu (alias žilinského okresného a krajského súdu). Avšak trest pre rozhodcu-súdy-močiar, resp. spravodlivosť v Juditinej veci sa zatiaľ odkladá, pretože celú túto «nepríjemnosť» sa jala hasiť UEFA. Už vtedy bolo zcela operatívne naznačené, že slovenský «močiar» bude mať, napriek jeho totálnej domácej diskreditácii (zmarené referendum bolo len posledným akordom pravnej delegitimizácie vlády -pozn.),ešte chvíľu nadnárodné krytie, ale len do „konca sezóny“.Časový horizont – november, t.j. keď uplynie pol roka od sabotovaného návrhu na vypísanie referenda a otázka predčasných volieb BUDE MUSIEť BYŤ VYRIEŠENÁ. Súbežne s tým sa v novembri bude rozhodovať o osude EÚ, a to veľmi rýchlo. Veď obrazne povedané, pod zápasom medzi Lille a Amsterdamom je myslený výsledok súboja anglosionistického močiara (paralela Benátky – Amsterdam – Londýn, Východoindická spoločnosť a princ Viliam Oranžský ako zakladateľ hannoverskej dynastie) o osud EÚ s romano-germánskymi kontinentálmi a globalistami (paralela Lille, t.j. franc. ĽALIA ako symbol predreformačnej monarchickej tradície,Merovejcov a kráľovského Francúzska, kultu „Sedembolestnej“, resp. „Čiernej Madony“). Pozri viac v mojom článku o Košiciach a ĽALII ako symbole Sedembolestnej, ktorá je zároveň akousi druhotnou indíciou na „červenú“, t.j. dolnoegyptskú frakciu hierofantov, v súčasnosti – euroázijskú frakciu GP.

Proste za normálnych okolností by už Juditu dávno pustili ako prvého a najprominentnejšieho politického väzňa, ale keďže jej prepustenie = politická smrť močiara, ktorý môže jednoducho nechať krajinu vybuchnúť, musí sa to odročovat podľa miery toho, ako sa GP darí len postupne odstavovať močiar od riadenia. A už aj teraz sa dávkované infoleaky z kauzy stávajú nástrojom politického boja. Spomeňte si, napríklad, ako 28. júna, v Deň sv. Víta, prišiel odiózny denník SME so zaujímavým a pre tento oligarchický plátok o to paradoxnejším článkom o Judite, v ktorom autor poukazoval – samozrejme v duchu už predtým medializovaných skutočností – na mnohoraké paradoxy a nedopatrenia predmetnej kauzy. https://domov.sme.sk/c/22689493/zabila-16-rocna-judita-kamarata-rozhodnutie-ma-medzery.html Medzi skalnymi čitateľmi to vtedy vyvolalo priam búrku nevôle, pričom podobný článok bol medializovaný aj na druhej strane barikády – na „Hlavných Správach“. O čo teda išlo? Čo sa ešte stalo v ten deň? (https://www.ta3.com/relacia/21069/hlavne-spravy-z-28-juna)

Generálna Prokuratúra potvrdila, že zaevidovala podanie žaloby na M. Kočnera, Z. Andruskóa, M. Marčeka vo veci pripravovanej vraždy D. Lipšica a novomenovaného GP Maroša Žilinku. Sám Lipštajn to komentoval v zmysle, že niet žiadnych pochybnosti, že to bolo presne tak, že skupina plánovala popri Kuciakovi aj vraždu L. a Ž. A Kuciak sa im vraj, žiaľ, podaril. Vykonať to mal nejaký Bosniak za 70 tis. EUR. Zrejme išlo vtedy o pokus Lipšica vtiahnuť novomenovaného GP do svojej hry, zaviazať si ho jednotným rozsudkom v tej veci, uzatvoriť niečo ako bratstvo omerty. Taktiež v ten deň Lengvarský na tlačovke avizoval plošné sprísnenie „anti“-covidových pravidiel a režimu na hraniciach – akurát na začiatku prázdnin, veď od týchto hajzlíkov s mentalitou drobných škodcov, ktorí sú vynaliezaví akurát v znepríjemňovaní života ľuďom, sa nič iné čakať nedalo. V ten istý deň v parlamente hlasovalo o odvolávaní Matoviča. Last, but not least – v ten istý deň bol v Belgicku ohlásený trest pre vysokého policajného funkcionára Desenfantsa v kontexte vraždy Slováka Chovanca. Znovu západná spravodlivosť v praxi. Česi sa o nej presvedčili na príklade svojho krajana, ktorého v Británii domáci ubil bicyklovou reťazou a bol oslobodený. Tu za vraždu Slováka nik a nič nepostihlo tú bandu nacistických zverov, ktorí nášho krajana umučili a očividne NA PRíKAZ ZHORA (viď časová korelácia udalosti s Kuciakom a Majdanom na Slovensku – pozn.) tupo zabili. Teraz toho, kto to akože mal mať pod palcom, odsúdili k trestu 10-percentnej zrážky zo mzdy v priebehu smiešne krátkej doby. Život dobytka má v Belgicku väčšiu cenu, než život Slováka. Slovom, močiar v ten deň útočil na Slovensko všetkých frontoch, tuším aj nejakí koaliční poslanci sa vyhrážali, že budú hlasovať za odvolanie Matoviča.

A práve vtedy zahrmel článok SME o Judite, bolo to ako hrom z jasného neba. https://domov.sme.sk/c/22689493/zabila-16-rocna-judita-kamarata-rozhodnutie-ma-medzery.html Podobne ako keď JOJ-ka púšťa ruské vojnové filmy. Bola to výstraha všetkým, že ak bude Lipšic naďalej vyskakovať a chcieť mocensky skorumpovať Žilinku, ak bude Lengvarský vyvolávať v ľuďoch zúrivosť tak brutálne a predčasne, ak koalícia nezahlasuje tak, aby boli Matovič a globalisti spokojní, beda Vám. A bol to zároveň aj odkaz euroelite do Belgicka, že GP môže kedykoľvek potopiť slovenskú vrahovládu ako ich priamy močiarny výtvor, pretože za žiadnej inej vlády by si v Belgicku nedovolili podobným hanebným spôsobom medializovať a „vyriešiť“ kauzu Chovanca. Veď aké protestné demarše mohli v Bruseli čakať od korčokovského MZV, ktorého oficiálnym partnerom v odbore strategickej komunikácie je Zomri.SK?

Takže budeš musieť vydržať do Novembra, Judita, Tvoja Golgota padne spolu s touto vrahovládou, ktorá Ti podpísala rozsudok a ktorej ex-premiér VEĽMI DOBRE VIE, kto to spravil Tebe a Tomášovi. To už nehovorím o Kolíkovej, Čaputovej, Lipšicovi a iných monštrách, čo sa proti Tebe boli sprisahali. Budú za to pykať stonásobne viac, ako za nejakého Pčolinského. A ver mi, že v momente, keď nášmu močiaru bude zvoniť KONEČNÁ, budú myslieť na Teba. Lebo slovenský národ nebude viac trpieť zlodejov a fašistov, ktorí sa dostali k moci vďaka vraždeniu a mučeniu našich detí (Kuciaka a Teba), keď sa raz dozvie pravdu. A že sa ju dozvie!…

Toľko k úvodu a snáď ako príhodný komentár na margo prepustenia Pčolinského a zrušenia obvinenia voči Haščákovi. Chápete, prečo bol Pčolinský poslaný do chládku? Tak, ako v marci globalisti súhlasili s jeho zatknutím, tak teraz len prišiel moment, kedy usúdili, že už stačilo. Isteže, Pčolinský bol, ako aj jeho predchodca a spriaznená Kollárova strana, naviazaný na Vatikán a kontinentálov, ale príliš veľa a príliš skoro kecal, pechoril sa pred kamerami a blúznil o ruských špiónoch a dezinformáciách, to je dôvod, prečo ho „ušli“. Teraz, naopak, tlačený osobnou pomstychtivosťou za urazenú ješitnosť, bude toho veľa rozprávať. A práve to teraz (nie v marci) globalisti potrebujú na odstavenie Lipšica a spol na prokuratúrach rôznych úrovní. Jednoducho Pčolinský, ako aj väčšina našich „odborníkov“ na siedmy chlp v ľavej nozdre, hovoril, keď bolo treba mlčať. Pochybujem, že bude mlčať, keď bude treba hovoriť.

Stálo ma veľa námahy ďalej sledovať a inventarizovať slovensky ani nie močiar, ale bahno, a verte mi, ze terajšia imobilita mi na eláne nepridáva, ale keďže už raz mám čas, tak sa pokúsim poskytnúť svoju víziu vývoja udalostí čitateľom za posledný polrok z pohľadu KSB a zdravého rozumu.

Pokúsim sa zosúladiť globálne udalosti s tými slovenskými, vypichnúť isté pozoruhodné, symbolicko-matričné momenty, zrekapitulovať marcovú vládnu krízu a dať charakteristiku pár utešeným osôbkam typu Naď a Čaputová.

 

Dôležitou súčasťou štúdie bude samostatná časť o globálno-historickom procese a o najvýznamnejších – z pohľadu riadenia – udalostiach v ČR a SR za uplynulý rok na úrovni druhej, t.j chronologicko-historickej priority obecných prostriedkov riadenia. Pouvažujeme o našej tmárskej cirkvi, o osudoch slovenského športu, víťazstvách našich chalanov a báb častokrát napriek, a nie vďaka športovým štruktúram, ktoré by mali za normálnych okolností brániť a podporovať ich záujmy. Pozastavíme sa pri ekológii a psychoportréte niektorých hviezd slovenskeho herectva, vyzdvihneme podčiarknuto mafiózno-parazitárnu, korumpovanú a protištátnu podstatu tohto politicko-mediálneho molocha, ktorý je vlastne zrkadlovým odrazom mentality našich psychotrockistov. T.j. tých kádrov z československej elity, ktorá odjakživa predstavovala perifériu anglo-sionistického močiara v našich krajinách. Prirodzene, nerád by som tu opomenul elitárnu frakciu viažúcu sa na kontinentálov-globalistov, ale o tých si rozpovieme v samostatnej historickej kapitole, ktorú venujem opisu hradu Bouzov, Rádu Teutónskych rytierov a Zlatého Runa. Každopádne to však bola práve periféria močiara, ktorá sa v našich krajinách najprv podvolila Mníchovu, potichúčky tu kolaborovala s Nemcami za okupácie, neskôr po oslobodení sa rýchlo prezliekla do straníckych kabátov (nebudem tu teraz rozprávať vtipy o gardistoch a arizátoroch, ktorí sa po vojne aktivizovali v nových podmienkach, niektorí dokonca aj stranícky angažovali). Konkrétne o našich hercoch, ktorí radi vystupujú aj vystupovali na námestiach z pozícií «svedomia národa», je dobre známe, že za toho „hrozného“ socíku patrili do «creme de la creme» spoločnosti, boli, prakticky, súčasťou elít. Absolútne si monopolizovali priestor v médiách a rozhlase, niekedy má človek dojem, že do talk-show a relácií pozývajú výlučne divadelníkov, režisérov, hercov, umelcov a kritikov umenia, hudobníkov. Ten megalomanský komplex SND v Bratislave je fakt tunel ako hrom, nehovoriac o SNG.

 

Proste Slovensko – divadelnás uperveľmoc. Ruku na srdce, koľkí z Vašich známych chodia pravidelne do divadla a majú okrem tých súčasných inscenácií typu «Sexuálna perverzita v Chicagu» poňatie aj o klasike tohto žánru? Kto z nich čítal Shakespeara, Moliéra, Schillera, Wildea či Ostrovského v origináli? Kto z nich pozná naspamäť nesmrteľnú «Tirade des Non! Merci!» Cyrana z Bergeracu alebo monológ Čackého «A sudji kto?» z „Útrap z rozumu Gribojedova? To isté sa chcem spýtať aj hercov, ktorí kým neovládnu poslanie vlastného remesla – zušľachťovať ľudí, nech sa nevyjadrujú o politike, do ktorej sa nikdy nerozumeli, však, pán Kňažko… Ide proste o skupinu ľudí, ktorí si o sebe vždy, za akéhokoľvek režimu myslia, že sú múdrejší alebo schopnejší, než ostatní a preto povolaní sa aktivizovať a byť v čele sociálnych procesov.Idú si najloajálnejšie hrdlo vykričať, radi budujú kulty osobnostiam a vyvolávajú hony na bosorky. Viď indivíduá ako Dostál. Takže najprv na prelome päťdesiatych marginalizovali a doobviňovali skutočných vlastencov a „boľševikov“ typu Husáka, hrdinu SNP, ale popritom postavia Stalinovi v Prahe najväčšiu sochu v Európe. Práve táto frakcia našej elity tu horemenovaných skutočných boľševikov v päťdesiatych rokoch odsúdila paralelne s mnohými inými, to oni, alebo skôr mediálno-justičná hlava tejto chobotnice tu vyvolávala masovú davovú hystériu vtedy a dnes, kedy vecná objektívna diskusia protichodných názorov je zamieňaná jednostranným zaujatým ideologicko-politickým aktivizmom.

Tému päťdesiatych rokov ako svojského prejavu „kultúrnej revolúcie“ po-československy ešte podrobnejšie rozoberiem v časti, týkajúcej sa Smeru a Blahovej argumentácie, pretože ide o ideologicky mimoriadne závažnú vec, ktorej zneužitím sa otvára Overtonovo okno pre postupnú dominanciu marxisticko-trockistického ideologického diskurzu v ľavicovom tábore. Neslobodno totiž zabúdať, že stotožňovanie fašistických praktík v súčasnej justícii so spomínaným konkrétnym obdobím sa zahmlieva apriorná protifašistická podstata komunistického hnutia v Európe 30.- a 40. rokov, kedy na kontinente to boli práve komunisti, ktorí snáď ako jediní aktívne bojovali s fašizmom a aj si kvôli tomu vytrpeli svoje. A také hony, čo sa robili na ľavičiarov a komunistov pred a za vojny, boli oveľa ale že rozsiahlejšie a brutálnejsie, než tie päťdesiate roky. A ľavičiari obzvlášť by mali minimálne diferencovať medzi týmito dvoma ideologickými prúdmi v KSČ – budovateľsko-boľševistickým a parazitárno-trockistickým, keď o tom rozprávajú, a navyše vždy paralelne uvádzať, aký bol vtedy na Západe mccarthystický lov na komunistov. Slovom – nepľuť do vlastného pitvora. Ešte sa k tomu vrátim, ale napr. priamym dôsledkom podobného Overtona bol jeden Blahov status, kde vláde doslova vyčíta, že prečo tak nenávidia systém spred 1989, keď vlastne vytvárajú to isté.. Zároveň sa chcem p. Blahovi ospravedlniť za pár neadekvátnych komentárov, ktoré som mu v nie práve najzávideniahodnejšom stave mysle bol vycapil pod jeden status.

Každopádne, treba správne chápať a interpretovať stranícky vývoj v päťdesiatych rokoch, pretože vyjavenie tejto jeho trockisticko-sionistickej komponenty umožňuje pochopiť, kto tu riadil bál v 1950-ch (teda aspoň čo sa zatváračiek týka), neskôr pripravil pôdu pre 1968 a repete v 1989. Takže trockisti rozbehnú svoje čistky a ešte ich aj nazvú stalinistickými, paráda. Rusov obzvlášť prekvapuje, že tzv. „stalinistické“ čistky v ČSR začali prebiehať vo veľkom až po Stalinovej smrti a v réžii miestnych trockistov. Následne, ako výstižne naznačujú „Pělíšky“, tí istí, čo robili čistky, začínajú hovoriť o „socializme s ľudskou tvárou“ a pripravovať Pražskú jar. Čo je zaujímavé – po invázii boli v prvom rade marginalizované práve tieto trockistické elementy v prospech „boľševikov“, o čom svedčí menovanie do čela krajiny Husáka, ktorý hnil za trockistov v base, a ktorý v momente, keď všelijakí Pelikáni (J.Pelikán – vtedajší šéf čsl. TV a rozhlasu a zverbovaný agent Londýna; pozn.) a iní šéfovia médií v súčinnosti s progresivistami z KSČ v rámci Pražskej Jari privodili situáciu, ktorá hrozila kardinálnym zhoršením bezpečnosti v celoeurópskom meradle a skončila tak, ako skončila, tak on prevzal zodpovednosť za krajinu.

S oporou na RVHP urobila ČSSR a obzvlášť SSR v priebehu dvadsiatich rokov fázový industriálny a civilizačný rozvojový skok a premenila sa na vyspelú krajinu s modernou a kvalitnou infraštruktúrou, civilnou aj ekonomickou, vynikajúcim ľudským a rastovým potenciálom. Isteže, nemal každý auto a trockisti cez ideológiu otravovali ľuďom život, ale postavilo sa na 70 tis bytov ročne, vlastnou vôľou, húževnatosťou a inteligenciou si národ vybudoval nové a konkurencieschopné odvetvia a špičkové podniky, tovary sa prevážali po železnici, bol čistejší vzduch a neporovnateľne šetrnejší prístup k prírode – úmerne vtedajším technologickým možnostiam. Každopádne, človek nebol vystavený pohľadu na vykosene pásy lesov, smutný to obraz slovenských hôr šúčasnosti. Žilo sa nepochybne zdravšie, bezpečnejšie, družnejšie a racionálnejšie. Napriek tomu si však trockisti v strane, v ideológii a tajných štruktúrach zachovali časť svojich pozícií. A vysielali neklamné signály o tom, že sú tu, že majú podiel na riadení a záujem kolaborovať. V predvečer Novembra bolo vo viacerých filmoch („Áno, vážení přátelé!“ a „Vrať se do hrobu!“ – pozn.) naznačené, že nomenklatúra sa chystá demontovať systém, naviac Charta 77, vydržiavanie kvázi-disidentov typu Havel v privilegovaných podmienkach, dokonca čiastočne aj dohoda Husáka s Vatikánom sú tomu dobrým príkladom. A to pritom nijako neviním Husáka. V 1989 to tiež boli práve trockisti, kto bol pri kormidle a určoval vývoj. Lenže potom prevzala iniciatívu periféria kontinentálov, pod ktorých neštruktúrnym riadením došlo k rozpadu federácie, pričom daný proces sa obzvlášť zintenzívnil po zjednotení Nemecka roku 1990 (viď odstavenie krátko po Novembri kádrov typu Gál, vláda Čarnogurského – pozn.).

Nuž, teraz tejto na močiar napojenej frakcii našich elít, ktorá za 30 rokov od Novembra jednoznačne dokázala, že nevie nič budovať a tvoriť, ale len ničiť a parazitovať na vybudovanom, zvoní umieračik(posledné udalosti okolo Lipšica; https://www.hlavnespravy.sk/sila-ochrannej-ruky-z-bruselu-a-washingtonu-nad-demoblokom-slabne-majte-sa-na-pozore-varuje-filip/2654164). Na globálnej úrovni to náhľadne dosvedčuje spôsob, ako USA utekajú z Afganistanu, kde bolo krásne ukázané, že USA im loajálne štruktúry periférie americkej krajinskej elity jednoducho pustia k vode, čítaj – Lipšic a jeho penťácko-dzurindovská mafia (vrátane novodobých výhonkov typu SAS, OĽANO a rozpadajúcich sa Zaľuďov) prichádza, tak či onak, o doterajšie krytie. Môže sa tu Lipšicove prokurátorské stádo bárs aj na hlavu postaviť kvôli Žilinkovi, na to Vám Vy chudáci každý kašle. Aj ten Fico už na rovinu nazval prokurátorov okolo Lipšica bandou zlodejov. Porozmýšľajte radšej, prečo má Generálny Prokurátor také zaujímavé priezvisko, a spomeňte si na moje slová, že keď pre močiar nastane KONEČNÁ, budú mať všetci pred očami istú nervy drásajúcu kauzu zo Žilin(k)y… V skutočnosti sme svedkami finále takmer polročného divadla, veľmi zaujímavého a napínavého, v priebehu ktorého GP alias Globálny Prediktor upevnil svoju moc nad matovládou a veľmi elegantne náš močiar odstavil. A to stávky boli vtedy, za marcovej koaličnej krízy možno aj vyššie, než teraz. Išlo o to, ktorý scenár preváži – či hrozný koniec pre všetkých, či hrôza bez konca pre močiar… Teraz vidíme už akurát len uťahovanie slučky okolo Lipšicovho klanu, pomalé, ale dôkladné odstavovanie močiara od riadenia, sprevádzané hystériou prorežimných médií, ktoré stíha jedna hrôza za druhou. Napríklad, trestné stíhanie novinárov Investigatívneho centra Jána Kuciaka za extrémizmus v gescii známeho prokurátora Honza, ktorý si budoval renomé na extrémizovaní Blahu a Fica. (https://www.slovanskenoviny.sk/naka-sa-zaobera-clankami-investigativneho-centra-jana-kuciaka-pre-podozrenie-z-ohovarania-preveruje-tiez-extremisticky-motiv-novinarov-vec-vsak-dozoruje-neslavne-znamy-prokurator-s-vazbami-na-soroso/amp/) To máte tak – kto seje vietor, požne búrku. Aj to bola len prvá lastovička, veci odvtedy pokročili a súdiac podľa tejto Ficovej tlačovky – https://youtu.be/9dwiLtIfP9A – novinári si u ľudí teda riadne nadbehli… Ako sme vraveli – GP v tandeme s Ficom ohýba naše elity do baranieho rohu. A klobúk dole, vyzerá to veľmi elegantne.

Podotýkam, že globalisti v tomto zápase majú znovu, ako v 2012, akúsi tichú dohodu s Ficom vo veci odpisu slovenského močiara. Stojím si za tým, pretože si viem domyslieť, aké ťažké je udržať riadenie na Slovensku v podmienkach jeho prakticky mŕtvolného ovládnutia/rozloženia ľuďmi, ktorí sa radovali smrti generála Lučanského, tancovali na hrobe Jana Kuciaka a ututlávajú pravdu vo veci Judity, v nádeji, že dievča zhnije vo väzení, zblázni sa alebo sa tiež začne „kajať“. V princípe som mohol tento materiál zostaviť už skôr, avšak človek mieni, Pán Boh mení.

Svojho času Allen Foster Dulles, rezident americkej strategickej rozviedky vo Švajčiarsku za vojny a po vojne prvý riaditeľ novovytvorenej CIA, veľmi to informovaný človek nepochybne, povedal – «Človeka je možé zmiasť faktami, ale ak rozumie tendenciám a procesom, potom ho už faktami nepopletieš».

Nuž, veď celé to divadlo na Slovensku pekne zapadá do skoršie načrtnutého procesu postupného a neodvratného odpisu neokonov v réžii Fica a GP, kedy je posledný nútený podporovať lídra Smeru ako jediného schopného štátnika, ktorý bude môcť zaručiť aspoň akú-takú kontinuitu jeho riadenia u nás a nepripustiť skĺzavanie krajiny do občianskej vojny. Fico v mnohom svojim vyváženým fabiánskym postojom a jednaním vlastne vypúšťa ventil spoločenského tlaku, ktorý cieľavedomo, vytrvalo pumpujú nenávisti plní mediálni operátori močiara. Nedá sa nevšimnúť, že Fico v princípe ako jediný robí v NR SR reálnu a účinnú (rozhodnutia ÚS a NS pri smeráckych žalobách na vládne „proti“-covidové opatrenia – pozn.) opozičnú politiku, ostatní v podstate iba papagájujú alebo sa venujú sebapropagačnej či imitačno-provokačnej činnosti z opozície. Aká je to už, prosím Vás, opozícia, keď Pellegrini za svoj politický vzor vyhlasuje Dzurindu? Väčšie a servilnejšie gesto oddanosti močiaru a jeho svätej veci zničenia Slovenska si sotva viem predstaviť. Ubezpečujem Vás, že taký Matovič pre smrť liberalizmu spravil omnoho viac, než Pelle. A nehovorím len o parlamentnej opozícii, ale aj tej odchovávanej s vyliadkou na nové voľby. Myslím indivíduá ako Draxler, Drucker a iní rýchlokvasení a mediálne podporovaní „skeptici“ a „všeználkovia“. Rovnako aj „znechutení“ a „zhrození“ patrioti, čo kričia, že ďalej sa už ten bordel trpieť nedá… EŠTE AKO SA DÁ! Len treba niekedy používať mozog a chápať, že je lepšie teraz si trochu potrpieť, aby som mohol žiť v budúcnosti, než aby som rovno zomrel z ľaku na fľaku včul. Žiadne „národ povstaň“ a „putá si strhni“! Pán Blaha, za výkon na deň Ústavy v Košiciach máte u mňa tretí strajk (prvý za päťdesiate roky, druhý za socializmus = fašizmus). Vydržať, a nie burcovať ľudí do ulíc! Podľa toho, čo po prepustení Pčolku vyhlásil Kollár o možnosti predčasných volieb, už najneskôr v novembri bude o osude tejto vlády rozhodnuté. Priatelia, ja viem, že to môže znieť divne, keď privolávam k neprotiveniu sa zlu nieže násilím, ale aj protestami či „tajuplným“ článkom 32 Ústavy SR o práve na odpor. Vedzte, že si až príliš dobre uvedomujem aj podľa najbližšieho okolia, ako ďaleko je až schopná zájsť fašizácia spoločnosti a protiústavný tlak na zamestnancov zo strany zamestnávateľov v kontexte očkovania, ako funguje profesijná šikana.

Môj vlastný život mi príde ako nekonečná reťaz utrpenia a boja, riedených láskou. Ale treba jednoducho pretrpieť ešte mesiac-dva. Aj močiaru začína dochádzať, že čas sa im kráti, že v predčasných voľbách ich ľudia zotrú a že budúcnosť je schwach, ak sa im predsa len nepodarí nejakým spôsobom (najlepšie cez ulicu alebo v kombinácii s ulicou) vyvolať Majdan č.II, definitívne zničiť našu štátnosť a ponoriť krajinu do občianskej vojny. Myslia si, že sa im to prepečie a že sa zavďačia americkým krajinským elitám a Londýnu, ktorí potrebujú vojnu v Európe stoj čo stoj. Je minimálne pozoruhodné, že zatiaľ čo v Košiciach policajti s ľuďmi konflikty nemali, v Bratislave to bolo skôr naopak. Navyše Fico otvorene varoval, že v prípade odchodu policajného prezidenta Kovaříka sa obáva nominácie oveľa horšieho kandidáta. Práve teraz je vhodné pripomenúť ľuďom, v akom krehkom a zraniteľnom bezpečnostnom prostredí fungujeme. Len spomínajte, čo bolo v najvyhrotenejšom momente marcovej koaličnej krízy močiarom naznačené vo varovaní – „Celé Slovensko bude v plameňoch!“ (http://ispigl.eu/denik/?q=node/22741) Málilo sa vám tej ekologickej diver…, pardon – havárie na Hrone? Už ste zabudli, ako v polovici júna došlo v Prešove, na ulici Sedliackeho Povstania (!! – pozn.) k absolútne nevídanému incidentu, kedy ľudia úradom nahlásili divný kufrík, povaľujúci sa pri sídliskových kontajneroch vedľa detských ihrísk? (https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/591574-kufrik-najdeny-pri-bytovkach-v-presove-obsahoval-vzorky-bojovych-plynov/) V tomto voľne pohodenom vojenskom kufríku boli – ako sa neskôr zistilo – vzorky bojových otravných plynov!! T.j. zbaní hromadného ničenia a chemických zbraní. Túto donebavolajúcu bezpečnostnú udalosť Polícia kvalifikovala ako prečin verejného ohrozenia, pričom trestnoprávna sadzba, ktorá za to môže byť možnému páchateľovi udelená, činí AŽ JEDEN ROK (!!)…

Daľše – boľše. V ten istý deň sa objavili správy a fotky, že minister obrany Naď má pôsobivo zmaľovaný ksicht.

 

 

„Konšpirátorom“ na svojom facebooku vtedy odkázal, že nehody sa stávajú a on si futbal s kamarátmi nenatáča. Týmto statusom len potvrdil, aký je to obmedzený idiot, ak si myslí, že mu to zožerieme. Konšpirovalo sa, že za taký „prešľap“ Naď dostal príučku od svojich „euroatlantických“ nadriadených. Veľmi pochybujem. Buď to bola cielená provokácia Naďových patrónov z NATO, a ak niekto skutočne Naďovi naložil, tak to boli globalisti, ktorí si uvedomujú šialené nebezpečenstvo podobnej katastrofy a práveže dobre rozumejú podobnému jazyku hrozieb. Alebo ten kufrík vykradli a podhodili globalisti, aby to využili na ovládnutie a pokorenie Naďa. A aj to len v tom lepšom prípade. Ak sa mu to ale v tom horšom skutočne stalo na futbale a on v tom nevedel rozlíšiť jazyk hierarchicky najvyššieho riadenia, jazyk Boha a životných okolností, potom je to proste obmedzenec. Každopádne, samotný fakt povaľovania sa vojenského kufríku s bojovými otravnými látkami na prešovskom sídlisku je nadnárodná bioteroristická hrozba, a ak už nič iné – je to na okamžitú demisiu ministra. Naše Ozbrojené Sily sú deravé ako rešeto, a nemyslite si, že nie je dosť šialencov na svete, ktorí túto paralýzu vojska a teraz už aj polície nebudú chcieť využiť. Viď, napríklad, túto správu – https://www.reuters.com/world/uk/former-uk-pm-blair-warns-west-should-prepare-bio-terrorism-threat-2021-09-06/ **

Chodíme, v skutočnosti, po hrane, a neslobodno ľudí burcovať „povstať, putá si strhnúť“ a „vyhnať škodnú z Parlamentu“. Pokojné protesty raz za čas, ktorým sa treba postaviť do čela, ak sa im už nedá vyhnúť, ale nič viac. Ne budi licho, poka ono ticho. Sústrediť sa, vydržať, pretrpieť, zvíťaziť! A čakať na oslobodenie… Nezostalo nám dlho.

Ľuďom treba v kľude vysvetľovať zákonné možnosti jednania, treba rozumnou politikou v štýle „Národného Frontu“ výzývať k zjednocovaniu, nie štiepeniu protestného potenciálu, predchádzať znižovaniu úrovne KONCENTRÁCIE MOCI budúceho povolebného riadiaceho subjektu, čo je nevyhnutné, ak má slovenská štátnosť prežiť, zachrániť a obnoviť to, čo sa ešte dá, v budúcich komplikovaných medzinárodno-politických podmienkach. Povedané po-lopate, ak chcete prežiť, musíte voliť Fica a to čo najpočetnejšie (min 40 pc). V závere štúdie „SVK – Byť, či nebyť?“ som varoval, že ak ľudia budú voliť v duchu LEBOFICO, môžu nás zničiť. Tak ma prosím počúvajte teraz, keď Vám hovorím, že ak chcete – tí, ktorých ešte nezničili – prežiť, musíte voliť Fica. Už žiadne experimenty s novými stranami a straničkami s lídrami plnými sľubov a žiadnymi skúsenosťami z riadenia, pochopte to už konečne. Všetko sa dá zvládnuť, ak už konečne prestanú do Fica kopať všelijakí mudrlanti typu Chmelára (nech sa orientuje podľa M. Tkáča – https://www.extraplus.sk/clanok/fico-sa-konecne-prestal-bat), ktorí by mu mali naopak pomáhať a mať aspoň toľko cti, aby precitnuvším aj neprecitnuvším ľuďom vtĺkali do hlavy, že môžu byť radi, že vôbec taký štátnik to na nevďačnom Slovensku už toľké roky ťahá… Rovnako chápem, ako sa musia asi cítiť Sulík, Haščák či Lipšic, t.j. ľudia s egomaniackou psychikou a hypervyvinutým pocitom vlastnej dôležitosti (snúbiacim sa s pohŕdaním slovenským národom), keď vidia, ako ich, vedome či nevedome (pri ňom nikto nevie) s pomocou GP s prepáčením osiera nejaký Zmätkovič, ktorého Sulík kedysi tiež z nevedno akého smetiska vytiahol, nakŕmil a dal sa ohriať. Haščák a jeho eštebácke okolie pod nickom HHHorec sa nám tu úplne boli rozospievali v marcových blogoch.*** Pričom mu neupieram istú romantickosť vladára, ktorý celé svoje kráľovstvo postaví do zajatia rozmaru nejakej ruletky. Ale zabudol si, Slávo, že v súboji nečestných vyhráva najnečestnejší…

Mimochodom, vrabce čvirikajú, že Matel je zalezený v Rakúsku, akiste preto, lebo na Slovensku naň bola vyhlásená poľovačka. Keď Matel hovorí v parlamente o tom, že bude bojovať, kým ho neodstránia, má zrejme na mysli, že močiar by ho najradšej odtento, pričom to ešte aj hodia na Smer v nádeji zvýšiť v nasledujúcich voľbách preferencie OĽANO a iných, využívajúc komplex sakrálnej obete a mučeníka. Keď už nič iné, je to na rozpad vlády alebo nový Majdan, t.j. zároveň možná skratka do stanice «občianska vojna», ktorú tu močiar tak veľmi potrebuje. Nevylučujem, že s takým scenárom počítajú nielen predstavitelia močiara, ale aj tí, ktorí dnesMatovičovi poskytujú ochranu a zo sankcie ktorých ten často vypúšťa zúst pre močiar katastrofálne a neprijateľné informácie, všakver? Napríklad ten status na posledné výročie Kuciakovej vraždy, kde písal o tom, ze sa cíti zodpovedný za jeho smrť… Teda, tým Matovič prekonal aj svoj slávny „míľnik“. Močiar musel byť riadne vytočený a vôbec by som sa nedivil, ak by sa ho chystali odpraviť na onen svet za to, že dvomi statusmi potvrdil fakt štátneho prevratu vďaka „sakrálnej obeti“ Kuciaka a že paralelne s tým tak neľútostne odpísal novinárov. Už chápete, prečo treba Matoviča zachrániť stoj čo stoj? Náš močiar má ochranu do Novembra, potom ich budú chcieť všetci zničiť a budú sa chcieť zničiť navzájom, už teraz sú vo vzduchu prvé lastovičky – https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/pravni-zastupcovia-hascaka-pustili-lipsica-velky-nesuhlas-jeho-tvrdeniami

A my tomu nebudeme brániť, naopak, živý a zdravý Matovič bude pre nás zárukou, že celý tento bordel sa potomv príhodný moment zrúti, keď najnečestnejší zo všetkých svojich kumpánov najprv zradí, a potom ich ešte aj hodí cez palubu počas národného súdu za štátny prevrat, vlastizradu a genocídu. Aby si vykúpil holý život, keď mu Fico vysvetlí, že sezóna jeho beztrestnosti a krytia zo strany Viedne skončili a že na Slovensku si už na ulici ani neškrtne. Nemyslím si, že by si Rakúsko chcelo v budúcnosti komplikovať vzťahy so Slovenskom a s Ficom, držiacim kľúče od Rakúsko-Uhorska/Medzimoria, tým, že by ukrývalo Matoviča. Je tu tiež možnosť, že mu ponúknu miesto v istej finančnej (óch, môj ty Bože!) inštitúcií EÚ. Tá eurokomisia svojmi praktickými činmi a krokmi potvrdila nielen to, že podporuje a operatívne ovláda matovičovskú vládu, ale aj to, že štátny prevrat z roku 2018, ktorého je matovláda vyústením, prebiehal, okrem iného, aj z ich európskej sankcie! Čo už len stojí to Leyenovej chovanie v Bratislave…

 

No a ak to fakt myslia vážne s tou ponukou, rád sa pozriem na euročinovníka Matoviča, to už potom skutočne nik zo Slovákov nebude pochybovať o skorom konci EÚ. Matovič v tejto súvislosti pripomína plukovníka Cathcarta z „Hlavy XXII“, ktorý pred vojnou urobil kariéru tým, že vedel priviesť na mizinu akýkoľvek podnik v rekordne rýchlom čase cez akési muchľovanie s daňami. A preto jeho služby vyhľadávali všetci, čo potrebovali nejakým spôsobom vykazovať straty.

Nech už je, ako chce, znovu platí – nech hnev jedných nespravodlivých požínajú druhí nespravodliví. A áno, stojím si za horeuvedenými „silnými“ slovami o národnom súde, veď čo do obetí covidhystérie, masového testovania a čiastočnej paralýzy zdravotníckeho systému, tragédií, osobných či podnikateľských katastrof, tak ich počet už s odstupom prevyšuje počet obetí Druhej svetovej na Slovensku, to ste sa teda, fašouni naši, fakt pochlapili. Na to ale treba pretrpieť do momentu Novembra (t.j. nového referenda) alebo do zrútenia tejto vlády (cez infoleaky, ako inak) a dať neskôr k dispozícii Ficovi takú moc, aby mohol reálne niečo zachraňovať, naprávať a trestať.Čo sa týka situácie so smrtonosnými pretrpenými vlnami kovidu a reakcie systému na ne, dokonale to vystihuje známa konceptuálna poučka – čo sa niekomu javí ako zlyhanie, to sa môže pre iného javiť ako cieľ… Každopádne, tak ako nesmieme pripustiť, aby tento potkan zmizol na nejaké debilné Seychelly, rovnako musíme dbať na to, aby mu nik neskrivil čo i len chlp na tele. Mimochodom, Indiáni svoje obete pred popravou ešte aj vykrmovali. Takže točte si, páni z RTVS (šak ten Rezník s Vami ešte čoskoro zatočí!), zatiaľ kľudne to Vaše debilné lotériové koleso. Ste ako tí hudobníci z Titanicu. Až mi to svojou zvrátenosťou niekedy pripomína shakespearovskú „Hostinu uprostred moru“.

 

Prílohy:

*… Historický názov Horného Egyptu v gréčtine znelo «THIS», zatiaľ čo naša jedinečná vnútrozemská delta Dunaja sa na starých mapách označovala prevažne «Insel SCHUETT» a čítalo nemecky «ŠIT». Druhý názov, napr. u A. Ortelia, znie «CIT-uorum Insula».Odtiaľ zrejme pochádza aj pôvod slovenských toponymov Sitno, Sihoť, priezvísk Pisoň, Tisoň, Tiso a Fico, taktiež Sitár. Odporúčam pozrieť viac v mojej publikácii o jednej zo štyroch biblických riek Raja – „Biblia ako hádanka. Kadiaľ pretekala rieka Raja Píšon?“ Žitný ostrov s jeho historickou metropolou Šamorínom, historicky SAMARIOUv užšom, a celá oblasť Malej Uhorskej nížiny, chránenej Devínskou bránou a Budínom, v širšom zmysle tvorili veľavýznamné miesto, okolo ktorého sa vytvárala euroázijská civilizácia na úsvite písomných dejín, t.j. v XI-XII stor.n.l. Samária predstavovala v novozákonných dejinách a konotáciách provinciu, ktorá rozdeľovala Izrael na severe a Judsko na Juhu. Samáriou svojho času putoval Ježiš Kristus. V Samáriisa odohrali starozákonne biblické príbehy o hriešniciach Ahole a Aholibe. Podotkneme, že podobne, ako existovala aj juhoslovanská «Veľká Morava», tak existuje ešte jedna Samária – provincia Sriem, t.j. medziriečie Drávy a Sávy. Tú poznáme z dejín ako Južný Sumer s mestami Babel (Slavonska Požega) a Erech-Uruk (VRVK), t.j. súčasný Vukovar (VKVR). Severný Sumer sa začal formovať okolo Košíc, t.j. sumerského mesta Kiš a staroegyptského Koš, a okolo Žitného ostrova, Pohronia a Poiplia. Pozri viac v publikáciách «Kto boli v skutočnosti Svätopluk a Panna Mária Sedembolestná I-II» a «Metastázy plazivého Majdanu na Slovensku, č. II. Košice». «Príbeh slovenského dvojkríža tajomstvo svatostefanskej koruny»

**… Michail Chazin 8.9. na svojom youtube-kanáli píše, citujúc pritom Reuters: „Už som hovoril, že existujú seriózne podozrenia, že COVID je prácou Angličanov. Tony Blair varuje – „Islamisti pôjdu na Západ s bioterorizmom!“ Ex-politici zriedkavo vychádzajú z tieňa a dvíhajú svoj hlas ohľadne aktuálnych otázok súčasnosti. Tony Blair ako bývalý líder Veľkej Británie rád túto tradíciu porušuje a znovu dáva o sebe znať. Ako vyhlásil v súvislosti so situáciou v Afganistane – „Islamizmus predstavuje stále nebezpečenstvo prvej úrovne, a Západ SA MUSÍ pripraviť na potenciálne použitie biologických zbraní extrémistickými skupinami“; „Islamizmus, tak ideológia ako aj násilie, sú bezpečnostnou hrozbou číslo jedna, a ak ho nezastavíme, príde k nám, aj keď je od nás ďaleko, čo ukázali udalosti z 11.9“. Povedal tiež, že Západ musí hodnoverne vyhodnotiť svoju zraniteľnosť. „COVID nás naučil zvládať smrteľný patogén. Možnosti bioterorizmu sa zatiaľ môžu zdať vytrhnuté zo sci-fi. Ale bolo by z našej strany rozumné pripraviť sa už teraz na ich (t.j. „možnosti bioterorizmu“) potenciálne využitie neštátnymi subjektmi. Boj s terorizmom sám o sebe neodstráni hrozbu. Potrebujeme topánky, aby sme chodili po zemi. Samozrejme, upredňostňujeme, aby boli topánky miestne, ale to nie je vždy možné…“ Chazin pokračuje – „…je nepochybné, že hrozbu bioterorizmu dnes treba analyzovať so najväčšou serióznosťou. Verzia, nech aj zatiaľ nedokázaná, o umelom pôvode koronavírusu (a taktiež pohodenom kufríku v Prešove – pozn.) a jeho úniku z laboratória nás núti uvažovať. Veď aj tá najmenšia dóza biologických zbraní je schopná nebadane zachvátiť celú planétu a postihnúť ľudstvo silnejšie, než použitie jadrových zbraní… Blairove slová len dodatočne podčiarkli, že naša civilizácia musí byť pripravená na akékoľvek hrozby. Veď terorizmus nemá národnosť.“   Porovnaj s – https://www.hlavnespravy.sk/zaplavia-slovensko-migranti-uz-nie-len-10-afgancov-nad-pripustil-ze-slovensko-prijme-z-afganistanu-viac-migrantov/2645410

https://www.hlavnespravy.sk/nad-ide-preverit-pripravenost-zloziek-rezortov-obrany-a-vnutra-v-pripade-vyhlasenia-vojnoveho-stavu-nadpis-k-tomuto/2668838

 

**… znenie blogu HHHorca z 7. marca, v ktorom vlastne hovorí o tom, že je ochotný ustúpiť a podniknúť čokoľvek, aj „vymeniť“, resp. „obetovať“ Slovensko, len aby tu neprebehlo referendum. Pretože vraj „Krym (referendum) nikdy nesklame!“, t.j. autor nepochybuje, že referendum (ak by prešlo) bude úspešné.

 

Slovensko za Krym, Krym za Soči!

nechcel by som

padnúť na hubu

pred Hiltonom

ak padnúť

                 tak padnúť!

 

padnúť pred Carltonom

padnúť pred Tatrou

no nikdy nie pred Krymom!

 

Krym mi bol zo všetkých

4* hotelov najbližší

Krym bol feng-šuj

do hviezdnych rozkoší!

 

Krym nikdy nesklamal

nesklamala ani Soči!

zdroj: NWOO

0Shares
Blog Slovensko Šokujúce Zaujímavosti