COVID- 19 ,konečne vychádza pravda na povrch ! (2 )

COVID- 19 ,konečne vychádza pravda na povrch ! (2 )

Ako CDC manipuluje s údajmi na podporu „účinnosti vakcíny“

Nové politiky umelo odstránia „prielomové infekcie“ u očkovaných, zatiaľ čo staré pravidlá naďalej zvyšujú počty prípadov u neočkovaných.
Americké Centrum pre kontrolu chorôb (CDC) mení svoje postupy zaznamenávania údajov a testovania vakcíny „Covid19“, aby sa zdalo, že experimentálne „vakcíny“ pre génovú terapiu sú účinné pri prevencii údajnej choroby.
Netajili sa tým a na konci apríla / začiatkom mája oznámili zmeny politiky na svojich webových stránkach (aj keď samozrejme bez pripustenia dosť zrejmej motivácie ,ktorá stojí za touto zmenou).
Trik spočíva v tom, že hlásia to, čo nazývajú „prelomové infekcie“ – to sú ľudia, ktorí sú plne „očkovaní“ proti infekcii Sars-Cov-2, ale aj tak sa nakazia.
V podstate sa Covid19 už dlho ukazuje – tým, ktorí sú ochotní tomu venovať pozornosť – ako úplne vytvorený pandemický príbeh postavený na dvoch kľúčových faktoroch:
1. Falošné pozitívne testy. Nespoľahlivý test PCR (1) je možné zmanipulovať na hlásenie vysokého počtu falošne pozitívnych výsledkov (2) zmenou prahovej hodnoty cyklu (hodnota CT).
2. Nafúknutý počet prípadov. Neuveriteľne široká definícia (3) „prípadu Covid“, ktorá sa používa po celom svete, uvádza každého, kto má pozitívny test ako „prípad Covid19“, aj keď nikdy nemal žiadne príznaky.
Bez týchto dvoch politík by nikdy nemohlo dôjsť k ,,ťažkej“ pandémii a CDC teraz zaviedla dve politické zmeny, čo znamená, že sa už na očkovaných ľudí nevzťahujú.
Po prvé, znižujú svoju hodnotu CT pri testovaní vzoriek z podozrení na „prielomové infekcie“.
Z pokynov CDC pre štátne zdravotnícke orgány o riešení „možných prelomových infekcií“ (nahrané na ich webovú stránku koncom apríla):
– V prípadoch so známou prahovou hodnotou cyklu RT-PCR (Ct) odošlite CDC na sekvencovanie len vzorky s hodnotou Ct ≤28. (Sekvencovanie nie je možné s vyššími hodnotami Ct.)

Počas pandémie však boli hodnoty CT presahujúce 35 norma , pričom laboratóriá po celom svete sa dostali niekedy až na 40.
V podstate laboratóriá robili toľko cyklov, koľko bolo potrebných na dosiahnutie pozitívneho výsledku, napriek tomu, že odborníci varovali (4) , že to bolo zbytočné (dokonca aj samotný Fauci povedal, že čokoľvek nad 35 cyklov nemá zmysel).
Ale teraz, a len pre plne očkovaných ľudí, CDC prijme len vzorky dosiahnuté z 28 cyklov alebo menej. To môže byť len úmyselné rozhodnutie s cieľom znížiť počet „prelomových infekcií“, ktoré sú oficiálne zaznamenané.
Po druhé, asymptomatické alebo mierne infekcie už nebudú zaznamenané ako „covid prípady“ !
Presne tak. Aj keď vzorka odobratá pri nízkej CT hodnote 28 môže byť sekvenovaná do vírusu, ktorý údajne spôsobuje Covid19, CDC už nebude viesť záznamy o prelomových infekciách, ktoré nemajú za následok hospitalizáciu alebo smrť.
Z ich webových stránok:
Od 1. mája 2021 prešlo CDC z monitorovania všetkých hlásených ,,prelomových prípadov“ vakcín ,aby sa zamerala na identifikáciu a vyšetrovanie iba hospitalizovaných alebo smrteľných prípadov z akejkoľvek príčiny. Tento posun pomôže maximalizovať kvalitu zhromažďovaných údajov o prípadoch najväčšieho klinického a verejného zdravia. Predchádzajúce počty prípadov, ktoré boli naposledy aktualizované 26. apríla 2021, sú k dispozícii iba pre informáciu a v budúcnosti sa nebudú aktualizovať.

Rovnako ako to, byť asymptomatický – alebo mať len drobné príznaky – sa už nebude počítať ako „Covid prípad“, ale len vtedy, ak ste boli očkovaní. (samozrejme ,že neočkovaným sa to bude počítať)
CDC zaviedlo nové politiky, ktoré účinne vytvorili viacúrovňový systém diagnostiky. To znamená, že odteraz bude pre neočkovaných ľudí oveľa jednoduchšie diagnostikovať Covid19 ako preočkovaných.

Uvažujme……
Osoba A nebola očkovaná. Pozitívne testujú na Covid pomocou PCR testu v 40 cykloch a napriek tomu, že nemajú žiadne príznaky, sú oficiálne „prípadom ochorenia COVID“.
Osoba B bola očkovaná. Pozitívne testujú na Covid pomocou PCR testu v 28 cykloch a strávi šesť týždňov na lôžku s vysokou horúčkou. Pretože nikdy nešla do nemocnice a nezomrel, nie je prípadom Covid.
Osoba C, ktorá bola tiež očkovaná, zomrela. Po týždňoch v nemocnici s vysokou horúčkou a respiračnými problémami. Jej pozitívny PCR test bol robený na 29 cyklov, takže ona tiež nie je oficiálny prípadom Covid.
CDC demonštruje krásu mať „chorobu“, ktorá sa môže objaviť alebo zmiznúť v závislosti od toho, ako ju meriate (aký výsledok potrebujeme)
Aby bolo jasné: Ak by tieto nové politiky boli globálnym prístupom k „Covidu“ od decembra 2019, nikdy by nebola pandémia !
Ak ich aplikujete iba na očkovaných, ale zachovávate staré pravidlá pre neočkovaných, jediným možným výsledkom môže byť to, že úradné záznamy ukazujú, že „Covid“ je oveľa prevládajúcejší u tých druhých.
Ide o politiku, ktorá má neustále nafúknuť jedno číslo a systematicky minimalizovať druhé.
Čo je to, ak nie zrejmý a úmyselný podvod?

globalresearch

(1) https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/
(2) https://off-guardian.org/2021/03/27/making-something-out-of-nothing-pcr-tests-ct-values-and-false-positives/
(3) https://www.ecdc.europa.eu/en/covid-19/surveillance/case-definition
(4) https://archive.is/7fqu3

 

Vakcíny proti koronavírusu pomohli Bigfarm zarobiť 50 miliárd dolárov – nepočítajúc do toho Gatesa a Ginsburga

Koľko „silný svet“ zarobil na vakcínach ? Oficiálne, na základe údajov Forbes Rich List, s výnimkou „skrytých“ alebo „nepovšimnuných“ príjmov, sa ukázalo, že je to viac ako 50 miliárd dolárov – viac ako ročný rozpočet Kazachstanu. Navyše, medzi lídrami nie je len Gates, ale ani niektorých  hinduistov s Číňanov, ktorí predávali „nefunkčné“ očkovania úplne zaočkovaným Seychelám, kde bol včera , napriek očkovaniu ,nový vrchol koronavírusu !
Podľa údajov Forbes Rich List, zamestnancov Aliancie pre vakcíny ľudí pred globálnym samitom lídrov skupiny G20, oficiálne majitelia najväčších farmaceutických korporácií zarobili na pandémii najmenej 51,5 miliardy dolárov. (1)
Pre predstavu , toto je rok a tri mesiace života na Ukrajine alebo v Kazachstane, rok života Malajzie, Kuby, Kuvajtu, Alžírska a mnohých ďalších krajín. A všetky tieto peniaze sa usadili vo vreckách pomerne kompaktnej skupiny jednotlivcov.
Medzi lídrami sú vlastníci, akcionári a top manažéri 10 medzinárodných spoločností:

– USA – Moderna a ImmunityBio,
– Nemecko – BioNTech,
– Španielsko – ROVI,
– Čína – CanSino Biologics, Zhifei Biological a Sinopharm,
– India – Cadila Healthcare a SII.

Predajom každej vakcíny v priemere za 19 dolárov, bez ohľadu na to, či funguje alebo nie, a koľko úmrtí priniesla ľuďom, 8 miliardárov, ktorí majú rozsiahle farmaceutické portfólio, zarobilo 32,2 miliárd dolárov. Medzi nimi je predseda Zhifei Biological products from China Jiang Rensheng a jeho rodina, ktorí zvýšili svoj majetok zo 7,6 miliárd dolárov v minulom roku na 24,4 miliárd dolárov v tomto roku. Je tu aj zakladateľ Indického inštitútu pre krvné sérum Cyrus Punavalla, ktorý zarobil 4,5 miliardy dolárov z už populárnej katastrofy v jeho krajine, kde hystéria, upchaté nemocnice, nehygienické podmienky a „tradičné metódy liečby“ viedli k prepuknutiu strašnej choroby „čiernej plesne“.
Samotní lekári navyše pripúšťajú: ak by indické nemocnice fungovali ako obvykle a ľudia by sa nenalievali kravským močom a nemazali by sa hnojom, potom by k tejto hrôze nedošlo. Peniaze však nesmrdia !
Je tu tiež 9 nových miliardárov, ktorí kombinovali a zarobili 19,3 miliárd dolárov. Jedná sa o Stefana Bansela, výkonného riaditeľa spoločnosti Moderna (4,3 miliárd dolárov), Ugur Sahin, výkonného riaditeľa a spoluzakladateľa spoločnosti Biontech (v hodnote 4 miliárd dolárov), zakladateľa Timothy Springera. investor spoločnosti Moderna (2,2 miliardy dolárov) Noubar Afeyan, predseda predstavenstva spoločnosti Moderna (1,9 miliardy dolárov), Juan Lopez-Belmonte, predseda predstavenstva spoločnosti ROVI, ktorá stojí za obchodom s výrobou a balením vakcín Moderna (v hodnote 1 USD, 8 miliárd dolárov), Robert Langer, zakladajúci investor spoločnosti Moderna (1,6 miliardy dolárov), Zhu Tao, spoluzakladateľ a hlavný vedecký pracovník spoločnosti CanSino Biologics (1,3 miliardy dolárov), Qiu Dongsu, spoluzakladateľ a hlavný viceprezident spoločnosti CanSino Biologics ( Mao Huihua, tiež spoluzakladateľ a hlavný viceprezident spoločnosti CanSino Biologics (v hodnote 1 miliardy dolárov).
Je pozoruhodné , že Gates nezverejnil ,koľko zarobil na vakcínach !
Tu však skôr zohral úlohu Forbes, ktorý o Gatesovi a niekoľkých známych oligarchov, ako rockefellerovci , jednoducho neuviedol koľko zarobil . Tu je krátka pripomienka z 24 septembra 2020 (2)
„Nadácia Gatesovcov bola tento rok nápomocná pri financovaní programov očkovania proti koronavírusu. Ale fond nie len odovzdal peniaze výrobcom liekov, ale aj investuje do niektorých z nich. Tu sú štyri akcie vakcín proti koronavírusu, na ktoré vsádza Gatesova nadácia: Pfizer , Gatesova nadácia vlastní podiely v spoločnosti, BioNTech – Nadácia Billa a Melindy Gatesovcov tiež vlastní akcie CureVac – v roku 2015 sa nadácia zaviazala investovať 52 miliónov dolárov do prebiehajúceho procesu vlastnej vakcíny MRNA proti COVID-19, Vir Biotechnology a Gates Foundation boli jedným z popredných investorov. Pokiaľ ide o túto spoločnosť, nedávno začala klinickú skúšku fázy 2/3 so svojím partnerom GlaxoSmithKline, ktorá hodnotí protilátkovú terapiu proti COVID-19. Vir plánuje tento rok spustiť druhú fázu štúdia ďalšieho lieku proti COVID-19 – VIR-7832. VIR- 7832 by sa mohol potenciálne použiť na liečbu ochorenia COVID-19 a ako očkovacia látka na prevenciu infekcie. Okrem toho biotechnológia vykonáva predklinické štúdie inhalačnej terapie zameranej na COVID-19.“ Je pozoruhodné , aký je Gates „vizionár“ , a čo je najdôležitejšie – to všetko nie je čisto z dobrých úmyslov. V roku 2020 sa jeho majetok odhadoval na 98 miliárd dolárov a tento rok sa podľa Forbesu Gatesov majetok odhaduje na približne 130,5 miliardy dolárov(3) (4)
Nie je však ťažké vypočítať koľko zarobil.

,Kto zarobil v Rusku ?. Podľa Kommersantu 21. mája vláda už vyčlenila peniaze z rezervného fondu na výrobu 37,132 milióna dávok vakcíny Sputnik V, 500 000 dávok Koviky a 2,167 milióna dávok EpiVacKorons. Nie je povedané, koľko peňazí sa na to vynaložilo. Na očkovanie 60% Rusov bude potrebných ďalších 29,701 milióna dávok. Výdavky na ich nákup (k 18. máju) sa odhadujú na 26,456 miliardy rubľov. Aj keď sa spočítate s predajom Sputnika v zahraničí, je to takmer miliarda. Doteraz najväčšiu objednávku urobila Brazília – za 128 miliónov dolárov.
Ruské vakcíny sa však nepredávajú v tzv . ,,vyspelom svete“ preto že by boli nekvalitné , ale kvôli tomu ,že sú lacné a nezarábajú na nich vyššie uvedení, ,ľudia“ Samotní tvorcovia štúdie, ktorí sú stúpencami očkovania, úprimne píšu, že celý tento príbeh nie je o zdraví, koronavírusu a ľuďoch, ale iba o peniaze, kde sa predáva „módny produkt“, ktorý údajne by mal zachrániť všetkých. Navyše, ako ukázal príklad Seychel, kde po očkovaní 60% ľudí druhou zložkou a takmer všetkým obyvateľom prvej zložky indická a čínska vakcína nezaručujú vôbec nič. Okrem toho pandémia začala po tamojšom všeobecnom očkovaní. A včera bol zaznamenaný ďalší vrchol – každý stý obyvateľ plne zaočkovaných ostrovov ochorel. Viac sa prezradilo až po „víťazstve“ nad COVID-19 10. mája.
Vrátia výrobcovia vakcín peniaze, ktoré zarobili predajom povedzme vzduchu na ostrovy ? Vráti Gates zvyšok peňazí tým, ktorí zomreli na následky očkovania? Samozrejme, že nie. Kvôli takýmto ziskom navyše neprídu iba s koronavírusom, ale ešte s niečím horším ( Gates už o tom hovoril s úsmevom na tvári). Úradníci WHO, ktorí lobovali za záujmy veľkej farmácie, tiež peniaze od Gatesa nevrátia – nie sú hlupáci. Bláznov je tých 7 miliárd ľudí , ktorých peňazí sa to týka peniaze a boli nútení zostať rok doma, ako Európania, ktorým sa predáva kravský moč a ktorí v tichosti sledujú experiment „čestného výberu peňazí“ a premeny na dobrovoľných otrokov. Novým „pánom sveta“ sa však tento biznis páčil a súdiac podľa hororových príbehov WHO je všetko len na začiatku.

PS : Gates odhadol svoje investície do vakcín 1 :20 !
Takže ako nás presviedčajú , tak toto vôbec nie je o peniazoch ! A neomarxisti a sorosovci neustále opakujú ,aký je Gates a ostatná globálna mafia, ľudomil a dobrodinec .

(1) https://www.oxfam.org/en/press-releases/covid-vaccines-create-9-new-billionaires-combined-wealth-greater-cost-vaccinating
(2) https://vc.ru/finance/161316-fond-billa-i-melindy-geyts-delaet-stavku-na-4-kompanii-kotorye-rabotayut-nad-vakcinoy-protiv-covid-19
(3) https://www.forbes.ru/milliardery-photogallery/396833-20-bogateyshih-lyudey-mira-2020-reyting-forbes
(4) https://tass.ru/obschestvo/11304649

Autor: Boris Mesár

0Shares
Blog