Fico sa už váľa vo vlastných politických výkaloch

Fico sa už váľa vo vlastných politických výkaloch

Začal ako údajný ľavičiar, končí ako čistý politický pomätenec. Robert Fico sa postavil už celkom nezakryte do radov rôznych politických kreatúr, ktoré odmietajú uznať Rusko za vojnového agresora, za krajinu, ktorej vojaci bezbreho vraždia ukrajinských civilistov, ničia celé mestá kobercovými náletmi a delostreleckým bombardovaním. Potom, ako zaživa pochovali tisícky ľudí pod troskami domov v Mariupole, potom, ako sa dostali na svet hrôzostrašné zábery s povraždenými civilistami v Buči, Irpini, či najnovšie v Iziume, by si človek už navrával, že toto je už niečo, čo aj citovým bezdomovcom a empatických bezzemkom otvorí oči. Omyl. Nestalo sa, nestane sa. Minimálne na Slovensku nie. V krajine, ktorá si vymyslela kráľa, alebo slovenskú pohostinnosť, je totiž až neuveriteľné množstvo ľudí, ktorých zaujímajú v zásade 3 veci. Hrdlo (zavlažené), žalúdok (plný) a najnovšie zadnica v teple. Fico veľmi pozorne číta tieto túžby z očí svojich priaznivcov a hovorí im z duše. Za vojnu na Ukrajine nemôže vlastne Rusko, ale zlá Amerika, za vraždenie civilistov a za masové hroby, v ktorých ležia celé rodiny nemôžu konkrétne beštie v uniformách ruskej armády a konkrétne beštie z Kremľa, ktoré im na takéto ukrutnosti priamo dávajú pokyny, ale Európska únia, ktorá dodáva Ukrajina zbrane. Zbrane, ktoré jej pritom pomáhajú prežiť pred ešte väčším vyvražďovaním ich národa Rusmi, zbrane, ktoré sú akou takou zárukou toho, že ruské beštie nevyvraždia polovicu Ukrajincov už počas vojny a druhú hneď po ich kapitulácii. Fico nevníma výroky konkrétnych ruských sadistov, ako napríklad Vladana Tatarského, ktorý v hlásnej trúbe ruského fašizmu, v televizii Rossia Today otvorene povedal, že : „Treba ešte viac prilievať olej do ohňa“, keď olejom myslel vraždenie Ukrajincov : „Áno, takí sme! Bojte sa nás“! Alexej Anpilogov, komentátor Prvého kanálu, ktorý je zase nástroj ruského nacizmu vyhlásil.: „Za svoje činy sa nesmieme hanbiť, Zničíme celú infraštruktúru Ukrajiny, Elektrárne, priehrady, železnice, diaľnice. Áno, budeme obžalovaní zo smrteľných hriechov, ale toto je cesta k víťazstvu! Nemusíme sa starať o dobrú povesť Rusov, pretože Západ nás už aj tak považuje za barbarov“!

A  činy takýchto šialencov a masových vrahov Fico relativizuje, v ľuďoch vyvoláva strach zo zimy a spúšťa stavidlá nenávisti voči obetiam ruského barbarstva! Nikita Slovák v jednom statuse napísal, že „Ak by sa krv povraždených ukrajinských detí dala tankovať do áut, mnohých by zaujímala iba cena“. Ja ešte dodávam, že ak by bola pod euro, množstvo z nich by prišlo aj s bandaskami. A hneď by sa aj spýtali, kedy bude ďalší tovar…

Robret Fico sa váľa už iba v politických výkaloch. V tých, ktoré sám vytvoril, alebo v tých, ktoré mu exportujú z Ruska. Zatiaľ si v nich v zásade grofká, ale poznáme množstvo prípadov, keď sa najväčší opilci po rokoch chľastania zadusili vlastnými zvratkami, vo vlastných ejakulátoch. Na tento ich osud by mohol, alebo možno priamo mal myslieť Fico.

Autor: Peter Cvik

0Shares
Blog