Matovič klame ako z veľkej knihy! Ak by som bol vo vláde, Sulíkovi a Pellegrinimu by som poradil toto

Matovič klame ako z veľkej knihy! Ak by som bol vo vláde, Sulíkovi a Pellegrinimu by som poradil toto

Matovič klame a to tak bezbreho, že to nie je skutočné. Pri mzde, kde predstavuje celková cena práce 1480 € a čistá mzda je 839,38 € doslova okradne najnižšie zarábajúce osoby! Zruší odpočítateľnú čiastku a tým pádom úplne odstaví aj živnostníkov! Toto je skutočná revolúcia neschopnej vlády zodrať národ.
Ešte raz – celková cena práce 1480 €
Odpočítateľná čiastka dane 375,95 €
Preddavky 108,71 €
Odvody: 146,68 €
Základ dane 948,09 €
Základ – mzda: 1094,77 €
čistá mzda: 839,38 € čo predstavuje 56,71%
No a teraz Matelkove odvody a dane vo výške 58%!!!
Štát vám zoberie 858,4 € a ostane vám 621,6 € – úplne geniálne! Teda z vašej výplaty ide dolu 217,78 €. Opravte ma, ak som urobil chybu. Vyše 58% zoberie štát pracujúcim! To sa ho na to nikto nespýtal?
Preboha, to kto toto pripravil! Veď on ide ošklbať prioritne nízkopríjmové skupiny. Totálne svinstvo. Teraz druhá pripomienka ku covidu. Ľudia, spamätajte sa a aj keď máte chrípku či nádchu, ostaňte sa doma liečiť. Šup k lekárovi po lieky a domov vyležať a nie prechádzať sa v práci. Kedysi sme poctivo vyležali chorobu a tu je ten problém. Ani vakcína vás neoprávňuje chodiť kašľajúcich a kýchajúcich medzi ľudí! Ležte doma a pite čaj a zoberte si predpísané lieky. Ak nemáte covid a ste chorí, to vás neoprávňuje chodiť medzi zdravými, ako by sa nechumelilo. To zažívam temer každý deň. Arogancia a ignorácia. Zaočkovaní si tiež asi o sebe myslia, že po vakcíne môžu všetko (ja k nim nepatrím). No a ešte k tomu návrhu, pre ktorý sa pohádal Šulino s Pelem, ani jeden nemá pravdu. Maródku radšej dajte všetkým podľa covid maródky. Ono strata za prvé tri dni a potom následná nie je až taká malá a tak ľudia prechodia hocičo.
Vláda, konečne preber zodpovednosť za očkovaných a za následky, ktoré môže spôsobiť vakcína. Navrhujem v prípade priameho úmrtia výšku odškodnenia 400.000 €. Ak by človek preukázateľne zomrel na následky vakcinácie do jedného mesiaca, náhrada škody vo výške 200.000 €. Za každý načatý mesiac spôsobený problémami z vakcíny odškodné vo výške 2000 € a lekársky monitoring!
Bojíte sa tohto riešenia? Prečo? Veď očkovacia lotéria stála viac ako počet úmrtí, ktoré by musel štát odškodniť, alebo?

Autor: Gabo126

0Shares
Blog