Murín: Soros je globálny oligarcha, ktorý ovplyvňuje voľby a tým aj dianie v krajinách (VIDEO)

Murín: Soros je globálny oligarcha, ktorý ovplyvňuje voľby a tým aj dianie v krajinách (VIDEO)

Voľby do parlamentu sú v každej krajine veľmi dôležitou udalosťou, pretože ovplyvňuje chod danej krajiny na niekoľko rokov. Že do nich nie raz vstupujú aj nežiadúce „okolnosti“ sa síce vie, no prakticky vôbec, alebo radšej, sa to nepriznáva. A je jasné prečo.

O ovplyvňovaní volieb sa nehovorí len v diktátorských krajinách, ale aj v tých s rozvinutou „demokraciou“. A ovplyvňujú ich veľmi bohatí ľudia, ktorí tak chcú riadiť chod danej krajiny z čoho majú, prirodzene, veľké zisky. Svoje o tom vie i spisovateľ, publicista či dramatik Gustáv Murín, ktorý v zostrihu videa ukazuje, ako ovplyvňuje voľby americký miliardár maďarského pôvodu George Soros.

Na ovplyvňovanie novinárov dal Soros viac ako 130-tisíc dolárov

„Ovplyvňovanie volieb globálnym oligarchom, ktorý má zákaz vstupu do Veľkej Británie, ale napríklad aj Malajzie a ani v Maďarsku po ňom netúžia,“ napísal v kratučkom statuse Murín. A čo môžeme v zostrihu videa vidieť? Reportáž českej televízie Prima, ktorá je síce staršieho dáta, ale ukazuje skutočnú tvár Georgea Sorosa a jeho snahy ovplyvňovať dianie v niektorých krajinách. „Americký miliardár George Soros ovplyvňoval voľby do Európskeho parlamentu v roku 2014,“ hovoria moderátori správ a dodávajú, že to vyplýva z emailov, ktoré vtedy neznámi počítačoví piráti zverejnili na internete.

Soros má obrovský vplyv a za pomoci advokátov a novinárov chcel, aby štáty, ktoré kritizovali Európsku úniu, alebo jej migračnú politiku, získali vo voľbách menej hlasov. Počítačoví piráti zverejnili na stránkach DC leaks viac ako 2500 dokumentov. K ovplyvňovaniu verejnej mienky chcel Soros zneužiť aj profesionálnych novinárov, o čom píše EU Observer, ktoré propaguje dianie v Európskej únii.

„Soros ovplyvňoval verejnú mienku takto: Z jeho nadácie išli peniaze na projekty v sociálnych médiách, využíval právnikov aj novinárov, a tieto skupiny mali ovplyvniť európskych voličov. Na ovplyvňovanie novinárov dal Soros viac ako 130-tisíc dolárov,“ hovorí sa vo videu. „Všeobecne vidím ako zásadný problém, že sa mnohé osobnosti, alebo skupiny, snažia vládnuť svetu bez mandátu k vládnutiu. Druhá vec, ktorá ma na tom trápi je, že to má obrovskú podporu mainstreamových médií,“ skonštatoval vysokoškolský pedagóg Peter Žantovský. „Myslím si, že má dva ciele. Jeden je zarábať peniaze a ďalší ovplyvňovať politiku,“ prezradil Erik Best, komentátor Fleet Sheet.

Pán Soros je zlo. Čokoľvek povie je zle, čokoľvek spraví je zle

Peniaze na ovplyvňovanie dáva Soros nielen na Slovensku, ale aj v Čechách. A to nielen na propagáciu únie, ale aj na pomoc menšinám. U našich západných susedov ale narazil, keď tam chcel pred rokmi vybudovať „otvorenú“ univerzitu. Vtedajší premiér Václav Klaus bol ale proti, a preto ho Soros nazval tým najhorším čo stelesňuje západná demokracia. „Pán Soros je zlo. Pán Soros čokoľvek povie je zle, čokoľvek spraví je zle,“ povedal vtedy na adresu amerického miliardára Václav Klaus. Zo zverejnených dokumentov vyplynulo, že pre Sorosa bolo pred voľbami do Európskeho parlamentu prioritných päť krajín: Francúzsko, Maďarsko, Grécko, Taliansko a Holandsko. Celkové výdaje Sorosovej nadácie na európske volebné projekty v roku 2014 boli viac ako šesť miliónov dolárov. Soros u nás vlastní aj denník SME a to, čo jeho redaktori píšu, alebo ako to píšu nech posúdia čitatelia. Jeden z nich, Peter Schutz už stihol nechutne pourážať poriadne veľa Slovákov.

zdroj: hlavnydennik.sk

0Shares
Blog Zaujímavosti