Pellegrini-americký plán „B“. Matovič má správny „tušák“

Pellegrini-americký plán „B“. Matovič má správny „tušák“

Matovič má pravdu, keď hovorí, že takmer všetky „naše“ médiá, osobitne však televízie a rádiá, PRACUJÚ NA PELLEGRINIM. V potu tváre robia z tohto psychicky nevyrovnaného priemerného politika idol pre sklamaných voličov dnešnej vládnej koalície. Robia z neho pseudoľavicovú alternatívu „pre Slovensko“. V skutočnosti alternatívu pre USA a Brusel.

Matovič má pravdu, keď navrhuje, aby sa do rozhlasových a televíznych diskusií, osobitne na verejnoprávnej RTVS, pozývali iba predstavitelia parlamentných strán, ktoré majú v NRSR svoj vlastný poslanecký klub. Prečo ? Pretože to sú slovenskými voličmi atestovaní politici, ktorí sa držia programu a politickej strany, s ktorou do volieb išli a vďaka ktorej získali zákonným a demokratickým spôsobom svoj súčasný poslanecký a politický mandát. Poslanci parlamentu za neparlamentné politické strany /už toto spojenie je absurdné/ nemajú mať nárok na viac , než je symbolických pár minút na predstavenie sa pred novými voľbami. Neparlamentné strany -napriek tomu s poslancami parlamentu,- ´vznikli za pofidérnych okolností, dotlačili ich tam skryté, často zahraničné sily. Sú produktom politického prítmia. Sú to voľbami neprelustrované figúry. Nedajte sa nimi nachytať-lebo „amenmáriatma“…

Matovič má pravdu, keď protestuje proti pro-liberálnej mediálnej manipulácii verejnej mienky a nedemokratickému forsírovaniu ľudí, ktorí boli kadejakými nátlakovými zahraničnými skrytými skupinami vybratí, aby boli slovenskej verejnosti nanútení ako volebné riešenie ich každodenných životných problémov a potrieb.

Petríček-cukríček v každodennej politickej práci ukázal, že nie je ani sociálny demokrat, ani poctivý ľavičiar, ani slovenský vlastenec, ani strážca tradičných slovenských ľavicových, a už vôbec nie národných a kresťanských hodnôt. /Stačí si pripomenúť jeho postoj k zmluve s USA, k pobytu vojsk NATO v SR, ku konfliktu na Ukrajine…/. Nie je to ani bojovník, ani muž, ani vzdelaný rozhľadený pro-slovenský vizionár. Je to cukríček, slniečko. Je zdatný intrigán, chytrácky konjunkturalista, verbálne zručný poslušný pandrlák, ochotný presadzovať na Slovensku záujmy USA, UK, EU a NATO. Ochotný pretláčať z vládnej pozície kadejaké ekologické zelené bludy, genderizmy, LGBTI-ideológie, zbrojné programy plniace vrecká amerických pánov, sankčné a obchodné praktiky nahrádzajúce lacné a kvalitné surovinové a energetické importy z Východu predraženými a menej kvalitnými vstupmi zo Západu.

Matovič správne tuší, že americká ambasáda, mimovládky a najmä médiá, v ktorých majú rozhodujúci vplyv sorosoidné americké, natovské a bruselské mocenské kruhy už začali s konkrétnou predvolebnou kampaňou. Z nej má vzísť americký plán „B“ pre Slovensko 2024-2028. Teda koalícia HLAS + SaS+ PS. Na tejto platforme má získať mandát na ďalšie prezidentské funkčné obdobie aj Z.Čaputová.

– Slováci, zahraničné kruhy, zahraničné peniaze a de facto zahraničné „slovenské“ médiá už o vás rozhodli ! Rozhodli sa, že si máte zvykať na tvár a na frázy a floskule socdemácky liberálneho pro-atlantického „cukríčka“. Ak si nedáte pozor a podľahnete kúzlu médií, budete mať Petríčka o jedenapol roka zaškrtnutého svojou vlastnou rukou na svojom vlastnom volebnom lístku. A keď potom precitnete z ošiaľu mediálnej mozgovej masáže, – bude už neskoro.

Tento článok nie je o tom, aby ste volili Matoviča – božechráň. Tento článok je o tom, ako vám ktosi v pozadí vnucuje myšlienku, aby ste po sklamaní sa z Matoviča volili Pellegriniho. A aby ste sa nedali pomýliť. Lebo jeden je za 18 a druhý bez dvoch za dvadsať. Čert ako diabol. Obaja slúžia tomu istému americko-bruselskému peklu.

Matovič vie, ako to chodí. Sám sa tak zmocnil vlády v r.2020. Pomätený Matovič v tomto /ojedinelom/ prípade vie, o čom hovorí. -Takže milí Slováci,- tentokrát verte Matovičovi. A dajte si na cukríčka z televíznej obrazovky pozor. Povedal by som „sakramentský“ pozor !

PS: Už dávno /takmer dva týždne/ som nečítal blog od MALINOVEJ. Chýba mi. Našťastie nový článok blogera cyrila sa dá nájsť aspoň v archíve. Kliknite na „blog.cyril“ ak sa chcete dozvedieť ako a prečo dnes Rusi oslavujú Cyrila a Metoda.

Autor: Dedic

0Shares
Blog