Túto krajinu vedie extrémne pomstychtivý a zákerný človek

Túto krajinu vedie extrémne pomstychtivý a zákerný človek

Podmienky, ktoré si dalo OĽaNO za odstúpenie Matoviča z postu predsedu vlády sú hodné úrovne  výpaľníkov z deväťdesiatych rokov. Nie je to nič len pomsta Sulíkovi a SAS ako aj pomoc pre pyšnú princeznú  Remišovú odstrániť

Šeligu na jej ceste k úplnému ovládnutiu strany Za ľudí. Už prvé slová na tlačovke naznačovali, že Matovič sa nechystá na žiadne štátnické gesto. Hneď po prvých krasorečivých slovách zaútočil na koaličných partnerov. Čo vlastne tento zákerný a pomstychtivý politik ponúkol:

Zostanem vo vláde ako minister, ale riadiť ju budem naďalej ja. Sulíka vytrestám za to, že si dovolil opísať ma takého ako v skutočnosti som tým, že mu zoberiem rezort hospodárstva a pošlem ho do parlamentu. Zároveň budem ďalej na neho poukazovať ako na rozbíjača vlády. Ako bonus si odpracem z cesty Bitó- Cigánikovú, lebo mala toľko drzosti aby vykričala nahlas, že Krajčí je neschopný. Pomôžem servilnej Remišovej a odstránim na ceste k moci v jej strane najväčších oponentov Kolíkovú a Šeligu. Zároveň oslabím jej akýkoľvek vplyv na vládu, lebo  s tými pár poslancami čo jej zostanú, mi môže akurát tak variť kávu. Kollára vystraším dosadením svojho riaditeľa SIS, ktorý si posvieti na jeho ľudí, ako aj na samotného Kollára.

V celej tejto hre zohrala svoju tichú špinavú rolu aj Remišová. Matovič ju ani raz nespomenul a ona je vďačná za služby, ktoré jej urobil. Toto je čistka naozaj hodná bývalých výpalníkov z podsvetia. Tých, ktorí nám prekážajú vládnuť neobmedzene, treba nemilosrdne odstrániť. Aj Putin by sa mohol učiť. Som teraz zvedavý čo urobia niektorí poslanci Za ľudí a ako na to odpovie SAS a jej predseda. Nemáme sa veľmi na čo tešiť. Kde sú teraz tí čo volili OĽaNO? Na základe akých hodnôt si ich vybrali a uvedomujú si vôbec čo svojím nezodpovedným hlasovaním spôsobili?

Autor: Martin Sukupčák
0Shares
Blog