Valia sa na nás desivé veci. Prihovára sa jeden z tých, ktorí to prekukli

Valia sa na nás desivé veci. Prihovára sa jeden z tých, ktorí to prekukli

Používanie slova „utečenec“ ako krycieho termínu pre elitami riadenie novodobej sťahovania národov je najväčší propagandistickým klamstvom dnešnej doby.

Klamstvá, slúžiace k citovému vydieraniu a k etiketovania tých, ktorým sa táto gigantická operácia nepáči, čoby ľudí zlých a bezcitných. O žiadnej utečencov tu predsa nikdy nešlo. Nikdy nešlo o ženy, deti a starcov, ktorí sa s batôžkom beží ukryť do najbližšej bezpečnej dediny, kde prečkajú to najhoršie a vráti sa čo najskôr do svojich domovov, ktoré medzitým späť vybojujú bojaschopných mužov.

Od začiatku išlo o šialený sociálno inžiniersky plán, ktorého cieľom bolo zásadne a nenávratne zmeniť demografické, kultúrne, náboženské, politické a sociálne pomery v našej civilizácii. Dôkazom je v piatok predbežne schválený Globálny pakt OSN o migrácii. Jeho cieľom je „podpora bezpečné, riadené a legálnej migrácie a zníženie počtu prípadov pašovania ľudí“. A holá pravda je na svete.

Najskôr malá odbočka o tom „pašovania ľudí“. Čo to je ono „pašovanie?“ To sú prípady, keď súkromné ​​subjekty vyhľadajú najmä medzi Afričanmi či Arabmi – väčšinou mladých – muža, ku ktorým sa dostala informácia, že v Európe sa im dostane bezprácneho blahobytu, prepraví tyhle záujemcov „ilegálne“ na schengenskom území a zinkasuje za túto službu nejaké peniaze práve od oných prepravených. Je to správne? To sú tie prípady, keď štátne, medzivládne alebo oficiálna „neziskové“ organizácie urobia presne to isté a zinkasuje za túto službu peniaze od daňových poplatníkov.

Najdôležitejšie sú ale kľúčové slová Globálneho paktu „podpora“, „riadená“ a „legálne“. Tu je maska ​​dobročinnosti voči údajným nebohým utečencom definitívne odhodená a elity natvrdo priznávajú, že chcú otvorene samy vykonávať, riadiť a podporovať masové diaľkové presuny nelegálnych prisťahovalcov a ich príchod potom zlegalizovať. Nejde teda o žiadne núdzové riešenie spontánne vzniknutej „utečenecké krízy“, ide o cieľavedomý plán, ako pomocou umelo vyvolané a riadene vykonávané masovej migrácie vytvoriť novú spoločnosť, nového človeka. Píše euportal.cz.

To už tu raz bolo. Kedy? Keď sa nacisti prostredníctvom eugeniky snažili o vytvorenie novej, tej správnej rasy. Dnešné bruselskej a svetovej elity vykonávajú to isté. Že to je príliš príkre porovnanie? Nič sa predsa neopakuje rovnako. Nežijeme v prvej polovici 20. storočia. Preto možno oprávnene povedať, že mocensky podporovaná a riadená masová migrácia je Eugenika 21. storočia. Eugenika 2.0. Kto proti nej protestuje, nie je zlý a bezcitný, len odmieta novodobej pokusy na ľuďoch a národoch.

Ak si toto verejnosť v jednotlivých krajinách neuvedomia, bude Globálny pakt na ministerskej schôdzke tento rok v decembri v marockej Marakéši oficiálne hladko prijatý. Je úplne jedno, kto v tom čase bude naším ministrom zahraničia. Ale nie je jedno, či tam tento eugenický pakt podpíše.

0Shares
Blog