Vrbětice, Covid, Klaus a ruská piata kolóna – zjavné súvislosti

Vrbětice, Covid, Klaus a ruská piata kolóna – zjavné súvislosti

Slušného priemerného inteligentného jednotlivca musí zasiahnuť skutočnosť, že okrem červenohnedej koalície (KSČM+SPD) je ruská stopa vehementne spochybňovaná bývalými kádrovými pracovníkmi pražskej pobočky KGB (Prognostický inštitút), ktorú kedysi založil Antropov (pozri např.info tu!) 😎

Je zábavné, a teda trápne, keď tí istí jednotlivci, ktorí stále spochybňujú nielen dôkazy o zapojení ruskej spravodajskej služby do otravy Litvinenka, Skripaľovcov alebo Navaľného, ale aj ruskú zodpovednosť za masaker v Katyni, potláčanie ľudských práv v Ruskej federácii a ruskú vojenskú prítomnosť v Donbase, dôkazy o účasti GRU na útoku na muničný sklad vo Vrběticiach.

Nie je ani náhoda, že tak ako profesor Yeshita spochybňuje západné smerovanie Českej republiky, nebezpečenstvo ruského vplyvu a zapojenie ruskej tajnej služby do teroristického útoku vo Vrběticiach, v súčasnosti spochybňuje nebezpečenstvo Covid-19 a zmysluplnosť protipandemických opatrení (Covid-19 a gru akcie sú podľa neho podvod).

Štipka zdravého rozumu stačí na to, aby sa zmietli zo stola prípadné argumenty zlomyseľného agenta Ovara. Príkladom môže byť jeho vykonštruovanie o existencii „dvoch vyšetrovacích verzií“ alebo nezmyselné tvrdenie, že „BIS 7 rokov nič nevyšetrila a teraz zrazu vyšla s údajnou ruskou stopou“ … keď každý trochu rozumný alebo informovaný človek vie, že až do roku 2018, keď britskí vyšetrovatelia identifikovali dotyčných ľudí ako atentátnikov zo Salisbury, naša BIS nemohla tieto osoby spájať s GRU a výbuchom vo Vrběticiach. (Pravdepodobne len neuveriteľnou náhodou začal hradčiansky kremeľský robot očierňujúcu kampaň proti „prasatám“ z BIS a zároveň sa pokúsil vymôcť od tajnej služby zoznam odhalených ruských špiónov v Českej republike!)

Tak ako málokto pochybuje o tom, že majiteľ bulharskej spoločnosti vlastniacej predmetné strelivo vo Vrběticiach bol náhodou otrávený… a že (okrem 4 muničných skladov na Ukrajine) ďalších 5 muničných skladov (používaných tou istou spoločnosťou) vyletelo súčasne v Bulharsku náhodou v rovnakom čase, navyše krátko po návšteve toho istého komanda GRU.

Rovnako nie je prekvapujúce, že Václav Klaus, ktorý je tvárou proti bruselského odboja a protagonistom proruskej politiky a maskotom ruskej piatej kolóny, stojí ruka v ruke s českými stalinistami a hnedočerveným frontom a je miláčikom médií ruského režimu (ako aj slovenských kremlinobotov Harabína, Fica a Kotlebu).“

Hoci sa tieto postoje a činnosti zdajú byť úplne nezlučiteľné, v skutočnosti majú spoločného menovateľa – vytváranie chaosu a neistoty, nedôveru v parlamentnú demokraciu. Ruské tajné služby a ruský režim vo všeobecnosti zmenili taktiku a namiesto šírenia zneuctenej marxisticko-leninskej ideológie sa teraz jednoducho zaoberajú šírením ideológie nenávisti, nihilizmu a konšpiračných teórií, oveľa prijateľnejšej pre ideologicky ľahostajný dav, pre ktorý iba kolaps existujúceho poriadku ponúka vyhliadky na to, že sa sám stane štátom formujúcou zložkou.

A pravdepodobne nie je náhoda, že tí istí občania sa zhromažďujú v radoch antimaskátorov, trumpistov, žltých a bojovníkov proti „bruselskému protektorátu“, NATO a EÚ.

Neviem, ako zdvorilo nazvať zlomyseľné, bezohľadné stvorenia ako Fico, Klaus a Kotleba, ktorí si po covide takmer natiahli papuče, ale navonok naďalej tvrdia, že ide o „chrípku“ a sabotujú protipandemické opatrenia len preto, že ich podporujú ich oponenti a chcú získať podporu / sympatie od slabomyseľného davu, respektíve kompromitovať oponentov falošnými „argumentmi“: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/slovensko-robert-fico-na-chate-covid-strasna-nemoc-ockovani-opatreni.A211029_113147_zahranicni_kha

– Návrh: Ak sa slušný človek ocitne v pochode v súlade s Volným, Klausom, Foldynou, Harabínom a Kotlebou – mal by o tom premýšľať / sám !!!

Presné: https://komentare.sme.sk/c/22776296/co-je-toto-za-stat-pise-michal-havran.html

 Bol by som spokojný, keby títo kňučiari už začali vystavovať faktúry za ošetrenie a blokovanie nemocenských bankoviek a mzdových náhrad za karanténu, ktoré my, zodpovední trumpetisti… Populistickí politici sa však boja uchýliť sa k nepopulárnym opatreniam všade, kým nezasiahne katastrofa.

To ma privádza k veci, alebo skôr k kontextu uvedenému v nadpise.

Je to prípad Vrbětíc, alebo skôr mediálne a internetové diskusie okolo neho, ktoré predstavujú imaginárny lakmusový test, ktorý ukazuje, ako pevne sa ruská piata kolóna zakorenila v našej krajine. Ruskom motivované a sponzorované proruské, alebo skôr antisociálne mycélium, z ktorého sa prijíma nielen personálna základňa desiatok otvorene proruských skupín a organizácií, ale aj potenciálni ruskí žoldnieri.

Nie je nezvyčajné, že títo bojovníci, reprezentovaní Foldynou alebo Vyvadilom, otvorene signalizujú svoju pripravenosť uchýliť sa k otvorenému odklonu a sabotáži v prípade potenciálneho konfliktu s Ruskom, ku ktorému hrdo vyjadrujú lojalitu.





Bohužiaľ, táto záležitosť tiež ukazuje – prostredníctvom internetových diskusií – nielen to, aká silná a agilná je ruská piata kolóna v našej krajine, ktorej aktivity už hraničia so zradou, alebo v každom prípade porušujú iné zákony, ale aj skutočnosť, že bezpečnostné orgány, BIS a ministerstvo vnútra a súdnictvo by mali konečne začať konať, kým Kremlinoboti rozvracajú štát iba ústne. Takto začali údery Henleinovcov a Gottwalda – a vieme, kam to viedlo!

Podľa zákona, bez akýchkoľvek, by bolo povinnosťou BIS blokovať všetky webové stránky a FB skupiny ruskej piatej kolóny, ktoré jasne porušujú české zákony (vyzývaním na porušovanie zákonov, podporou terorizmu a zločineckých režimov, antisemitizmom a xenofóbnymi útokmi, ohováraním a šírením dezinformácií a poplašných správ, ale aj náborom žoldnierov pre separatistické jednotky na okupovanej Ukrajine, resp. nelegálnou službou v miestnych žoldnierskych / teroristických komandách) a začať registráciu miestnych kremeľských robotov, t.j. postupovať jednoducho podľa platných českých zákonov…

 

Ak sa ruské orgány (podporujúce akúkoľvek zločineckú diktatúru) odvážili zahrnúť medzi teroristov Navaľného organizácie alebo združenie tých, ktorí prežili teroristický útok v Osetsku „Matka beslan“, spolu s teroristickou sieťou al-Káida a Islamským štátom, je absurdné, že členovia gangu Nočných vlkov a vyslovene protištátne, fašistické a stalinistické milície s červenými vlajkami môžu verejne sprevádzať v našej krajine… nehovoriac o desiatkach virtuálnych odnoží ruskej piatej kolóny na Facebooku a stovkách proruských trollov napojených na Sputnik a ruské veľvyslanectvo, ktorí šíria dezinformácie a nenávisť voči základom tohto štátu na internete.

Bohužiaľ, blázon alebo zlomyseľný škriatok, ktorý porovnáva členstvo v EÚ s protektorátom BuM, protiepidemické opatrenia s antisemitskými norimberskými zákonmi a zatváranie krčiem v Osvienčime, je úplne imúnny voči rozumným argumentom a pod „správnym vedením“ (indoktrináciou) alebo v dave a s pocitom beztrestnosti sa môže okamžite zmeniť (ako nedávna minulosť hnedá a červená) na krvilačného maniaka. Dokonca aj nacistické a boľševické hnutia začali davovými nepokojmi v uliciach a prenasledovaním médií!

A nemusíme chodiť ďaleko. V našej čerstvej pamäti máme nielen masakre v Srebrenici a Vukovare, ale aj besnenie „antisystémových“ milícií v uliciach Paríža, Washingtonu alebo Berlína, ktoré tak nadšene tlieskali našim „hádkam“ a kremlinbobotom.

 

 

A zopakujem, že nie je náhoda, že tí istí občania sa zhromažďujú v radoch antimaskátorov, trumpistov, žltých a bojovníkov proti „bruselskému protektorátu“, NATO a EÚ. Lubyanka jednoducho zmenila svoju taktiku, oslobodila sa od komunistickej ideológie a namiesto vytvárania infiltrácie a manipulácie s medzinárodným ľavicovým hnutím úplne oportunisticky a účelne sponzoruje a podnecuje všetky radikálne skupiny a antisystémové hnutia – od islamistov cez nacistov až po anarchistov – s cieľom vytvoriť chaos a destabilizovať západnú demokraciu.

 

Dav na Kapitole a v uliciach Prahy, Bratislavy, Paríža, Berlína …– doslova zhmotnený Armagedonov sen!! Na to sa v Kremli tešia už sto rokov! Neprekvapuje ma, že naši protiamerickí škriatkovia a revolucionári proti EÚ/NATO spolu s Rusmi a maoistami burácajú nadšením.

Každý rozumný človek už dlho vie, že tieto výkriky nie sú ani o slobode, ani o maskách alebo vakcíne, ale o porušovaní zásad právneho štátu a nastoľovaní situácie, keď päťdesiat mafiánov s palicami alebo kamienkami je nad zákonom. (Začína to tým, že jednotlivec je teraz pokutovaný za porušenie protiepidemických opatrení, zatiaľ čo policajti sa vyhýbajú bande kričiacich vagabundov a robia, akoby nič, čím vysielajú signál primitívnemu, že je v dave nedotknuteľný.)

Francúzski socans a profesionálni „proletári“ smerujú Francúzsko k systému, z ktorého sme sa pred 30 rokmi ťažko oslobodzovali. Chýbajú im skúsenosti s reálnym socializmom … koniec koncov, ani našim bláznom chýba schopnosť premýšľať a pamätať si „nádherné roky pod psom“ (pozri napríklad: https://www.facebook.com/fero.hrabal/media_set?set=a.502456976461054&type=3 )! , resp. vyzývajú na sebazničujúci Czexit – viď blog „Brexit a riziko referend v Českej kotline“: https://ferohrabal.blogspot.com/2018/12/riziko-referend-v-ceske-kotline.html Bohužel.Na chudobní v duchu, neplatí však žiadny argument.

Hoci zlomyseľné červené šváby pomaly čerpajú auru revolucionárov a bojovníkov za spravodlivosť a porovnávajú ich s pokojnými ruskými alebo čínskymi aktivistami a dôchodcami porazenými omonmi, ja osobne mám averziu voči žltým nielen preto, že najväčší kričiaci z nich majú najmenej trojnásobok príjmu môjho starobného dôchodku (dokonca aj s trápnym príplatkom za odpor voči skutočnej tyranii) a často prejavujem sympatie k ideológii, v mene ktorého som strávil niekoľko rokov v základni a väčšinu svojho života v skutočno-socialistickom tábore, kde som ani nesníval o živote, ktorý žili.

Predovšetkým sa však obávam, že za Žltými vestami nebudú tí istí súdruhovia, ako boli za Červenými brigádami a čiernym septembrom (ako aj za rôznymi „medzinárodnými zväzmi“ a „svetovými federáciami“ študentov, mieru, žien atď., So sídlom v Prahe alebo Moskve)!

Organizátori žltého teroru nie sú pobúrení občania. Červené vlajky s kladivom a kosákom (ako aj červeno-čierne) v rukách niektorých „aktivistov“ naznačujú veľa… v každom prípade robia všetko, čo je v ich silách, aby sa Francúzsko pohlo venezuelským smerom

Toto už nie je prejavom ľudovej nespokojnosti s vládnou politikou, ale ďalším organizovaným pokusom rozbiť „prehnitú kapitalistickú spoločnosť“ a oživiť ju štýlom a la Venezuela. Bude zaujímavé zistiť, kto sa skrýva v pozadí tohto partizána. Možno tie isté sily, ktoré stáli za všetkými tými „mierovými hnutiami“ a ľavicovými organizáciami (ale aj teroristickými brigádami – AD, BR, FRA, GRAPO, PFLP, PL, N17 atď.), Ktoré zúrili v západnej Európe v 60. a 70. rokoch! Normálny občan nepôjde von, aby zbúral policajné radary a bankomaty, rozbil mýtne brány, rozbil výklady obchodov a podpálil autá Molotovovými koktailmi len preto, že nemá rád ekonomické reformy.

Stojí za zmienku, že mnohí protagonisti hnutia (menovite Éric Drouet a Maxime Nicolle alebo fašista Hervé Ryssen, odsúdený za popieranie holokaustu) patria k krajne pravicovým organizáciám, respektíve sú to dobrodruhovia, ktorí sa zúčastňujú na bojoch na Donbase po boku ruských žoldnierov a proruských separatistov (ako victor Lenta, Sergej Munier a Mickaël Takahashi). ), a počas týchto „sociálnych nepokojov“ došlo – okrem priameho vandalizmu a rabovania – k prejavom antisemitizmu a šíreniu anarcho-komunistickej propagandy.

(pozri napríklad článok „BOJOVNÍCI DONBAS SLÚŽIA V RADOCH FRANCÚZSKYCH ŽLTÝCH VIEST„: https://www.respekt.cz/politika/v-radach-zlutych-vest-slouzi-bojovnici-z-donbasu )

U nás však medzi ich patrónov a obdivovateľov patria čerešňoví stalinisti ako Semelová, Skála a Filip, či srbský anarchista a kremeľský robot Foldyna. Koniec koncov, stačí sa len prizerať, ako sú Kremlinboboti a redaktori médií ruského režimu, ktorí inak prehliadajú brutálny zásah OMON-u proti najmenšej skupine pokojných demonštrantov s transparentmi, hladnými dôchodcami alebo starými mužmi protestujúcimi proti drastickému predĺženiu dôchodku, upokojení radosťou z nepokojov.

Neprekvapilo by ma ani to, keby tí istí manipulátori stáli v pozadí „ľudovej vzbury“ ako v pozadí našich združení bojovníkov proti EÚ a NATO (DSSS Tomáša Vandasa, Hej, Občania! Žarka Jovanovič, Národná demokracia Adama Bartoša atď.).



Niektorých to môže prekvapiť, ALE rovnako ako anarchisti a komunisti (slovami Gottwalda) kedysi išli do Moskvy „aby sa naučili, ako krútiť krk buržoáziou“, dnes tam cestujú nacisti z celého sveta, aby absolvovali kurzy o tom, ako rozvrátiť EÚ a NATO, … a porazení a naivní hlupáci ako Monson, Seagal, Depardieu a Snowden. Presne v súlade s Leninovou tézou o „užitočných idiotoch“.

Aktivácia krajne pravicových a ultraľavicových zoskupení – ako je Ruská národná jednota (RNE), Slovanská únia, Ruská pravoslávna armáda, Čierna Sotnya, Biela légia, Pamyat, Strana národnej suverenity Ruska (NDPR), Front národnej spásy, Iné Rusko, Národno-revolučný front, Severská aliancia, Kresťanský štát – Sväté Rusko, Sláva Rusku, Ľudová národná strana, Ruská národno-socialistická strana (RNSP) atď. − ktorý kombinuje xenofóbiu, šovinizmus a myšlienku imperiálneho revanšizmu, len ilustruje obraz ruskej spoločnosti na prahu nového totalitarizmu. Šokujúcim obrazom pre veteránov Veľkého vlastenectva musí byť pohľad na neonacistov pochodujúcich ulicami bývalého Leningradu (teraz Petrohrad).



– pozri článok „MOSKVA – Staroveká Mekka svetovej reakcie“

https://ferohrabal.blogspot.com/2019/01/moskva-mekka-svetove-reakce.html

+

POCHOD ZLÝCH „REVOLUCIONÁROV“:

http://ferohrabal.blogspot.co.id/2017/04/pochod-podlych-revolucionaru.html

 

Ak k činom ruských tajných služieb (teroristické vraždy, atentáty, kybernetické útoky a dezinformačné kampane) pridáme genocídu Čečencov, okupáciu Abcházska, Južného Osetska, Krymu a Donbasu, vyzbrojovanie a politickú podporu všetkých druhov diktátorov – od Lukašenka cez Madura a Assada až po krvavú barmskú juntu,

je zrejmé, že bývalé Reaganovo označenie – EVIL EMPIRE – naďalej plne platí pre Rusko!!

Bol to ruský režim, ktorý rozpútal džina kaukazského a afganského terorizmu, ktorý neexistoval až do sovietskej okupácie Afganistanu a genocídy severokaukazských národov. Afganskí a čečenskí mudžahedíni, zatvrdnutí bojom proti ruskej armáde, teraz uplatňujú svoje skúsenosti v radoch Islamského štátu. Teraz zlodej kričí „chytiť zlodeja“. Iniciátor terorizmu ponúka západu pomoc pri odstraňovaní terorizmu. ZSSR bol tiež jedným z hlavných dodávateľov konvenčných zbraní do Iraku pod vedením Saddáma Husajna (dodal mu rakety SCUD – hlavný nosič zbraní hromadného ničenia) a zároveň bojkotoval akcie medzinárodného spoločenstva proti Saddámovi. (Sovietski poradcovia sú v Iraku od 60. rokov. Komunistický blok dodal do Iraku tisíce tankov, bojových vozidiel pechoty, obrnených transportérov a delostreleckých systémov, stovky lietadiel a prostriedkov protivzdušnej obrany a poskytol výcvik tisícom operátorov – zhruba 70 percent irackej výzbroje. V roku 1987, na vrchole iracko-iránskej vojny, sa napríklad objem iracko-sovietskeho obchodu zvýšil o 46 % v porovnaní s rokom 1986.)

V skutočnosti niet pochýb o tom, že operácie „Islamského štátu“ nie sú riadené fanatickými islamistami, bandou primitívnych psychopatov, ale úplne racionálnymi bývalými irackými spravodajskými dôstojníkmi, ktorí boli vyškolení v KGB, SVR a GRU, využívajúc islamistickú ideológiu pragmaticky len ako nástroj na dosiahnutie mocenských cieľov (pozri napríklad https://kyleorton1991.wordpress.com/2015/04/21/saddam-husseins-regime-produced-the-islamic-state/ ). Pre nich sú vražední blázni len figúrkami na šachovnici. V rokoch 1973 až 2003 slúžilo v Iraku približne 70 000 ruských vojenských poradcov, z ktorých mnohí slúžili ako spravodajskí a bezpečnostní špecialisti. Toto je známe aj z dokumentov objavených v Iraku v roku 2003 (pozri napríklad „Svet išiel našou cestou KGB a bitka o tretí svet“ od Christophera Andrewa & Vasilija Mitrochina, N.York: Basic Books, 2005: http://www.meforum.org/973/the-world-was-going-our-way,

resp. http://www.strategypage.com/htmw/htintel/articles/20061010.aspx

alebo http://www.nationalobserver.net/1999_winter_campbell.htm ).

Irackí spravodajskí dôstojníci absolvovali kurzy na špeciálnej škole SVR [Externá spravodajská služba] v Moskve ešte tesne pred americko-britským útokom. Počas vojny v Perzskom zálive pokračovala vo svojej práci rezidentura SVR a vojenská spravodajská služba [GRU] na ruskom veľvyslanectve v Bagdade. Ich úlohou bolo zabezpečiť archívy špeciálnych služieb Saddáma Husajna a nábor medzi irackými dôstojníkmi a agentmi! (Len niekoľko dní pred začiatkom anglo-americkej operácie dorazili do Bagdadu dve skupiny „podpory síl“ SVR s názvom Clona.)

Ruská zahraničná politika je rovnako nová ako chvály ruských politikov o masovom vrahovi Stalinovi alebo nedávne tvrdenia ruských mainstreamových médií o legitimite okupácie Československa (v dôsledku blížiaceho sa ozbrojeného prevratu / invázie imperialistov a fašistov) alebo údajné pozvanie okupačných vojsk A. Dubčekom v roku 68.

Pre naivných snílkov žijúcich v ilúzii „Nového Ruska“ by varovaním mal byť provokatívny článok s názvom „Československo by malo byť vďačné Sovietskemu zväzu za rok 1968: história Pražskej jari“, ktorý uverejnila televízia zvezda, oficiálny mediálny kanál ruského ministerstva obrany, 21.11.2017, v deň oficiálnej návštevy Miloša Zemana v Rusku.

Ústredným mottom tohto pamfletu je, že „Invázia Varšavskej zmluvy do Československa v roku 1968 zmarila štátny prevrat a zabezpečila krajine 20 rokov mieru.“ Tento obyčajný článok sám o sebe by mal otvoriť oči každému náročnému čitateľovi. Jasne ukazuje, že na čele Ruskej federácie stoja nenapraviteľní revanšisti. TV Zvezda nie je okresné noviny ani súkromná regionálna televízia, ale hovorca Putinovho režimu.

https://tvzvezda.ru/news/qhistory/content/201711210834-qi97.htm

O dôveryhodnosti a nezávislosti ruských médií svedčí päť rôznych (t. j. sfalšovaných), „zaručených pravdivých“ verzií zostrelenia malajzijského Boeingu, ktoré postupne predkladali ruské orgány, alebo ruské záhadné správy o masových demonštráciách proti prechodu amerického konvoja Drakov cez Českú republiku.

 

Hádať sa znova a znova s nezmyslami a posmeškami kremlinských robotov, frustráciou a trollmi, ktorí sem stále prichádzajú len preto, aby vyprovokovali alebo uspokojili svoju túžbu po zviditeľnení, je zbytočným plytvaním energiou, časom a sebaúctou ….. …. a INTELIGENTNÍ ĽUDIA (návštevníci, ktorí majú záujem premýšľať o mojich argumentoch a informáciách bez zaujatosti) MOJE ČLÁNKY SÚ K DISPOZÍCII na blog.cz

napr. „NOVÉ RUSKO“ – PODVOD ALEBO ILÚZIA? : http://ferohrabal.blogspot.sk/2017/04/nove-rusko-podfuk-nebo-iluze.html



 PODIVNÁ HARMÓNIA RUSKÉHO PIATEHO STĹPCA, ANTIMASTEROV, ANTIFA A ŽLTÝCH VIEST

Pokiaľ ide o súvislosť medzi činnosťou antimaskárov a konaním ruskej piatej kolóny, chápem, že zaostalejší jednotlivci majú problém pochopiť význam opatrení a to, čo sa okolo nich deje… a zlomyseľní darebáci to využívajú. Tam, kde zdravý rozum a z toho vyplývajúca sebadisciplína (alebo aspoň inštinkt sebazáchovy) nefungujú, existuje zákon, direktívne opatrenia (oficiálny tlak a byrokracia)! Bohužiaľ, súčasná situácia hovorí o nevedomosti významnej časti obyvateľstva, ktorá zúrivo odoláva nie úradom alebo sprisahaniu mocných, ale zdravého rozumu. V demokratickej krajine je ťažké tomu zabrániť, pretože tragickou slabinou demokracie je, že ponúka slobodu šíriť bludy a rozvracať spoločnosť dokonca aj akémukoľvek zlomyseľnému trollovi alebo slabomyseľnému bludu, ktorý by, objektívne povedané, nemal mať len právo voliť, ale aj slobodný prístup k internetu.

Ak vláda nezasiahne a nepodľahne bláznivým požiadavkám týchto slabomyseľných „revolucionárov“, testy prestanú dávať zmysel, pretože aj tak nebude nikto, kto by ich vyhodnotil, a aj tak nebudú žiadne postele ani lieky. Ale komu nie je žiadna rada, nie je žiadna pomoc.

Smiešne (ale aj varovanie) je, že proti „obmedzovaniu ľudských práv a slobody“ prof. Prymula a Blatný sú tiež protestovaní darebákmi, ktorí si nostalgicky pamätajú časy komunistickej diktatúry alebo obdivujú Putinovu kleptokratickú oprichninu, resp. zbabelcov, ktorí sa neodvážili protestovať ani proti povinnosti poškvrniť sa mávaním pod tribúnami, zúčastňovať sa subotnikov, hlasovať za kandidátov NF na demonštrácii a dať si na okná letáky s červenou hviezdou, … okrem toho namiesto protestu proti čínskemu vírusu pred českým parlamentom namiesto pred veľvyslanectvom ČĽR.

 

Ak demonštrácie kvakov, sprisahancov a fanatických bludov organizujú – v snahe o zisk – majitelia cestovných kancelárií, reštaurácií, hotelov a diskoték, ich zámer je jasný. To isté platí pre „antisystémových“ populistov, ktorí siahajú po akejkoľvek otázke, ktorá ich zviditeľňuje, a kremlinbotov a denných robotníkov ruskej piatej kolóny, ktorá hľadá akúkoľvek zámienku na vytvorenie chaosu, nihilizmu a spochybnenie západnej parlamentnej demokracie.

V prípade normálneho, rozumného človeka mi však uniká pocit samovražedného odporu voči protipandemickým opatreniam. Rovnako smiešne je povedať, že demonštrácií v Staromáku alebo Bratislave sa zúčastnili „slušní ľudia“. Chodí slušný, rozumný človek na zhromaždenie organizované skupinami chuligánov, veselých, anarchistov a nacistov?

Namiesto deravého polouzamknutia je potrebné zaviesť prísne kontroly dodržiavania opatrení, drastické tresty a sankcie za ich porušenie, poplatky za zdravotnú starostlivosť pre sabotérov a ich rodinných príslušníkov, nezatvárať oči pred hádkami a cynizmom bláznov a nie kľučkovať podľa predvolebného barometra popularity.

 

Nie je náhoda, že Václav Klaus (ako aj slovenskí Kremlinoboti Harabin a Kotleba) je zároveň tvárou protichodového hnutia a protagonistom proruskej politiky, maskotom ruskej piatej skupiny.

Nie je ani náhoda, že tak ako profesor Yeshita spochybňuje západné smerovanie Českej republiky, nebezpečenstvo ruského vplyvu a nebezpečenstvo Covid-19, v súčasnosti spochybňuje účasť ruskej tajnej služby na teroristickom útoku vo Vrběticiach (Covid-19 a gru akcie sú podľa neho podvod).

Viac v blogu

„KORONA a VZBURA SLABOMYSEĽNÝCH“

https://ferohrabal.blogspot.com/2020/09/korona-vzpoura-slabomyslnych.html

 

A navrhnúť:

Obdivovateľom „krajiny, kde dnešok znamená zajtra“, provokujúc políciu a úrady pod zámienkou „boja za slobodu“ sabotovaním protiepidemických opatrení, by som im chcel len pripomenúť, že ak by sa to stalo v ich milovanom Rusku, kde Omoni bije pokojných dôchodcov, aj keď len pokojne kráčajú po ulici s transparentom, brutálne by tam obrátili demonštrantov skôr, ako by z diaľky vôbec videli Kapitol alebo chrám Tyn, a stačil by jeden u policajtov a guľomety by ich kosili ako povstalecké subjekty v Čečensku alebo Ingušsku.

Stupňujúce sa aktivity a agresivita ruskej piatej kolóny a jej súvisiaceho alebo priamo prepojeného antisystémového hnutia pripomínajú bývalé kampane Henleinovcov alebo boľševikov, ktorí sa ponáhľali k moci v našej krajine v 30. rokoch minulého storočia, s ktorými sa orgány viazané demokratickými zásadami nedokázali vyrovnať. A nemám na mysli len KSČM, ktorá predstavuje akúsi kremeľskú agentúru, takmer oficiálne zastúpenie Kremľa. Koniec koncov, za posledných 100 rokov komunistická strana nikdy netajila svoju lojalitu a priamu podriadenosť Moskve.

Mám na mysli tisíchlavú ruskú piatu kolónu zoskupenú do desiatok skutočných alebo virtuálnych zoskupení, alebo skôr amorfnú masu jednotlivcov, ktorí ešte nie sú organizovaní, ale prepojení buď ideologicky, alebo jednoducho cieľom, spoločným nepriateľom; demokraciou zmietaní deprivanti posadnutí nielen nenávisťou k európskym hodnotám, ale aj spoločnosťou ako celkom, ktorí vždy tvorili krmivo pre delá populistických mesiášov a profesionálnych revolucionárov.

Práve z ich radov sú verbovaní členovia slovansko-fašistickej aliancie, ktorí vyťahujú vznešené slogany o slovanskom bratstve, respektíve zabalené v rúchu ezoteriky a slovanského folklóru. Pod eufemistickými názvami ako „Slovanský kruh“, „Slovania / Slovania“, „Slovanské bratstvo“ alebo Rusko, jeho krásy a pamiatky sú všetky rovnaké bunky ruskej piatej kolóny, ako ich reprezentujú rôzne facebookové skupiny „Priatelia Ruska“ alebo „Rusko bez cenzúry“ Ich členská základňa, charakterizovaná viac či menej otvorenou nenávisťou voči EÚ/NATO a parlamentnej demokracii a oddaná šíreniu ruskej propagandy a protizápadných sprisahaní, je však často identická s vyslovene vlastizradnými skupinami, ako sú „Česi a Slováci za vstup do Ruskej federácie“, „Priatelia Ruskej federácie a Vladimír Putin“ (https://www.facebook.com/groups/PutinOfficial) alebo „Rusko – záruka mieru a našej slobody“!

Hovorí tiež za seba, že facebookové skupiny ruskej piatej kolóny – ako napríklad „Priatelia Ruska v Českej republike“ alebo „Priatelia Ruska v Slovenskej republike“ – spájajú nielen čistých antiamerikanistov, ale aj rôznych nacistov, antisemitov, xenofóbov a bojovníkov proti EÚ a NATO (ktorí nemajú ani vedomosti o ruskej kultúre, literatúre či histórii, ani záujem spoznať skutočné Rusko). Hoci predstiera, že je panslavistickou komunitou obrancov slovanských tradícií a kresťanských koreňov proti „bruselskému neomarxizmu“, je to len špinavá žumpa nenávisti k žlči, xenofóbie a postsovietskej nostalgie, ktorá plní všetky črty fašistického hnutia. Holt your to yours ….

Aj keď pripúšťam, že časť členskej základne tohto viac-menej skrytého tvoria naivní panslavistickí bludníci – nasledovníci bývalých raných komunistických agitátorov a štrajkujúcich Interhelp.

Myšlienka panslavizmu bola vždy trójskym koňom ruského imperializmu, akousi predobrazáciou Kominterny alebo prosovietskeho piateho stĺpca.

Pripomína to varovanie K.H. Borovského, zistenie, ktoré dosiahol pred storočím a pol: „Rusi radi nazývajú všetko ruským slovanským, aby potom mohli tvrdiť, že všetko slovanské je ruské. Patríme k Západu, Rusko nie je a nemôže byť naším vzorom.“

K.H. Havlíček bol spočiatku tiež slovanofilom, ale po niekoľkých rokoch v Rusku zmenil názor.

Už Karel Havlíček Borovský prehlásil: „Môžem dosvedčiť, že Rusi s ostatnými Slovanmi nemyslia bratsky, ale nečestne a sebecky. Páčia sa mi Maďari, ktorí proti nám otvorene bojujú, ako Rusi, ktorí sa približujú s judášskym bozkom a potom nás strčia do vreciek. Títo páni začínajú všade hovoriť a písať slovančinu namiesto ruštiny, takže namiesto slovančiny môžu povedať aj ruštinu.“

https://echo24.cz/a/iP8yp/patrime-na-zapad-rusko-neni-a-nemuze-byt-vzorem

http://www.bohumildolezal.cz/texty/rs1105.html

https://www.sinagl.cz/postrehy-a-komentare/3759-stale-aktualni-varujici-slova-k-h-borovskeho-o-rusku.html

Niet však divu, že svetový dav sa pozerá tak na Rusko, ako na nový Jeruzalem. Koniec koncov, bolo to v Rusku pred 100 rokmi, keď sa dav prvýkrát v histórii zmocnil absolútnej kontroly nad zvyškom národa – na rozdiel od epizód francúzskej revolúcie natrvalo (alebo po celé generácie) a navyše aj na 1/6 sveta – stal sa štátom formujúcou zložkou, ustanovil vládu lumpenproletariátu („diktatúra proletariátu“).

Víťazstvo davu v Rusku bolo také zdrvujúce (dokonca aj v doslovnom zmysle slova), že po 70 rokoch devastácie duchovno-intelektuálneho potenciálu národa – systematického vraždenia, zastrašovania a vyhosťovania inteligencie a duchovných autorít, ničenia kultúrneho dedičstva a masívnej ideologickej indoktrinácie – ruský ľud stratil schopnosť regenerovať sa a jednoducho spolunažívať so Západom. Nebolo kam kresliť, k čomu sa vrátiť, na čom by sa dalo stavať – okrem bizarnej zmesi morbídnej stalinistickej nostalgie, veľkého ruského šovinizmu a bigotnej pravoslávia. Vykorenené generácie bez pamäti a morálno-etického základu sú jednoducho človekmi postindustriálnej epochy, pre ktorú je Západ jednoducho iný, nepochopiteľný a v širšom zmysle nepriateľský vesmír (ako pre náš Gottwaldov posmrtný).

Pokiaľ ide o konkrétny prípad Vrbětická, česká vláda by mala okamžite a bezpodmienečne trvať na reciprocite v počte „diplomatov“ (1:1) a tak konečne zlikvidovať sídlo GRU/SVR/FSB na našom území, malý Kaliningrad v srdci Európy, odkiaľ sa organizujú ruské diverzifikačné a špionážne aktivity a sponzorstvo piatej kolóny v celej západnej Európe – mami, tu majú Rusi 2-krát viac „diplomatov ako porovnateľné spojenecké štáty a 5-krát viac ako my v Moskve!!!

 

Okrem vyhostenia najmenej 120 zo 140 ruských „diplomatov“ (v súlade s článkom 11 Viedenského dohovoru o diplomatických stykoch„Ak neexistuje osobitná dohoda o počte členov personálu misie, prijímajúci štát môže požadovať, aby sa počet personálu misie udržiaval v medziach, ktoré považuje za primerané a obvyklé, berúc do úvahy okolnosti a podmienky v prijímajúcom štáte a potreby príslušnej misie. „) bude čas zvážiť zastavenie udeľovania európskych víz všetkým ruským občanom akýmkoľvek spôsobom spojeným so štátnym aparátom, súdnictvom a armádou, ruskými oligarchami, ako aj členmi NSDAP, prepáčte, Spojené Rusko a ich rodinným príslušníkom, aby konečne spolumajitelia a podporovatelia Putinovho režimu pocítili účinky svojej politiky a intríg voči Západu…

Autor: Fero Hrabal

0Shares
Blog