Západ rasisticky zošalel

Západ rasisticky zošalel

Západ zošalel a presadzuje zvrátenosť aj rasizmus proti belochom. Nepatríme na Západ, ani na Východ, ale do stredu Európy. Musíme sa brániť, aby sme nedopadli rovnako ako zdegenerovaný Západ. My v strednej Európe ale nebudeme kľačať! Na Západe sú belosi plošne apriórne obviňovaní z rasizmu. Sluníčkářská sebanenávisť vlastné civilizácie nepozná medze. Napríklad kritická rasová teórie, ktorá sa vyučuje v školách v USA, tvrdí, že je rasizmus neoddeliteľnou súčasťou amerického a európskeho práva a amerických i európskych inštitúcií. Niektoré školy hovoria, že do angličtiny treba odbúrať bělošství a že dôraz na správnu gramatiku je rasistický …

Niektorí sluníčkáři považujú za rasistickú matematiku, niektorí klasickú hudbu a noty. Podľa niektorých sluníčkářů je rasistický pravopis. Iní zasa chcú zmeniť „Belošské osnovy“ na školách. Musíme sa postaviť proti všetkým, ktorí chcú rúbať sochy našich hrdinov a zničiť našu národnú hrdosť, naše hodnoty a identitu. Bráňme svoje domovy a všetko, čo nám je drahé!

Tieto veci sa dejú v rámci hnutia „cancel culture“, čo sa dá preložiť ako „zrušiť“ či „vymazať“ kultúru. Neomarxisté chcú zničiť tradičnú národnú kultúru a na jej troskách vystavať zvrátený totalitnej Nový svetový poriadok bez národov, náboženstiev a tradičných hodnôt.

Černošský jazyk je na univerzitách diskriminovaný, zaznelo na virtuálnom „antirasistický pedagogickom sympóziu“, organizovanom americkú Towsonskou univerzitou. Rečníci kritizovali univerzitné osnovy a programy písania za to, že sú rasistické a uprednostňujú belochmi.

V Británii niektoré univerzity vyzývajú svojich profesorov, aby angličtinu študentov nehodnotili. Nielen na University of Hull dospeli novo akademici k názoru, že študentom neprospieva hodnotenia pravopisné správnosti a všeobecne upozorňovanie na „technické nedokonalosti“ anglicky písaného prejavu. V rámci snahy „dekolonizovat osnovy“ je preto teraz profesorom doporučované, aby neprikladali pravopisu väčšiu váhu, ako je nevyhnutné, pretože je to elitársky, biely a mužský spôsob vyjadrovania. Informovalo o tom Echo24.

Podľa profesorky práv Mathilde Cohenová je francúzska kuchyňa rasistická. Povedala to na seminári v prestížnych francúzskych univerzít. Francúzi vraj používajú svoje jedlo, aby posilnili „bělošství“ vo Francúzsku.

Označenie „čierna diera“ je rasistické, myslí si profesori na prestížnej americkej Cornellovej univerzite. Cornellovej univerzity sa nedávno „preslávila“ iným kurzom. V popise kurze telocviku zameraného na horolezectvo sa pôvodne uvádzalo, že je „otvorený len pre študentov, ktorí sa identifikujú ako BIPOC“ (čierni, domorodí a farební obyvatelia).

Univerzita Goldsmiths v Londýne umožní svojim študentom úľavy v štúdiu, ak sa stretli s rasovým traumou. O úľavy si môže požiadať každý černošský študent či študent z etnickej menšiny. Tí, ktorí žiadajú o úľavu, nebudú musieť poskytovať dôkazy o tom, čo toto rasovej trauma znamená. Udelenie potom posúdi sama univerzita.

Socha niekdajšieho amerického prezidenta Theodora Roosevelta pred vchodom Amerického prírodovedného múzea v New Yorku bude odstránená, podľa kritikov je symbolom koloniálnej poroby a rasovej diskriminácie.

„Milióny ľudí sa vo vlastnej krajine začali cítiť cudzinci. Desí sa populárnej kultúry … ktoré hlučne ospevuje hedonická hodnoty. Vidí miznúť staré sviatky a degradáciu starých hrdinov. Vidí ako sú umenie a artefakty slávnej minulosti odstraňované z ich múzeí a ako ich nahradzujú depresívne, škaredé … exponáty. Pozorujú, ako knihy, ktoré mali v láske, miznú zo škôl … Kultúra s ktorou vyrástli, umiera v krajine v ktorej vyrástli, „píše správne americký konzervatívny publicista Pat Buchanan.

Podobný postreh o súčasnom neomarxistickém Západu má aj spisovateľ Benjamin Kuras: „Degradujme svoje vzdelanie, zneuctí svojich hrdinov, odstráňme svoje národné symboly, zruší svoje národy a nahraďme je prázdnou identitou čohosi abstraktne prázdneho, paneurópskeho, všade rovnakého, rootless z národných tradícií, přepisujícího naše dejiny na nepoznanie. A pri ktorom nezostane v pamäti nič, na čo by sme zo svojich dejín a jeho kultúr mohli byť hrdí a čo by nám stálo za to brániť. … Jediné, čo nám zostalo sväté, je povinnosť odsvětit všetko, čo kedysi sväté bolo a čo by dnes ešte svätosťou mohlo zaváňať. “

Odsudzujeme rasizmus belochov proti černochom aj rasizmus černochov proti belochom. Podľa sluníčkářů existuje len rasizmus proti černochom. Vidíme, že takzvaní „bojovníci proti rasizmu“ presadzujú rasizmus naruby – protibiely rasizmus. Musíme sa proti tomu brániť, alebo sa staneme otrokmi vo svojej vlastnej krajine.

Autor: Radim Fiala

0Shares
Blog