Autobazar.EU a carVertical štartujú boj s podvodníkmi v segmente jazdených vozidiel

Autobazar.EU a carVertical štartujú boj s podvodníkmi v segmente jazdených vozidiel

Podvody s jazdenými vozidlami neobchádzajú ani slovenský trh. Stáčanie kilometrov, zamlčovanie informácií, zatajovanie záznamov o škodách… To všetko sú problémy, s ktorými sa záujemcovia o kúpu jazdených vozidiel stretávajú dlhodobo. Spomínané nekalé praktiky, žiaľ, vrhajú zlé svetlo na celý trh s jazdenými vozidlami a vzbudzujú nedôveru. Autobazar.EU a carVertical preto spojili sily a štartujú boj proti všetkým nepoctivým predajcom.

 

Na najväčšom inzertnom portáli na Slovensku si odteraz môžete overiť históriu vozidla

 

V snahe pomôcť kupujúcim jazdených vozidiel spúšťa najväčší slovenský inzertný auto-moto portál Autobazar.EU možnosť vygenerovať si kompletný prehľad histórie vozidla. Každý, kto hľadá vozidlo na Autobazar.EU, si tak môže overiť jeho históriu priamo na mieste, kde si prezerá ponuky, dokonca hneď v inzerátoch.

 

Overenie na Autobazar.EU je pohodlné a rýchle. Jediný údaj, ktorý záujemca potrebuje, je VIN kód. Ten je väčšinou uvedený priamo v inzeráte. Proces výberu a kúpy auta bude vďaka overeniu histórie vozidla na Autobzar.EU jednoduchší a bezpečnejší. Ide o šikovné a dostupné riešenie v boji proti podvodnikom.

 

„V dnešnej dobe čelíme výzvam, s ktorými sme sa doteraz nestretávali. Kúpiť si dobré auto za rozumnú cenu je naozaj zložité. Nedostatočná ponuka dvíha ceny jazdených vozidiel a ľudia sú pri kúpe čím ďalej, tým viac nedôverčivejší a opatrnejší. Našou snahou je obnoviť dôveru v segment jazdených vozidiel a ukázať ľuďom, že sa pri kúpe jazdenky nemusia ničoho báť. Vďaka kontrole histórie vozidla môže byť aj proces kúpy jazdeného vozidla transparentný,“ vysvetľuje Milan Konečný, CEO United Classifieds.

0Shares
Automobilový priemyseľ