Hľadáte inšpiráciu pre úpravu svojho auta?

Hľadáte inšpiráciu pre úpravu svojho auta?

Každý zanietený „autičkár“ sa nielen dôkladne o svojho štvorkolesového miláčika stará, ale zároveň trávi nejednu voľnú chvíľu prezeraním internetu a hľadaním niečoho, čím by spravil radosť svojmu autu. No dobre, tak teda sebe.

 

Vyberajte kvalitné súčiastky

 

Či už ide o súčasti slúžiace na vizuálnu úpravu automobilu, alebo pre tých pokročilejších „tunerov“ vylepšenia, ktoré priamo zlepšujú dynamiku, či jazdné vlastnosti. Možností nájdete kopec.

 

Ak máte napríklad automobil, v ktorom sa na prenos krútiaceho momentu používa hardy spojka, zlepšenie tohto prenosu môžete dosiahnuť jej výmenou za vysokokvalitnú, ktorá sa vyznačuje odolnosťou a dlhou výdržou. Takéto vlastnosti majú len hardy spojky z najkvalitnejších materiálov od špičkových výrobcov, ktorí vyrábajú produkty nielen pre sériové, ale aj závodné automobily.

 

Koruna krásy každého auta?

 

Z hľadiska vizuálnych úprav patrí medzi najvýraznejšie výmena diskov. Podobne ako šaty robia človeka, o diskoch sa dá povedať, že disky robia auto. A niečo na tom určite bude, keďže výmena diskov dokáže razantným spôsobom zmeniť celkovú „vizáž“ každého auta a posunúť jeho vzhľad o niekoľko úrovní vyššie. Alebo aj nižšie, ak vyberiete disky, ktoré sa k vášmu autu príliš nehodia.

 

Pri zmene diskov môže nastať situácia, že nové disky budú mať väčšie stredové diery ako je náboj na aute. Na takéto situácie slúžia vymedzovacie krúžky. Vďaka nim dokážete presne vycentrovať kolesá a zaistiť si komfortné jazdné vlastnosti bez nepríjemných otrasov a vibrácií.

 

Vymedzovacie krúžky sa vyrábajú v rôznych prevedeniach, ktoré sa odlišujú rozmermi. Tým pádom určite nájdete ten vhodný pre rozmery vášho náboja a disku. Preto, ak neviete, aké vymedzovacie krúžky si vybrať, najjednoduchšie riešenie je odmerať náboj na aute a vnútorný priemer stredovej diery disku.

 

Zdroj obrázka:

 

Autor: asobov / Shutterstock.com

0Shares
Automobilový priemyseľ