Máte pripravený interiér vášho auta na zimu?

Máte pripravený interiér vášho auta na zimu?

Moment, veď ešte nezačala ani jeseň a už treba pripravovať auto na zimu? Nie je to trochu skoro? Samozrejme, nikto vás neposiela prezúvať pneumatiky alebo dolievať do ostrekovačov nemrznúcu zmes.

 

Aby ste sa predtým, ako nasadnete do auta, nemuseli prezúvať

 

Nie je však na škodu si včas skontrolovať, či máte všetku „zimnú výbavu“ pre vaše auto v poriadku a či náhodou nepotrebujete niečo kúpiť predtým, ako začne zima, či aspoň sychravá jeseň. Áno, práve všadeprítomné kaluže a neskôr sneh spôsobujú, že si do auta počas sychravého obdobia „nanosíte“ na topánkach vodu. Spolu s nižšími vonkajšími teplotami to spôsobí, že vaše koberčeky v aute budú takmer nonstop mokré alebo vlhké, čo im rozhodne nepomáha.

 

Preto je dobré ich po lete nahradiť gumenými rohožami, ktoré spoľahlivejšie ochránia podlahu vášho auta v sychravom období. Okrem toho sú gumené rohože pevné a trvanlivé, takže vám vydržia veľa rokov aj v prípade, žeby ste ich používali celoročne. A po dizajnovej stránke sa taktiež nemajú za čo hanbiť. Gumené rohože majú skratka výhody, ktoré sa vám hodia nielen v priestore pod nohami jednotlivých pasažierov, ale v podobe gumovej vaničky do kufra môžete tieto výhody využívať aj v kufri vášho auta.

 

Katastrofa v kufri v podobe rozliatej tekutiny? S gumovou vaničkou žiadny problém

 

Vaničky do kufra, ktoré sú vyrobené z gumy, sa dokonca viac ako rohože oplatí používať celoročne. Prečo? Okrem toho, že chránia priestor kufra pred špinou, mechanickým poškodením a inými nežiaducimi vplyvmi, majú aj vyvýšený okraj.

 

A práve vyvýšený okraj vaničky ochráni váš kufor v prípade rozliatia akejkoľvek tekutiny. Tá totižto ostane pekne vo vaničke a nepretečie na pôvodný koberec v kufri. Odolné sú aj voči chemikáliám a samozrejmosťou je odolnosť voči prepichnutiu, roztrhaniu, či poškriabaniu.

 

Zdroj obrázka:

 

Autor: djgis / Shutterstock.com

0Shares
Automobilový priemyseľ