Tipos dá počas vianočných sviatkov stopku lotériám a internetovej herni, nebudú sa predávať ani žreby

Tipos dá počas vianočných sviatkov stopku lotériám a internetovej herni, nebudú sa predávať ani žreby

22.12.2021 (Webnoviny.sk) – Lotériová spoločnosť Tipos zo zákona počas prvých dvoch vianočných sviatkov neprijíma stávky, nežrebuje a ani nevypláca výhry. Predávať sa nebudú ani žreby. Firma sa rozhodla tento rok obmedziť dostupnosť svojich služieb aj nad rámec stanovený zákonom a obmedzí aj dostupnosť internetového portálu eTipos.

„Výnimku bude mať len žrebovanie lotérie Eurojackpot a doplnkovej hry Eurojackpot Joker, pri ktorých sme viazaní medzinárodnými pravidlami. Hráči si môžu v piatok staviť na čísla Eurojackpotu na tých predajných miestach Tipos-u, ktoré budú v tento deň otvorené. Pre túto hru bude možné v piatok uzatvoriť aj stávky prostredníctvom internetu a SMS,“ informovala hovorkyňa spoločnosti Tipos Ivana Skokanová.

Druhý sviatok vianočný, teda 26. decembra, pripadá na nedeľu. „V tento deň bude štandardná prevádzka, čiže bude možné vykonávať všetky transakcie – príjem stávok, overovanie a výplatu výhier v číselných lotériách, ako aj predaj a výplatu výhier žrebov,“ uviedla Skokanová.
Firma Tipos je obchodná spoločnosť so 100-percentnou majetkovou účasťou štátu. Slovenská republika je ako akcionár zastúpená Ministerstvom financií SR. Spoločnosť vznikla na prelome rokov 1992 a 1993.

Viac k témam: Eurojackpot, Hazard, Lotéria
Zdroj: Webnoviny.sk – Tipos dá počas vianočných sviatkov stopku lotériám a internetovej herni, nebudú sa predávať ani žreby © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Ekonomika