Mel Gibson prežil obvinenia zo sexizmu, rasizmu a antisemitizmu … ale sulutovanie Trumpovi by ho mohlo nakoniec zrušiť+ VIDEO

Mel Gibson prežil obvinenia zo sexizmu, rasizmu a antisemitizmu … ale sulutovanie Trumpovi by ho mohlo nakoniec zrušiť+ VIDEO

Mel Gibson, filmová hviezda a režisér ocenený Oscarom, bol už dlho hromozvodom pre svoje problematické správanie a vieru. Ale cez víkend konečne prekročil hranicu a dopustil sa najhorších smrteľných hriechov v Novom Hollywoode: pozdravil Donalda Trumpa.

Pre tých z vás, ktorí netušia, o čom hovorím, dovoľte mi, aby som vás vyplnil. V sobotu sa Trump zúčastnil udalosti zmiešaných bojových umení Ultimate Fighting Championship, alias UFC 264, v Las Vegas. Keď vošiel do arény, náhodou bol neďaleko Gibson a pozdravil bývalého prezidenta.

Tento škaredý incident bol zachytený na videu a ľudia na Twitteri ho rozobrali, akoby to bol film Zapruder, aby zistili, či to bol vlastne Mel Gibson – hviezda filmu „Lethal Weapon“ a režisér filmu „The Passion of the Christ“ – a nie niektorí podobní ľudia bol natočený.

Po dlhej detektívnej práci neohrozených internetových detektívov sa potvrdilo, že to bol skutočne sám Mad Max, kto mal tú česť pozdraviť bývalého prezidenta USA.

Nie je prekvapením, že keďže sa zdá, že existuje iba to, aby sa z pohorí robili hory, médiá establišmentu reagovali chrúmaním článkov, ktoré narážali na Gibsonovu neprístojnosť, pričom niektoré z nich nadpismi prehlásili, že pozdrav je „dramatický“. Píše portál RT.

Nikdy som nebol fanúšikom Gibsona, nie kvôli jeho politickému alebo náboženskému presvedčeniu, ale preto, že ho považujem za šunkového režiséra a kýčovitého herca. Ostatným sa môže zdať táto kombinácia šunky a syra vynikajúca, ale nikdy ma nelákala.

Takže prichádzam pochovať Mela Gibsona, aby som ho nechválil, ale je zvedavé, že z jeho mnohých hriechov proti údajne čistým ľuďom Hollywoodu je to zdravenie bývalého prezidenta, ktorý ho môže nakoniec dostať na Golgotu a stáť na kríži zrušenia.

V zdanlivo nikdy nekončiacej vášni Gibsona táto nová krížová stanica bledne v porovnaní s ostatnými, oveľa brutálnejšími.

V roku 2006, počas zatýkania pod vplyvom alkoholu, Gibson neslávne označil policajnú ženu za „cukrové kozy“ a dotkol sa tretej priečky Hollywoodu obvinením Židov zo zodpovednosti za „všetky vojny na svete“.

Potom v roku 2010 údajne udrel svoju priateľku do tváre a vyrazil jej dva zuby – rovnaká priateľka, ktorú povedal na záznamníku, vyzerala „ako prasa v ruji a ak vás znásilnia balíček hlupákov, bude to tvoja chyba. “

Je to úplná záležitosť úplne absurdnej a nepríčetnej kultúry prebudeného Nového Hollywoodu – kde vládnu najvyššie rasové, sexuálne a etnické kvóty a oslavuje sa nový de facto Haysov zákon o dejoch a dialógoch -, ktorý nakoniec môže zrušiť Mela Gibsona spočíva v tom, že Trumpovi vzdal polovičný pozdrav v boji UFC.

To, že sa Gibson mohol vrátiť zo svojich nechutnejších predošlých verejných hriechov, ale tento by možno neprežil, poukazuje na to, že Hollywood sa predtým príliš nezaujímal o to, čo hovoríš, alebo to, čo robil, pokiaľ si nechal jazdiť vlak peňazí. Teraz sa však peniaze javia prinajmenšom ako druhoradé k spoločenským a politickým požiadavkám.

V minulosti Gibsonove filmy, najmä tie, ktoré režíroval, vždy zarábali peniaze pre ich investorov a jeho partnerov, a tak boli jeho hriechy odplavené. Napríklad film „Braveheart“ nielenže zarobil v pokladni 213 miliónov dolárov, ale získal päť Oscarov vrátane cien za najlepšiu réžiu a najlepší film.

0Shares
Film a TV Video