Zrelé ovocie je predsa najlepšie

Zrelé ovocie je predsa najlepšie

Alena bola bohatá štyridsiatnička. Žila rozkošníckym spôsobom života, čo znamenalo, že sa nehodlala viazať a zakladať si rodinu. Celé roky bola odkázaná iba sama na seba, tvrdo pracovala, ale zarobené peniaze si vedela tiež užiť. S Rišom sa stretla v miestnom bare, kde začal pracovať po dokončení hotelovej akadémie. Ako to už býva zvykom, barman je na 90 % psychológ, a tak denne počúval o starostiach či radostiach svojich hostí. Alena však bola iná, nesťažovala sa a s Rišom od začiatku otvorene flirtovala.

„Si tak mladý a sladký, dievčatá musia za tebou šalieť.“

„Až také ružové to nie.“

„A prečo, prosím ťa? Prepáč, ale si azda gay?“

„Nie, to rozhodne nie som, ale mne sa páčia skôr dámy ako vy, ale na ne sa musí inak.“

„A ty nevieš ako?“

„Je mi trápne, ale skutočne neviem. Rád by som ženu podobnú vám potešil, musela by ma ale naučiť, ako sa to robí.“

„Zlatíčko, ja ťa to veľmi rada naučím.“

„Ste nádherná a rád by som vás videl nahú.“

„Tu máš teda moju adresu a číslo, po práci sa zastav.“

Alena sa vytratila z baru a zostala za ňou iba vôňa levandule. Rišo zostal civieť na lístok, ktorý pred neho strčila. Zmocnili sa ho obavy, pretože nechcel vyzerať ako hlupák. Zároveň sa ale nemohol dočkať konca smeny.

Bola hlboká noc, keď zazvonil pred jej bytom. Otvorila mu iba v negližé a prstom naznačila, aby ju nasledoval. Hoci mala štyridsať, na tvári sa jej nezračila jediná vráska. Mala úžasné blond vlasy a dlhé nohy.

„Tak predsa si prišiel.“

„Také pozvanie sa neodmieta.“

Upodozrieval ju, že si vopred zistila, kedy končí, pretože všetko boli tip-top pripravené. Intímne svetlo, príjemná vôňa a tichá hudba.

„Vyzleč sa, skúsime to vo vírivke. Bublinky ti môžu pomôcť prekonať ostych.“

Hneď ako sa k nej pripojil, opadli z neho všetky zábrany. Privinul sa k nej bližšie a ona ho nasmerovala, kde sa jej ma dotknúť, aby to malo zmysel. Najskôr jej zasunul prsty do vagíny a predviedol bravúrne predstavenie. Následne ho požiadala, aby ju obsypal bozkami. Neváhal a prisal sa na jej pery. Do dlaní uchopil zrelé prsia, ktoré neboli vyťahané dojčením. Predpokladal, ale nebol si istý, že sa nechala zviesť plastikou. No možno sa o svoje prsia iba vedela dobre starať.

Keď sa ponorila pod vodu, bez ohľadu na to, že si celkom zmáča perfektnú frizúru, od rozkoše takmer onemel. Vydržala byť ponorená naozaj dlho a pritom ešte dráždila jazykom jeho penis. Keď sa tretíkrát vynorila, Rišo bol celkom hotový.

„Je čas, aby som si to užila aj ja,“ poznamenala sladko.

Vyliezla z vody a v obývačke na podlahe rozprestrela veľkú deku. Ešte bola celkom mokrá, keď do nej vnikol. Páčilo sa mu, ako mu hovorí, čo má robiť. Cítil sa dobre pri žene, ktorá vie, ako to chodí. Keby ste sa ho spýtali, prečo sa mu páčia zrelé ženy, tak by asi odpovedal, že je to pre ich hravosť. Tá vo väčšine prípadov mladým slečnám chýba.

Alenou jeho „zrelé“ dobrodružstvo ani zďaleka neskončilo. Po nej nasledoval dlhý rad žien, ktoré nemali pod štyridsať. Mladé uško konečne našlo, čo tak dlho hľadalo.

0Shares
Kultúra Žena