FC Barcelona pokračuje v hľadaní nového trénera. Nahradí Koemana na lavičke Hernández?

FC Barcelona pokračuje v hľadaní nového trénera. Nahradí Koemana na lavičke Hernández?

5.10.2021 (Webnoviny.sk) –
Prezident Joan Laporta síce verejne vyhlásil, že Ronald Koeman v najbližšom čase zostane vo funkcii trénera FC Barcelona, ale hľadanie nového prvého muža lavičky v katalánskom futbalovom veľkoklube stále pokračuje. A kandidátom číslo jeden je Xavi Hernández.

Legenda FCB je stále v rokovaní s Laportom a jeho mužmi o prípadnom angažmáne, ale zatiaľ nedošlo k dohode. Tvrdí to futbalový web 90min.com.
„Obe strany naozaj rokujú aj o plate a finančných podmienkach. Laporta má veľký záujem na tom, aby bol práve Xavi mužom, ktorý nahradí Koemana. Zatiaľ sa nedohodli, preto Laporta verejne podržal Koemana. Jeho vystriedanie však zostáva na zozname priorít prezidenta klubu,“ napísal vyššie uvedený zdroj.
Bývalý skvelý stredopoliar Xavi Hernández odohral v drese FC Barcelona vyše 500 zápasov a s klubom získal 25 trofejí vrátane ôsmich titulov v La Lige a štyroch prvenstiev v Lige majstrov. Aktuálne už dva roky sedí na lavičke katarského tímu Al Sadd, kde v roku 2019 aj končil svoju futbalovú kariéru.

FC Barcelona minulý víkend utrpel prvú prehru v novej sezóne La Ligy. Na trávniku majstrovského Atlética Madrid podľahol 0:2 a v tabuľke klesol na deviatu priečku s bilanciou tri víťazstvá – tri remízy – jedna prehra.

Viac k témam: Tréner
Zdroj: Webnoviny.sk – FC Barcelona pokračuje v hľadaní nového trénera. Nahradí Koemana na lavičke Hernández? © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Futbal