Zomrel slovenský hokejista Boris Sádecký, mal iba 24 rokov

Zomrel slovenský hokejista Boris Sádecký, mal iba 24 rokov

3.11.2021 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 3. novembra 17:22

Vo veku 24 rokov v stredu zomrel slovenský hokejista Boris Sádecký. Informuje o tom na sociálnej sieti klub iClinic Bratislava Capitals, za ktorý hrával v nadnárodnej Ice Hockey League.

„S hlbokým zármutkom v srdciach a ľútosťou oznamujeme úmrtie nášho hráča Borisa Sádeckého. Rodine a priateľom vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť. Bližšie informácie v tejto chvíli po konzultácii s Borisovou rodinou nebudeme zverejňovať. Prosíme všetkých o rešpektovanie súkromia rodiny Sádeckých“ povedal riaditeľ klubu Dušan Pašek.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Správu o Sádeckého úmrtí s obrovským zármutkom prijalo aj vedenie Ice Hockey League. „Celá súťaž vyjadruje hlbokú sústrasť Borisovej najbližšej rodine, priateľom aj jeho spoluhráčom,“ uviedlo na svojom webe.

Mladý útočník skolaboval v piatkovom zápase na ľade Dornbirnu a previezli ho do nemocnice, kde ho umiestnili na jednotke intenzívnej starostlivosti. Po víkende Bratislavčania na svojom webe informovali, že jeho stav je stabilizovaný, no stále vážny.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Sádecký sa narodil v Trenčín a v miestnej Dukle hokejovo vyrástol, za „vojakov“ hral v slovenskej extralige ešte v minulej sezóne. Na svojom konte mal aj jeden reprezentačný štart v seniorskej reprezentácii SR.

Viac k témam: Úmrtie
Zdroj: Webnoviny.sk – Zomrel slovenský hokejista Boris Sádecký, mal iba 24 rokov © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Hokej