Barteková, Hocková a Štibravá si z tímovej súťaže skeetu v Južnej Kórei odniesli bronz

Barteková, Hocková a Štibravá si z tímovej súťaže skeetu v Južnej Kórei odniesli bronz

19.7.2022 (Webnoviny.sk) – Slovenské reprezentantky v streľbe obsadili v pretekoch Svetového pohára v juhokórejskom Čangwone tretie miesto v tímovej súťaži skeetu. Trojica Danka Barteková, Vanesa Hocková a Monika Štibravá zdolala v utorňajšom súboji o bronzové medaily britské družstvo v zložení Amber Hillová, Anne Alexandra Skeggsová a Louise Jessica Burgessová 6:0.

„Sme spokojné s výsledkom napriek tomu, že účasť bola o niečo slabšia. Avšak, výsledky v rozstrele sme mali vynikajúce. Som nesmierne rada, že sme si vybojovali bronzovú medailu proti kvalitnému britskému tímu, v ktorom bola aj aktuálna svetová dvojka. Tieto preteky sú dobrým tréningom na finálové rozstrely a veľmi ma teší, že na Slovensku máme slušnú skeetovú ženskú tradíciu a hlavne sme konkurencieschopné na medzinárodných súťažiach,“ zhodnotila úspešnú súťaž Barteková. Jej reakciu sprostredkoval mediálny manažér Jozef Korbel.

Zdroj: Webnoviny.sk – Barteková, Hocková a Štibravá si z tímovej súťaže skeetu v Južnej Kórei odniesli bronz © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Ostatné športy