10 spôsobov, ako dánska ľavicová vláda znížila počet žiadostí o azyl o 82 % a dramaticky znížila prisťahovalectvo

10 spôsobov, ako dánska ľavicová vláda znížila počet žiadostí o azyl o 82 % a dramaticky znížila prisťahovalectvo

10 stratégií, ktoré Dánsko použilo na radikálne zníženie prisťahovalectva a udržanie svojho takmer homogénneho európskeho obyvateľstva.

Pokračujúci tlak dánskej ľavicovej vlády proti masovému prisťahovalectvu prináša hmatateľné výsledky vrátane dramatického zníženia počtu žiadostí o azyl, ako aj prudkého zníženia celkového prisťahovalectva. Vláda je naďalej jedinečná v celej Európe a predstavuje jediný vládnuci ľavicový blok, ktorý je vážne proti masovému prisťahovalectvu.

Podľa novej podrobnej správy Nadácie pre politické inovácie (Fondapol) čísla hovoria samy za seba, pričom zaznamenaný pokles žiadostí o azyl bol 82-percentný a celkové prisťahovalectvo kleslo o 28 percent.

Rôzne prekážky a obmedzenia, ktoré uzákonila vláda, spôsobili, že Dánsko je pre prisťahovalcov oveľa menej atraktívne a udržalo krajinu takmer úplne etnickú Európu, pričom prevažná väčšina obyvateľstva dánskeho pôvodu bola takmer úplne etnická.

Napriek nedostatku rozmanitosti v Dánsku je krajina bežne hodnotená ako jedna z najšťastnejších na Zemi a vyniká z hľadiska miezd na obyvateľa, kvality života, meraní nerovnosti, korupcie, miery kriminality a celého radu ďalších dôležitých metrík.

Mnohé z európskych krajín riadených ľavicovo-liberálnym establišmentom, ktorý presadzuje rozmanitosť ako vnútorné dobro, možno budú chcieť preskúmať prípad Dánska. Tu je 10 spôsobov, ako krajina zakryla prisťahovalectvo a uspokojila požiadavky obyvateľstva, ktoré je proti väčšiemu počtu prichádzajúcich.

Zatiaľ čo krajiny ako Nemecko sa pretekajú v skrývaní kriminality migrantov, Dánsko má najtransparentnejšie údaje na tému takmer každej krajiny v západnom svete. Nielenže sleduje trestnú činnosť migrantov, ale tiež rozdeľuje tieto údaje medzi európskymi a mimoeurópskymi páchateľmi.

Podľa údajov, ktoré preskúmal francúzsky časopis RAGE, sa mimoeurópski migranti dopúšťajú oveľa väčšieho počtu trestných činov ako európski migranti a dánski občania. V skutočnosti je u európskych migrantov, napríklad tých, ktorí prichádzajú z Poľska alebo Nemecka, v skutočnosti menšia pravdepodobnosť spáchania trestného činu ako u dánskych občanov.

Nielenže sú neeurópski migranti výrazne nadmerne zastúpení v údajoch o trestnej činnosti, ale v prípade niektorých závažných trestných činov, ako sú vraždy, útoky a znásilnenia, je nadmerné zastúpenie ohromujúce.

0Shares
Správy Svet