Blíži sa koniec vojny na Ukrajine? Vysoký ruský predstaviteľ sa obrátil na Západ, Kremeľ spanikáril

Blíži sa koniec vojny na Ukrajine? Vysoký ruský predstaviteľ sa obrátil na Západ, Kremeľ spanikáril

Vysoký predstaviteľ Kremľa sa tajne obrátil na Západ, aby pomohol ukončiť inváziu na Ukrajine. Tajný člen elity Vladimira Putina prezradil, že Kremeľ je v panike a zúfalo sa snaží ukončiť krvavú vojnu. Ohromujúce tvrdenia o tomto kroku boli uvedené v správe zaslanej západným tlačovým agentúram.

Podľa britského denníka Daily Mirror vysoký predstaviteľ Kremľa tajne vyzval Západ, aby pomohol ukončiť inváziu na Ukrajinu. Mal odhaliť, že Kremeľ je v panike a zúfalo sa snaží ukončiť vojnu. Správa o tomto kroku sa dostala k niekoľkým západným spravodajským agentúram. Špekuluje sa, že vysokí dôstojníci a úradníci blízki Putinovi sa obávajú západných sankcií a upadajúceho hospodárstva spôsobeného vojnou.

Niektorí predstavitelia Kremľa sa tiež obávajú rastúcich rizík, ako sú boje v Záporožskej jadrovej elektrárni na Ukrajine. Predpokladá sa, že ruský predstaviteľ kontaktoval niekoho zo CIA za Putinovým chrbtom. Spravodajské služby berú uniknuté správy vážne. Píše portál zitrek.cz.

Zástupca Putinovho vnútorného kruhu mal vyslať Západu signál, že chce rokovať. Zdroje tvrdia, že za tým stojí jeden z najvyšších predstaviteľov ruského režimu. Obáva sa však, že v prípade odhalenia jeho identity by sa on a jeho rodina ocitli vo veľkom nebezpečenstve. Putin už uskutočnil niekoľko personálnych čistiek, počnúc prepustením vysokopostavených vojenských veliteľov a špiónov. Niektorí dokonca zmizli alebo záhadne ochoreli.

Zdroj: The Mirror

0Shares
Správy Svet