Christian Zeidlhack sa stal novým CEO pre región strednej a východnej Európy v skupine Schaeffler

Christian Zeidlhack sa stal novým CEO pre región strednej a východnej Európy v skupine Schaeffler

1.2.2023 (Webnoviny.sk) – Od 1. januára 2023 prevzal Christian Zeidlhack (45) vedenie divízie Industrial v Európe, ako aj kompletné riadenie regiónu strednej a východnej Európy v spoločnosti Schaeffler, dodávateľovi pre automobilový a ostatný priemysel s celosvetovou pôsobnosťou.

V tejto pozícii zodpovedá za obchodné aktivity s priamymi zákazníkmi a obchodnými partnermi v divízii Industrial v celom regióne Európa, ako aj za kompletnú obchodnú činnosť spoločnosti v tomto subregióne. Christian Zeidlhack vo funkcii nahrádza Marcusa Eisenhutha, ktorý odchádza zo spoločnosti 31. marca 2023.

Po zahájení svojej kariéry v koncerne Daimler nastúpil Christian Zeidlhack, vyštudovaný ekonóm a priemyselný inžinier, v roku 2007 do spoločnosti Schaeffler a odvtedy pracuje v divízii Industrial. Spočiatku viedol obchodnú oblasť Raw Materials, potom bol ako vedúci zodpovedný za globálny Key Account Management a naposledy pôsobil ako prezident divízie Industrial pre región Amerika.

„Pán Zeidlhack sa v posledných rokoch výraznou mierou podieľal na úspechu divízie Industrial spoločnosti Schaeffler a som rád, že teraz prevezme riadenie tejto divízie v regióne Európa. Jeho dlhoročné skúsenosti a vynikajúca znalosť našej spoločnosti a jej zákazníkov sú optimálnym predpokladom pre ďalší úspešný rozvoj nášho podnikania v oblasti priemyslu v regióne Európa,“ povedal Dr. Stefan Spindler, výkonný riaditeľ Industrial Schaeffler AG.

Informačný servis

Viac k témam: CEO, PR, Schaeffler
Zdroj: Webnoviny.sk – Christian Zeidlhack sa stal novým CEO pre región strednej a východnej Európy v skupine Schaeffler © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko