František Imrecze vypovedá na NAKA v kauze Mýtnik III., výsluch môže trvať aj niekoľko hodín

František Imrecze vypovedá na NAKA v kauze Mýtnik III., výsluch môže trvať aj niekoľko hodín

26.8.2021 (Webnoviny.sk) – Národná kriminálna agentúra (NAKA) vo štvrtok pripravila rozsiahly výsluch bývalého šéfa Finančnej správy SR Františka Imreczeho. Toho znovu obvinili v prípade Mýtnik 3 v súvislosti s korumpovaním štátnych zákaziek.

Informovala o tom televízia Joj na svojom spravodajskom webe noviny.sk. Imrecze sa na NAKA dostavil so svojím advokátom a predpokladá sa, že výsluch bude trvať niekoľko hodín. V prípade Mýtnik 3 už boli vypočutí svedkovia, aj samotný guvernér Národnej banky Slovenska Peter Kažimír.

Kajúcnici vypovedajú o úplatkoch, ktoré mali smerovať aj k bývalému ministrovi financií a tiež k bývalému štátnemu tajomníkovi. V súvislosti so štátnym tajomníkom sa spomína meno súčasného šéfa opozičnej strany Hlas-SD Petra Pellegriniho. V poslednom Mýtniku NAKA obvinila aj veľkopodnikateľa Miroslava Výboha, ktorý sa ale aktuálne stále zdržiava mimo Slovenska.

Viac k témam: akcia „Mýtnik III“, výsluch
Zdroj: Webnoviny.sk – František Imrecze vypovedá na NAKA v kauze Mýtnik III., výsluch môže trvať aj niekoľko hodín © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko