Hamran vracia úder Ficovi za výroky o korupcii, šéf Smeru diskredituje poctivých policajtov a snaží sa prekryť podozrenia (video)

Hamran vracia úder Ficovi za výroky o korupcii, šéf Smeru diskredituje poctivých policajtov a snaží sa prekryť podozrenia (video)

8.7.2022 (Webnoviny.sk) – Predseda opozičnej strany Smer-SD Robert Fico manipulatívnymi vyjadreniami diskredituje poctivých policajtov a pracovníkov rezortu vnútra, ktorí si po dlhých rokoch vlády Smeru môžu slobodne vykonávať svoju prácu.

Rezort vnútra to konštatuje v reakcii na video Fica v ktorom tvrdí, že minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO) a policajný prezident Štefan Hamran sa zúčastňovali na zasadnutiach zločineckej skupiny, ktorá chce zlikvidovať opozíciu.

Snaha o prekrytie podozrení

Podľa ministerstva vnútra sú Ficove výroky snahou o prekrytie závažných podozrení z obrovských korupčných krokov počas dvanástich rokov vládnutia zástupcov jeho politickej strany.

„Celá verejnosť má v pamäti a ešte dlho bude mať, ako naša krajina bola výrazne otrasená vraždou novinára a jeho snúbenice v roku 2018, keď premiérom bol práve Robert Fico, ministrom vnútra jeho nominant a dlhoročná pravá ruka Róbert Kaliňák a jeho posluhovači na čele policajného zboru,“ zdôraznilo ministerstvo vnútra.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Očista policajného zboru

Rezort doplnil, že po voľbách od roku 2020 minister Roman Mikulec nastavil očistu policajného zboru ako aj celého rezortu vnútra s cieľom opätovného vrátenia spravodlivosti a právneho štátu.

Robert Fico označil vo videu na sociálnej sieti Mikulca za totálne skompromitovaného, pretože vedel o nezákonnostiach, ktorých sa dopúšťajú obvinení vyšetrovatelia Národnej kriminálnej agentúry. Navyše je podľa Fica podozrivý z korupcie.

Viac k témam: Vražda Jána Kuciaka
Zdroj: Webnoviny.sk – Hamran vracia úder Ficovi za výroky o korupcii, šéf Smeru diskredituje poctivých policajtov a snaží sa prekryť podozrenia (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko