Krúpa tvrdí, že má zmysel ďalej rokovať o Matovičovom odchode a pripúšťa viacero scenárov

Krúpa tvrdí, že má zmysel ďalej rokovať o Matovičovom odchode a pripúšťa viacero scenárov

31.7.2022 (Webnoviny.sk) – Poslanec Národnej rady SR Juraj Krúpa, ktorý v tomto týždni oznámil prestup z poslaneckého klubu hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) do klubu strany Sloboda a Solidarita (SaS), tvrdí, že má zmysel ďalej rokovať o odchode Igora Matoviča (OĽaNO) z vlády. Pripúšťa viacero scenárov vývoja vrátane menšinovej vlády. Uviedol to v diskusnej relácii TA3 V politike.

Jediná možná alternatíva

Poslanec NR SR a podpredseda strany Smer-SD Richard Takáč viackrát zopakoval, že jedinou možnou alternatívou sú predčasné parlamentné voľby. Dodal, že pre stranu Smer-SD je to jediná prípustná možnosť. Takáč tiež obvinil Krúpu, že mal ambíciu stať sa ministrom obrany či vnútra. Krúpa to popiera.

Motiváciou neboli peniaze

Poslanec Krúpa odmietol, že by bol jeho prestup z poslaneckého klubu hnutia OĽaNO do klubu strany SaS motivovaný peniazmi.

„Som jediným poslancom s previerkou na prísne tajné,“ povedal. Ak má niekto nejaké podozrenie, môže sa podľa Krúpu pozrieť na jeho bankové účty.

Zdroj: Webnoviny.sk – Krúpa tvrdí, že má zmysel ďalej rokovať o Matovičovom odchode a pripúšťa viacero scenárov © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko