Matovič sa opäť obul do Čaputovej. Vraj pre nenávisť k nemu v pohode obetuje osud 2,5 milióna detí a rodičov

Matovič sa opäť obul do Čaputovej. Vraj pre nenávisť k nemu v pohode obetuje osud 2,5 milióna detí a rodičov

15.7.2022 (Webnoviny.sk) – Minister financií Igor Matovič sa hanbí za prezidentku SR Zuzanu Čaputovú. Ako minister uviedol na sociálnej sieti, nenávisť voči nemu prezidentku metá natoľko, že “v pohode obetuje osud 2,5 milióna detí a rodičov“.

Proti pomoci rodinám bojuje do krvi

„Do krvi bojovať proti pomoci rodinám v takto ťažkej dobe môže len človek, pre ktorého sú rodiny len čísla. A ja sa hanbím, že máme takú prezidentku. Vážne by som chcel vidieť ten uprený pohľad pani prezidentky do očí slobodnej matky s dvoma školopovinnými deťmi, ktorej chce prezidentka doslova ukradnúť 3.121 eur navyše ročne z rodinného rozpočtu,“ napísal minister financií.

Dúfa, že súd rodiny podrží

Podľa ministra prezidentka v podaní prorodinného balíčka na Ústavný súd SR (ÚS) tvrdí aj také skvosty, že sa on ako minister verejne priznal, že chcel “zamedziť diskusii a umlčať kritikov a oponentov” rodinného balíčka.

„Strašné. Klamať z prezidentského paláca rovno ÚS, to chce iný pocit bohorovnosti. Nuž, nenávisť je zlý radca a tentokrát na ňu doplácajú nevinné rodiny. My, čo nám na pomoci rodinám záleží, dúfajme, že ústavný súd rodiny podrží, napriek prevelikej protisnahe pani prezidentky,“ uzavrel Matovič.

Viac k témam: Prorodinný balíček
Zdroj: Webnoviny.sk – Matovič sa opäť obul do Čaputovej. Vraj pre nenávisť k nemu v pohode obetuje osud 2,5 milióna detí a rodičov © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko