Príčinou tragickej nehody na ceste medzi Tornaľou a obcou Otročok bol pravdepodobne alkohol (foto)

Príčinou tragickej nehody na ceste medzi Tornaľou a obcou Otročok bol pravdepodobne alkohol (foto)

5.12.2022 (Webnoviny.sk) – Príčinou tragickej dopravnej nehody, pri ktorej pri čelnej zrážke na ceste medzi Tornaľou a obcou Otročok v Revúckom okrese zahynuli v nedeľu štyri osoby, bol pravdepodobne alkohol. Ako informuje banskobystrická krajská polícia, nehode predchádzal náraz do zaparkovaného auta v obci Otročok.

Majiteľ sa pokúšal muža zastaviť, čo sa mu ale nepodarilo. Vodič podľa neho veľkou rýchlosťou z miesta odišiel smerom na Tornaľu a o niekoľko minút neskôr došlo k mimoriadne tragickej udalosti.

Predmetom expertízneho skúmania je aj zisťovanie požitia alkoholu u vodičov áut. „Predbežné výsledky preukázali u 45-ročného vodiča hodnotu jeden a pol promile alkoholu. U vodičky druhého vozidla s trojčlennou posádkou, alkohol preukázaný nebol,“ konkretizuje polícia s tým, že policajný vyšetrovateľ v Revúcej začal trestné stíhanie pre usmrtenie a polícia prípad naďalej vyšetruje.

Podľa doposiaľ zistených informácií mal 45-ročný vodič osobného auta prejsť do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim autom, ktorého posádku tvorili tri osoby. Všetci štyria účastníci utrpeli zranenia, ktorým na mieste podľahli.

Viac k témam: Dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk – Príčinou tragickej nehody na ceste medzi Tornaľou a obcou Otročok bol pravdepodobne alkohol (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko