Starší muž neprežil zrážku s autom, na mieste zasahovali všetky záchranné zložky (foto)

Starší muž neprežil zrážku s autom, na mieste zasahovali všetky záchranné zložky (foto)

26.9.2022 (Webnoviny.sk) – Chodca na priechode pre chodcov v Banskej Bystrici zrazilo auto, nehodu neprežil. Ako informuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti, nehoda sa stala v pondelok krátko po 7:00 na ceste I/66 – na hlavnom ťahu mestom na priechode regulovanom svetelnou signalizáciou. Podľa polície starší muž prechádzal v smere od malej železničnej stanice na Národnú ulicu, pričom ho zrazilo vozidlo jazdiace v smere od Brezna.

„Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, ktoré bojovali o život muža. Žiaľ, napriek snahe záchranárov chodec zraneniam podľahol,“ uvádza polícia s tým, že dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. Do vyšetrovania budú pribratí aj znalci z odboru cestnej dopravy, ako aj znalci z odboru zdravotníctva. K presným príčinám či miere zavinenia polícia nateraz nebude poskytovať žiadne podrobnejšie informácie.

Viac k témam: Tragická dopravná nehoda, Úmrtie, Zrážka chodca s autom
Zdroj: Webnoviny.sk – Starší muž neprežil zrážku s autom, na mieste zasahovali všetky záchranné zložky (foto) © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko