Sulík hrá podľa Kremského vabank a voliči mu neodpustia, ak sa k moci opäť dostane mafiánska perepúť

Sulík hrá podľa Kremského vabank a voliči mu neodpustia, ak sa k moci opäť dostane mafiánska perepúť

25.7.2022 (Webnoviny.sk) – Predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS) Richard Sulík dnes hrá vabank. Na sociálnej sieti to napísal poslanec hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Peter Kremský.

„Je smutné, keď je krajina vydaná na milosť a nemilosť jednému človeku. Ktorý dáva ultimáta, hádže sa o zem, odmieta pracovať v tíme s niekým, koho neznáša, kto ho kritizuje,“ skonštatoval.

Voliči Sulíkovi neodpustia

Richard Sulík podľa poslanca OĽaNO odkazuje Igorovi Matovičovi „buď ja, alebo ty“ a nerozumie, že hrá o všetko. „Nielen vo svojej politickej kariére, ale aj v dejinách Slovenska,“ vyjadril sa Kremský.

Ako dodal, ak rozbije vládnu koalíciu, voliči mu to už neodpustia. „Nemyslím tých jeho skalných 3,3 percenta, ale tých zvyšných 96,7 percenta,“ napísal poslanec OĽaNO a dodal, že voliči Sulíkovi neodpustia, ak sa k moci zasa dostanú Peter Pellegrini (Hlas-SD), Robert Fico (Smer-SD) a „celá tá mafiánska perepúť“.

Pád Radičovej vlády

Podľa Kremského vypeniť nie je umenie, umením je upokojiť sa a mať sebareflexiu.

„Toto dnes však Richardovi Sulíkovi začalo chýbať. Vidí len seba, svoje boliestky, niekoho, kto mu stúpil na otlak, dovolil si ho kritizovať, presadiť niečo proti jeho vôli,“ uviedol.

Sulíkovo správanie prirovnáva k roku 2011, keď bola SaS súčasťou vlády Ivety Radičovej, ktorá spojila hlasovanie o eurovale s hlasovaním o dôvere vlády. Strana SaS vtedy nezahlasovala za euroval a vláde bola vyslovená nedôvera.

Viac k témam: Koaličná kríza, Predseda strany Sloboda a Solidarita (SaS)
Zdroj: Webnoviny.sk – Sulík hrá podľa Kremského vabank a voliči mu neodpustia, ak sa k moci opäť dostane mafiánska perepúť © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko