Užite si luxus v hoteli Alexander za akciové ceny.  Aj vám sa určite zíde oddych v kúpeľoch

Užite si luxus v hoteli Alexander za akciové ceny. Aj vám sa určite zíde oddych v kúpeľoch

BARDEJOVSKÉ KÚPELE, a.s. po mesačnej prestávke od 28.januára 2022 opäť otvárajú svoju vlajkovú loď – Hotel Alexander****. Prvý víkend za akciovú cenu 107 eur za osobu a noc. Pre verejnosť sú k dispozícii pobyty VITAL so zľavami 15% počas celej zimy. Cez víkendy tak vyjde pobyt pre 2 osoby na 2 noci, s procedúrami a plnou penziou na 237 eur, počas týždňa na 213 eur.

,,Príďte si vychutnať dobré jedlo, kvalitné procedúry a neobmedzený wellness. Neobmedzený vstup sa týka Wellness Spa v hoteli Ozón (bazény + sauny) a druhého vlastného hotelového wellnes v Alexandrovi. V cene sú aj procedúry ako klasická masáž, minerálny prísadový kúpeľ, pobyt v soľnej jaskyni a pitné kúry na kolonáde. Kúpele sú v súčasnosti otvorené pre klientov zdravotných poisťovní i samoplatcov v režime OTP (očkovanie, negatívny test na covid, prekonané covid ochorenie). Pre bezpečnosť klientov testujeme bezplatne antigénovým testom všetkých klientov, aj očkovaných a prekonaných. Na základe odporúčania regionálneho úradu verejného zdravotníctva alebo sa môžu preukázať negatívnym výsledkom antigénového testu  nie staršieho ako 48 hodín,“

BARDEJOVSKÉ KÚPELE, a.s., ako zdravotnícke zariadenie v súčasnosti poskytujú svoje služby klientom zdravotných poisťovní aj samoplatcom za prísnych podmienok dodržiavania opatrení schválených UVZ (Úradom verejného zdravotníctva) SR.

Klikni tu pre zľavový QR CODE: Alexander pobyt zlava- na sirku 199 EUR

 

Viac informácií na : https://www.hotelalexander.sk/, www.kupele-bj.sk,   www.visitbardejov.sk

Centrálne rezervačné oddelenie:
Tel.: 054/477 4346, 477 2717 Fax: 054/472 3549
E-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, pk@kupele-bj.sk

Alexander pobyt zlava- na sirku 199 EUR

0Shares
Slovensko Zaujímavosti