V centre Bratislavy sa strieľalo, jeden muž prišiel pri potýčke o nervy a druhý skončil v nemocnici s prestrelenou nohou

V centre Bratislavy sa strieľalo, jeden muž prišiel pri potýčke o nervy a druhý skončil v nemocnici s prestrelenou nohou

11.7.2022 (Webnoviny.sk) – Po konflikte viacerých mužov v nedeľu ráno v centre Bratislavy skončil jeden z nich v nemocnici. Pri ošetrovaní jeho zranenia zistili, že bolo spôsobené výstrelom zo strelnej zbrane.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I začal podľa bratislavského policajného hovorcu Michala Szeiffa v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženia na zdraví.

Polícia dostala informáciu o zranenom v blízkosti Námestia SNP krátko po piatej hodine. Hliadka 27-ročného muža našla v blízkosti Starej tržnice na Klobučníckej ulici, sťažoval sa na zranenie v oblasti dolnej končatiny. Polícia podľa Szeiffa poskytne viac informácií o tomto prípade až potom, keď to umožni situácia vo vyšetrovaní.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Bitka, Streľba, Vyšetrovanie
Zdroj: Webnoviny.sk – V centre Bratislavy sa strieľalo, jeden muž prišiel pri potýčke o nervy a druhý skončil v nemocnici s prestrelenou nohou © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko