Zamlčaná štatistika úmrtí: Na toto zomierali Nemci najčastejšie. Na COVID-19 zomreli „len“ 4 percentá!

Zamlčaná štatistika úmrtí: Na toto zomierali Nemci najčastejšie. Na COVID-19 zomreli „len“ 4 percentá!

V prvom pandemickom roku 2020 zomrelo 985 620 Nemcov z celkového počtu 83,2 milióna obyvateľov. To vyvoláva veľmi „výbušné“ otázky: Aké boli najčastejšie príčiny úmrtí? A koľko ľudí zomrelo na COVID-19? Výsledok je prekvapivý a zaručene sa ním politici médiá, ani akademická obec nebudú nejako výnimočne zaoberať, píše Guido Grandt v rakúskych novinách Wochenblick.

  • Najčastejšie príčiny smrti: kardiovaskulárne ochorenia, nádorové ochorenia a ochorenia dýchacích ciest
  • Len 3,72 percenta úmrtí spôsobených COVID-19 !
  • Politici zatajujú čísla a naďalej šíria paniku

Nemecký Spolkový štatistický úrad eviduje príčiny úmrtí v krajine tak, ako boli nahlásené. Uvádzame zoznam príčin a počet úmrtí v roku 2020, teda v prvom roku pandémie, keď to ešte s očkovaním proti koronavírusu vyzeralo relatívne „slabo“ (stav k polovici augusta 2021).

Najčastejšie príčiny smrti

Podľa Spolkového štatistického úradu v Nemecku boli v roku 2020 najčastejšou príčinou úmrtí kardiovaskulárne ochorenia (vysoký krvný tlak, srdcové choroby, mozgová mŕtvica, infarkt) s 335 524 prípadmi. To je viac ako tretina z celkového počtu úmrtí.

Na druhom mieste je 235 988 úmrtí spôsobených nádorovými ochoreniami (rakovina). To zodpovedá približne štvrtine všetkých úmrtí.

Na treťom mieste sú ochorenia dýchacích ciest (chrípka, zápal pľúc) so 60 545 prípadmi.

Na štvrtom mieste príčiny úmrtí v dôsledku duševných porúch a porúch správania (demencie) s 58 658 prípadmi. Na piatom mieste choroby tráviacej sústavy (41 850 prípadov), na šiestom mieste choroby endokrinné, poruchy výživy a látkovej výmeny (36 031 prípadov), na siedmom mieste nervové choroby (34 800 prípadov).

Prekvapivý výsledok týkajúci sa úmrtí na COVID-19

A čo úmrtia na COVID-19, ktoré vyvolávali toľkú paniku? Štatistiky poskytujú informácie aj o tomto (v časti „Kľúčové údaje na osobitné účely“).

V tejto súvislosti je uvedených celkovo 36 673 úmrtí, ktoré sú rozdelené takto: 35 465 bolo potvrdených laboratórnym testom, 1 205 bolo potvrdených klinicko-epidemiologicky, ale nie laboratórnym testom.

Okrem toho boli uvedené prípady, v ktorých bol COVID-19 hlásený ako sprievodné ochorenie, ale nebol príčinou úmrtia: 6 475 prípadov zistených laboratórnym testom, 1 026 prípadov klinicko-epidemiologicky potvrdených, ale nepreukázaných laboratórnym testom.

Politici tajili údaje a podnecovali paniku

Stručne povedané: Len približne 3,72 percenta úmrtí v prvom pandemickom roku 2020 v Nemecku je zapríčinených COVIDom-19! A to bolo oficiálne potvrdené.

Samozrejme, každé úmrtie je tragické. Tento štatistický výsledok však už neospravedlňuje politické, mediálne ani vedecké strašenie. Práve naopak.

Skutočný škandál tejto pandémie

Práve preto sú tieto údaje zatajované, aby bolo možné zaviesť nové, ešte prísnejšie koronové opatrenia. A to je skutočný škandál tejto pandémie! dodáva na záver Guido Grandt v rakúskych novinách Wochenblick.

zdroj: hlavnydennik.sk

0Shares
Slovensko Video