Čierne okresy na Slovensku od pondelka opäť pribudnú, bordových bude 19 a červené ostanú už len dva „ostrovčeky“

Čierne okresy na Slovensku od pondelka opäť pribudnú, bordových bude 19 a červené ostanú už len dva „ostrovčeky“

21.11.2021 (Webnoviny.sk) – Situácia na Slovensku v súvislosti s koronavírusom sa COVID automat od pondelka 22. novembra opäť pridal čierne okresy (tretí stupeň ohrozenia). Kým v tomto týždni ich máme 52, v tom budúcom ich bude už 54.

Viac o téme: Koronavírus

Bordové okresy (druhý stupeň ohrozenia) zostanú na rovnakom počte ako v tomto týždni a červené okresy (prvý stupeň ohrozenia) už budú len všetky bratislavské (Bratislava I.-V) a Dunajská Streda. Do nedele 21. novembra sú v tejto farbe aj Komárno a Šaľa.

COVID automat – farby okresov podľa epidemickej situácie

od 22. do 28. novembra

Čierne okresy na Slovensku (54) – tretí stupeň ohrozenia

Bánovce nad Bebravou, Banská Bystrica, Banská Štiavnica, Bardejov, Brezno, Bytča, Čadca, Detva, Gelnica, Hlohovec, Humenné, Ilava, Kežmarok, Košice I.-IV., Košice-okolie, Krupina, Kysucké Nové Mesto, Levice, Levoča, Liptovský Mikuláš, Lučenec, Martin, Medzilaborce, Michalovce, Nové Mesto nad Váhom, Nové Zámky, Partizánske, Piešťany, Poltár, Poprad, Považská Bystrica, Prievidza, Púchov, Revúca, Rimavská Sobota, Senica, Snina, Sobrance, Spišská Nová Ves, Stará Ľubovňa, Stropkov, Svidník, Topoľčany, Trebišov, Turčianske Teplice, Tvrdošín, Veľký Krtíš, Vranov nad Topľou, Žarnovica, Žiar nad Hronom a Zvolen

Bordové okresy na Slovensku (19) – druhý stupeň ohrozenia

Dolný Kubín, Galanta, Komárno, Malacky, Myjava, Námestovo, Nitra, Pezinok, Prešov, Rožňava, Ružomberok, Sabinov, Šaľa, Senec, Skalica, Trenčín, Trnava, Žilina a Zlaté Moravce

Červené okresy na Slovensku (6) – prvý stupeň ohrozenia

Bratislava I.-V., Dunajská Streda

Viac k témam: Bezpečnostné opatrenia, COVID automat, Koronavírus, Pandémia
Zdroj: Webnoviny.sk – Čierne okresy na Slovensku od pondelka opäť pribudnú, bordových bude 19 a červené ostanú už len dva „ostrovčeky“ © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko