Taliban obsadil zábavný park, ozbrojení vojaci sa tam vozili na autodróme a kolotočoch

Taliban obsadil zábavný park, ozbrojení vojaci sa tam vozili na autodróme a kolotočoch

Na Twitteri sa objavilo niekoľko videí, ktoré zobrazovali vojakov, ako sa vozia na atrakciách a náramne sa pri tom bavia.

Zatiaľ čo sa tisíce obyvateľov Afganistanu pokúšali utiecť z krajiny, vojaci Talibanu sa vozili na atrakciách v zábavnom parku v Kábule.Na sociálnej sieti Twitter sa objavilo viacero videí, ktoré zobrazujú vojakov zabávajúcich sa na autodróme, kolotočoch či trampolíne.Niektorí z nich pri tom mali stále v rukách svoje zbrane, píše portál Insider.

Niektorí vojaci Talibanu si však medzičasom urobili vlastný program a išli sa zabaviť do kábulského lunaparku. Používateľom sociálnej siete Twitter sa tak naskytol pomerne nezvyčajný pohľad, keď zhliadli videá, na ktorých sa vojaci jašia na autodróme a narážajú do seba elektrickými autíčkami. Píše portál Noizz.sk

 

V ďalšom videu sa vozia na kolotoči, pričom sú na ňom rôzne povyliezaní, niektorí sedia na koníkoch, iní len tak stoja a točia sa. Ešte viac zábavy si podľa všetkého užili na trampolíne, na ktorej sa ich taktiež zišlo viac a kameraman videa nevládal zo šantenia vojakov zadržať smiech.

0Shares
Správy Svet Video Zaujímavosti