Viktor Orbán dáva pápežovi varovanie pred masovou migráciou na Západ

Viktor Orbán dáva pápežovi varovanie pred masovou migráciou na Západ

Maďarský premiér Viktor Orbán požiadal pápeža Františka, aby nenechal kresťanstvo „zahynúť“, pretože mu dal dar, ktorý spochybnil obhajobu najvyššieho pontifika za masové prisťahovalectvo.

„Na stretnutí v nedeľu podľa štátnych médií Orban dokonca odovzdal pápežovi provokatívny dar: kópiu listu maďarského kráľa z 13. storočia vtedajšiemu pápežovi Inocentovi IV., V ktorom žiadal o pomoc Ríma pri zvládaní náporu zahraničných útočníci – zjavný odkaz na migrantov v 21. storočí, “uvádza CBS News.

Balazs Orban, námestník ministra pre úrad predsedu vlády, opísal historický význam listu na Twitteri.

„Premiér Orbán sa stretol s pápežom Františkom a predložil list, ktorý v roku 1250 napísal kráľ Béla IV. Pre pápeža Inocenta IV.,“ Napísal. „Kráľ varoval pred hroziacou inváziou Tatárov a vyzval na jednotu Európy. Bol ignorovaný. O 35 rokov neskôr Maďarsko odrazilo od Tatárov veľkým krviprelievaním. “

Pápež opakovane vykonával triky pre styk s verejnosťou na podporu masovej migrácie z nekresťanských krajín na západ, vrátane neslávne známeho stretnutia s rwandským utečencom, ktorý neskôr zabil francúzskeho kňaza a vypálil katedrálu.

Ako sme už tento mesiac zdôraznili, Orbán na fóre vedúcich predstaviteľov v Slovinsku povedal, že „migrácia musí byť zastavená“, aby sa zachovalo európske kultúrne dedičstvo. Píše portál Europe Infowars.

Orbán opakovane varoval, že úbytok pôvodnej populácie v Európe je „choroba“ a že nahradenie populácie masovou migráciou predstavuje „demografickú samovraždu“.

0Shares
Slovensko Správy