Prečo sa Bill a Melinda Gatesovci rozvádzajú? Vyhlásenie v plnom rozsahu

Bill Gates a jeho čoskoro bývalá manželka Melinda oznámili svoj rozvod na Twitteri a rozhodli sa ukončiť manželstvo po 27 rokoch. Pár sa zoznámil koncom 80. rokov, keď sa Melinda pripojila k jeho tímu spoločnosti Microsoft, a majú spolu tri deti.

Bill a Melinda sú v dnešnej dobe najslávnejší vďaka fungovaniu Nadácie Billa a Melindy Gatesových, ktorá minulý rok vykonala veľa práce pri hľadaní vakcíny proti Covidovi. Spoločnosť The Gates ‚zbohatla na softvérovom gigantovi Mr Gatesovi, ktorý spoluzaložil koncom 70. rokov spoločnosť Microsoft, ktorá sa stala svetovým a priemyselným lídrom v oblasti výpočtovej techniky.

Nadácia Billa a Melindy Gatesových vynaložila miliardy dolárov na boj proti infekčným chorobám na celom svete, a to ešte pred pandémiou.

Gatesovci spolu s investorom Warrenom Buffettom stoja za iniciatívou Giving Pledge, ktorá vyzýva miliardára, aby sa zaviazal, že väčšinu svojho majetku odovzdá na dobré veci.

Bill Gates je podľa Forbes štvrtým najbohatším človekom na svete s ohromujúcou čistou hodnotou 124 miliárd dolárov.

Dvojica sa vydala na Twitter, aby oznámila správy o svojom rozvode, čo bolo pre väčšinu ľudí prekvapením.

Gates tweetol vo vyhlásení: „Po veľkom premýšľaní a veľa práce na našom vzťahu sme sa rozhodli ukončiť naše manželstvo. Píše portál Express.co.uk.

„Za posledných 27 rokov sme vychovali tri neuveriteľné deti a vytvorili sme základňu, ktorá funguje po celom svete a umožňuje všetkým ľuďom viesť zdravý a produktívny život.

„Naďalej zdieľame vieru v túto misiu a budeme pokračovať v našej práci v nadácii, ale už neveríme, že v ďalšej fáze našich životov môžeme spolu vyrásť ako pár.“

„Keď sa začíname pohybovať v tomto novom živote, žiadame pre svoju rodinu priestor a súkromie.“

Ľudia sa dostali na stránku sociálnych sietí, aby sa podelili o svoje pocity pri správach brány.

Jeden napísal: „Vy chlapci ste boli takou inšpiráciou, smutní, keď som počul rozchod. Dúfam, že nadácia bude naďalej pracovať a podporovať tých, ktorí to najviac potrebujú. “

Ďalšia osoba na twitteri uviedla: „Rodina Gatesovcov sa teda rozhodla po 27 rokoch manželstva rozviesť. Vďaka tomu si Wye nevyberá strany, pretože čokoľvek, čo spôsobilo eventualitu, môže byť viac, ako sa na prvý pohľad zdá. Všetko najlepšie Melinde a Billovi Gatesovi v ich úsilí. “

Jeden z nich zvážil obrovské čisté imanie spoločnosti Gates a povedal: „Právne poplatky spojené s rozvodom Billa a Melindy Gatesových budú pravdepodobne stačiť na to, aby sa v nich mohlo umiestniť dobré percento amerického bezdomovca.“

0Shares
Svet Zaujímavosti