Opozícia robí v Bruseli politiku proti Slovensku. Gašpar vysvetlil dôvod zvolania mimoriadnej schôdze (video)

Opozícia robí v Bruseli politiku proti Slovensku. Gašpar vysvetlil dôvod zvolania mimoriadnej schôdze (video)

16.7.2024 (SITA.sk) – Podpredseda parlamentu Tibor Gašpar (Smer-SD) nesúhlasí s tvrdeniami, že vláda Roberta Fica (Smer-SD) v súvislosti s novelou Trestného zákona pochybila, alebo že by išlo o babráctvo. Mimoriadna parlamentná schôdza sa podľa neho zvolala z dôvodu, že opozícia robí v Bruseli politiku proti Slovensku.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

„Podsúvajú informácie, ktoré sú skreslené, sú dezinformáciami, a vytvárajú obraz o Slovensku, ktorý nezodpovedá realite, a na základe čoho EK neustále prichádza s požiadavkami, ktoré buď už dávno máme riešené, alebo sú nad rámec toho, čo sa požaduje od iných členských krajín Európskej únie,“ uviedol Gašpar na utorkovej tlačovej besede.

Viac k témam: Ficova vláda 2023 – 2027 (koalícia Smer-SD Hlas-SD SNS), Mimoriadna parlamentná schôdza, Novela Trestného zákona, Opozícia, Podpredseda parlamentu, Premiér Slovenskej republiky
Zdroj: SITA.sk – Opozícia robí v Bruseli politiku proti Slovensku. Gašpar vysvetlil dôvod zvolania mimoriadnej schôdze (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko