Na Hlavnej stanici v Bratislave nahlásili bombu, polícia prehľadala budovu aj vozne a pátra po jednom mužovi

Na Hlavnej stanici v Bratislave nahlásili bombu, polícia prehľadala budovu aj vozne a pátra po jednom mužovi

30.6.2024 (SITA.sk) –
aktualizované 30. júna 15:07

Na bratislavskej Hlavnej stanici v nedeľu niekto nahlásil prítomnosť nástražného výbušného systému. Informovala o tom na svojej internetovej stránke Železničná spoločnosť Slovensko.

„Vlaky zo stanice Bratislava Hlavná stanica budú vypravené po súhlase Policajného zboru SR,“ uviedla pred poludním ZSSK.

Bombu na stanici nenašli

Ako informoval hovorca bratislavskej polície Michal Szeiff, policajti v tejto súvislosti vykonali potrebné opatrenia a hodnovernosť oznámenia o prítomnosti bomby na mieste preverili.

„Prehliadkou vnútorných priestorov železničnej stanice, ako aj pristavených vozňov sa hodnovernosť tohto oznámenia nepotvrdila,“ uviedol hovorca.

Vyhlásili pátranie

Policajti zároveň pátrajú po totožnosti muža, ktorý by svojimi vedomosťami mohol napomôcť objasniť celú záležitosť.

„Akékoľvek informácie k totožnosti muža na zábere, prípadne k jeho súčasnému pobytu alebo pohybu, nám môžete oznámiť na linke158 prípadne formou súkromnej správy na facebooku Polícia SR Bratislavský kraj,“ doplnil Szeiff.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Hlavná stanica v Bratislave, nahlásená bomba
Zdroj: SITA.sk – Na Hlavnej stanici v Bratislave nahlásili bombu, polícia prehľadala budovu aj vozne a pátra po jednom mužovi © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko