Nahlásená bomba na bratislavskom letisku, museli ho evakuovať a odlety sú pozastavené

Nahlásená bomba na bratislavskom letisku, museli ho evakuovať a odlety sú pozastavené

31.7.2024 (SITA.sk) –
aktualizované 31. júla 11:16

Na letisku M. R. Štefánika v Bratislave bola nahlásená bomba a museli ho evakuovať. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti Facebook. „Na mieste je vykonávaná pyrotechnická prehliadka a vyšetrovaním tejto udalosti sa zaoberajú policajti druhého bratislavského okresu,“ uviedla polícia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Letisko na sociálnej sieti uviedlo, že bol v stredu o 8.40 evakuovaný celý terminál. Medzi deviatou a jedenástou predpoludním boli naplánované odlety do Antalye, Olbie, Eindhovenu a Trapani. Odlety do destinácií sú v súčasnosti pozastavené a čakáme na ďalšie pokyny zo strany polície,“ oznámilo.

Ako doplnilo, prílety obmedzené nie sú, ale cestujúci z prilietavajúcich letov musia čakať v lietadlách na ďalšie pokyny, bez aktuálnej možnosti vystúpenia z lietadla.

O 9:46 pristálo lietadlo z Burgasu, minútu pred deviatou dovolenkári z egyptského letoviska Marsa Alam a deväť minút po desiatej aj let spoločnosti Ryanair z Alghera. O 10:22 dosadol aj let z Mersa Matruh, o 10:44 z Antalye a minútu po jedenástej pristálo aj lietadlo Smartwings z Iraklia.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Všetky prílety a odlety si môžete pozrieť na webovej stránke bratislavského letiska.

>>> SPRÁVU AKTUALIZUJEME

Viac k témam: Bombový poplach
Zdroj: SITA.sk – Nahlásená bomba na bratislavskom letisku, museli ho evakuovať a odlety sú pozastavené © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko