Strelec na Fica nebol hospitalizovaný na psychiatrii, Para považuje takéto tvrdenia za znevažovanie premiéra ako obete (video)

Strelec na Fica nebol hospitalizovaný na psychiatrii, Para považuje takéto tvrdenia za znevažovanie premiéra ako obete (video)

3.6.2024 (SITA.sk) – Nie je pravda, že by Juraj C., ktorý je obvinený z pokusu zavraždiť predsedu vlády Roberta Fica, bol hospitalizovaný na psychiatrii. Na tlačovej konferencii to v pondelok povedal Ficov poradca a advokát Marek Para. Takéto tvrdenia, ktoré sa objavili v médiách, podľa Paru znevažujú Fica ako obeť politického a teroristického trestného činu.

Je úplne bežné, že človek je umiestnený v určitom režime, ktorý, samozrejme, neponúka každý výkon väzby, kde ho chránia predtým, aby sa sám nepoškodzoval,“ povedal Para na margo väzobného stíhania Juraja C.

Pokiaľ ide o samotného Fica, ten je podľa advokáta obeťou politického terorizmu.

Robert Fica, tak, ako to vnímam ja z právneho hľadiska, nie je obeťou nejakého jedného človeka. On je obeťou určitého prostredia, určitej skupiny, ktorá systematicky začala zneužívať prostriedky trestného práva na boj s Robertom Ficom. Na to, aby ho fyzicky odstavili,“ skonštatoval Para.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Predseda vlády, Streľba na premiéra Roberta Fica v Handlovej, Strelec
Zdroj: SITA.sk – Strelec na Fica nebol hospitalizovaný na psychiatrii, Para považuje takéto tvrdenia za znevažovanie premiéra ako obete (video) © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko