Teším sa, ako vás porazím vo voľbách, odkazuje Šimečka premiérovi Ficovi po svojom odvolaní

Teším sa, ako vás porazím vo voľbách, odkazuje Šimečka premiérovi Ficovi po svojom odvolaní

17.9.2024 (SITA.sk) – Vládna koalícia môže odvolať podpredsedu parlamentu, ale nemôže odvolať lídra opozície. Skonštatoval to predseda opozičného Progresívneho Slovenska Michal Šimečka v reakcii na svoje odvolanie z funkcie podpredsedu parlamentu. Zároveň odkázal premiérovi Robertovi Ficovi (Smer-SD), že sa teší, ako ho porazí vo voľbách.

„Dnes sa všetky problémy Slovenska vyriešia. Zlacnejú potraviny, učiteľky a zdravotné sestry budú mať vyššie platy, naše deti prestanú utekať do zahraničia, do Košíc prídete po diaľnici a aj tá voda z pivníc sa vypumpuje sama,“ vyhlásil Šimečka.

Ako ďalej uviedol, po 4 600 dňoch vlády Roberta Fica konečne prestaneme byť najhorší v predčasných úmrtiach, naši mladí nebudú mať druhé najmenej dostupné bývanie v Európe a milión ľudí na Slovensku prestane byť ohrozených chudobou.

„Gratulujem Robertovi Ficovi, síce mu to trvalo vyše 30 rokov poslancovania a premiérovania, ale konečne našiel svätý grál, ako vládnuť pre ľudí na Slovensku,“ doplnil líder PS.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Ficova vláda 2023 – 2027 (koalícia Smer-SD Hlas-SD SNS), Mimoriadna schôdza parlamentu, Podpredseda Národnej rady SR (NR SR), Predseda hnutia Progresívne Slovensko (PS), Predseda strany Smer-SD, Premiér Slovenskej republiky, Rokovanie NR SR
Zdroj: SITA.sk – Teším sa, ako vás porazím vo voľbách, odkazuje Šimečka premiérovi Ficovi po svojom odvolaní © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko