Joaquin Phoenix odhaľuje hroznú autonehodu, ktorá zmenila jeho život navždy

Joaquin Phoenix odhaľuje hroznú autonehodu, ktorá zmenila jeho život navždy

Hviezda filmu „Joker“ uviedol, že usilovne pil a chodil na párty po úspechu bioptické skladby „Johnny Cash“ vo filme „Walk the Line“ pred 15 rokmi a začal strácať kontrolu nad sebou.

Herec – v rozhovore s časopisom – pripustil: „nespolupracoval som sa svetom alebo sebou tak, ako som chcel.“ Dodal: „Bol som idiot, bežal som okolo, pil, snažil som sa ľudí ospravedlňovať, chodiť do hlúpych klubov.“

Raz v noci Phoenix počas jazdy okolo Los Angeles prevrátil svoje auto a čakal na okraji cesty, pri troskách, keď zasiahol nemecký filmár Herzog Ako uvádza portál The News.

Herec sa zaregistroval do rehabilitácie po tom, čo režisér Werner Herzog zdôraznil svoje bezohľadné spôsoby po autonehode blízkej smrti.

„Nemecký hlas povedal: Len si odpočiň,“ spomína Phoenix a vysvetlil, že režisér poukázal na to, že auto vyteká benzín a Joaquin bol sekundy od možného zapálenia.

O niekoľko dní neskôr vstúpil do liečebného zariadenia a teraz víťaz Oscarovi nemá chuť piť ako predtým a nasledovať tragického brata Rivera Phoenixa do skorého hrobu.

„Je tu príliš veľa vecí, ktoré ma baví a nechcem sa prebudiť s pocitom hladu,“ dodal. „Nie je to vec, proti ktorej bojujem, je to len spôsob, akým žijem svoj život.“

0Shares
Film a TV Rozhovory Šokujúce