Pre smrteľne choré deti nemajú poisťovne peniaze, ale pre zmenu pohlavia áno

Pre smrteľne choré deti nemajú poisťovne peniaze, ale pre zmenu pohlavia áno

Viem, že je to už „obohraná platňa“, ale ak sa na choré deti vyberajú viečka, nie sú údajne peniaze na zákroky a lieky, potom nechápem, ako môžu poisťovne hradiť takéto kozmetické zákroky. Zrovna operácie vykonávané v rámci zmeny pohlavia by si mohli „záujemcovia“ hradiť sami.

V dospelosti nech si každý robí v rámci rozhodnutia takejto premeny ako je mu libo. Propagovať to ale u detí ako normu je zvrhlé, keď sa to týka ani nie jedného percenta celosvetovej populácie.

Pri tomto človeka chápem, že nevidí medzi mužmi a ženami vo všetkých smeroch rozdiely. Ako muž mal sex s mužom aj so ženami, ako „žena“ snáď s mužmi, takže v podstate prešla všetkými možnosťami, než sa takpovediac „našla“. To však neznamená, že to isté tak cíti a vnímajú heterosexuáli, teda drvivá väčšina spoločnosti. Sám za seba hovorím, že rozdiely vidím, vnímam ich a som rád, že sú.

Nápad spoločných toaliet mi príde ešte viac nezmyselnejšie než takzvané tretie, rodovo neutrálne záchody. Ženy a muži majú svoju dôstojnosť a tá by im mala byť zachovaná.

No a nakoniec nemôžem úplne súhlasiť s tým, že si každý má ísť za tým, čo cíti a robí mu to dobre. Ono to totiž môže byť aj premenlivé a v súvislosti so zmenou pohlavia to môže mať fatálne doživotné následky.

zdroj: eurabia.cz

0Shares
Šokujúce Svet