Dara Rolins zverejnila fotku, také komentáre ale nečakala!

Dara Rolins zverejnila fotku, také komentáre ale nečakala!

Speváčka Dara Rolins je na našej hudobnej scéne nenahraditeľnou stálicou, niet sa preto čomu čudovať, že znovu pripravuje ďalšie veľkolepý koncert. Keď sa ale s fanúšikmi o túto novinku blondínka podelila, mnohých na nej zaujalo niečo celkom iné!

Snáď nikto nepochybuje o tom, že sa 48-ročná popová diva o seba dlhodobo príkladne stará. Odjakživa sa pýši naozaj vymakané a štíhlu postavičkou a na svoj vek pôsobí neobyčajne mladistvo.

Dara už skôr prepadla nielen pravidelnému cvičeniu, ale aj joge. Na pohybové aktivity a zdravú životosprávu nedá dopustiť, avšak niektorí priaznivci pri pohľade na najnovšie záber nadobudli dojem, že to už preháňa – slávna blondínka si odfotila polovicu tela a potom prišli nečakané komentáre!

Namiesto obvyklé chvály sa slobodná mamina tentokrát dočkala komentárov od ľudí, zaskočených jej neprimerane úzkymi krivkami. ,, Tiež vám cvaklo v hlave, alebo máte zdravotný problém, že hladujete? Keď som túto fotku uvidela, celkom som sa vás zľakla, „vyjadrila fanynka svoj postoj na plné ústa.

,, Dosť hrozné, ako kostlivka, „súhlasne sa pridala ďalšie. ,, Áno, máte pravdu, rameno kostnaté, „pritakala iná žena. Predné hudobníčka na komentáre takmer nikdy nereaguje, ale na základe jej bežné verejnej prezentácie je zjavné, že sa vo svojom tele cíti úplne spokojne.

0Shares
Hudba Žena