Nórska reprezentantka z londýnskeho Arsenalu skolabovala priamo na ihrisku počas finále Ligového pohára žien

Nórska reprezentantka z londýnskeho Arsenalu skolabovala priamo na ihrisku počas finále Ligového pohára žien

1.4.2024 (SITA.sk) – Nórska futbalová stredopoliarka Frida Maanumová skolabovala priamo na ihrisku počas nedeľňajšieho finálového stretnutia anglického Ligového pohára žien. Hráčka londýnskeho Arsenalu sa na trávnik zvalila bez cudzieho zavinenia v nadstavenom čase prvého polčasu duelu proti mestskému rivalovi FC Chelsea. Duel sa hral na štadióne Molineux vo Wolverhamptone.

Dvadsaťštyriročnej nórskej reprezentantky sa okamžite ujali záchranári, starali sa o ňu približne sedem minút a potom ju na nosidlách transportovali do útrob štadióna. Vedenie Arsenalu po krátkom čase zverejnilo správu, že Maanumová je pri vedomí.

„Frida je pri vedomí, komunikuje s okolím a je v stabilizovanom stave. Náš lekársky tím bude jej stav podrobne monitorovať. Frida, všetci sme s tebou,“ uviedli zástupcovia klubu na platforme X.

Duel sa v riadnom hracom čase skončil bez gólov, v predĺžení o triumfe Arsenalu rozhodla presným zásahom švédska útočníčka Stina Blacksteniusová.

Viac k témam: Nórska futbalová stredopoliarka
Zdroj: SITA.sk – Nórska reprezentantka z londýnskeho Arsenalu skolabovala priamo na ihrisku počas finále Ligového pohára žien © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Futbal