V Bratislave našli mŕtveho muža, na tele mal viacero bodných rán

V Bratislave našli mŕtveho muža, na tele mal viacero bodných rán

13.3.2024 (SITA.sk) –
aktualizované 13. februára 2024, 11:44

Policajti bratislavskej krajskej kriminálky preverujú okolnosti nálezu tela muža bez známok života na chodníku vo štvrtom bratislavskom okrese. Informuje o tom bratislavská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Ako uviedol portál noviny.sk, k vražde došlo v skorých ranných hodinách v mestskej časti Devínska Nová Ves a na tele nebohého je viacero bodných rán.

Na miesto vyslali ambulanciu RLP

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR (OS ZZS) prijalo na tiesňovú linku 155 volanie o pomoc k pacientovi bez známok života v Devínskej Novej Vsi.

„Na miesto sme vyslali ambulanciu RLP (rýchlej lekárskej pomoci). Muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a lekár musel konštatovať exitus,“ uvádza OS ZZS na sociálnej sieti.

Začali trestné stíhanie

V súvislosti s ranným nálezom tela už vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

„Na základe doposiaľ zistených skutočností môžeme konštatovať, že príčinou smrti nie je úmyselné konanie inej osoby,“ uviedla hovorkyňa s tým, že presnú príčinu smrti určí až súdna pitva.

Viac k témam: Krimi, Vražda
Zdroj: SITA.sk – V Bratislave našli mŕtveho muža, na tele mal viacero bodných rán © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Ostatné športy