Kaufland cez víkend otvoril svoj sedemnásty K Park, do Brezna prišiel aj Separ

Kaufland cez víkend otvoril svoj sedemnásty K Park, do Brezna prišiel aj Separ

17.6.2024 (SITA.sk) – Mladí Brezňania svoj predčasný darček k vysvedčeniu už dostali. Reťazec im otvoril nové multifunkčné športovisko, na ktorom sa rozhodne nudiť nebudú. Minulú sobotu si moderné streetbalové ihrisko, lezeckú stenu i plochu pre kolobežky a skateboardy na vlastnej koži vyskúšali desiatky návštevníkov, užili si tiež koncert pod holým nebom v podaní Separa.

Obyvatelia Brezna sa svojho vysnívaného K Parku dočkali, v sobotu 15. júna na ulici Eleny Maróthy – Šoltésovej sa za prítomnosti zástupcov mesta, Kauflandu a tváre tohto ročníka projektu, rapera Separa, slávnostne otvorili jeho brány. Známy predajca potravín svoje moderné ihriská stavia po celom Slovensku, jeho cieľom je totiž rozhýbať mladú generáciu, aby sa na chvíľu vzdialila od sociálnych sietí a z offline sveta opäť prišla von, kde sa môže venovať rôznym športom či stretnúť sa s partiou priateľov. „Veľmi nás teší, že projekt má na Slovensku taký veľký ohlas a získava čoraz väčšiu popularitu. Do hlasovania sa zapájajú celé komunity v podobe škôl, mestských častí a rodín, čo je pre nás dôkaz, že deti aj mládež takéto moderné ihriská potrebujú a že na nich radi trávia svoj voľný čas,“ vysvetľuje Lucia Vargová, hovorkyňa spoločnosti Kaufland Slovenská republika v.o.s.

Projekt je úspešný aj vďaka tomu, že Kaufland svoje športovo-oddychové areály navrhuje mladým doslova na mieru, preto na nich nesmie chýbať lezecká stena, streetbalové ihrisko, pingpongový stôl, oddychovo-workoutová zóna ani špeciálne plochy, na ktorých môžu deti a tínedžeri jazdiť na skateboarde a kolobežke. To všetko teraz majú obyvatelia Brezna doslova na skok. Z nového ihriska má radosť aj primátor mesta, JUDr. Tomáš Abel, PhD.: ,,Som veľmi rád, že K Park budeme mať na území nášho mesta, v tunajšej relaxačnej zóne, ktorú všetci Brezňania dobre poznajú. Verím, že na svoje si prídu malí aj veľkí a že toto nové ihrisko bude našim obyvateľom slúžiť dlhé roky. Úprimne sa chcem poďakovať spoločnosti Kaufland, že prišla s takým projektom a ďakujem všetkým, ktorí sa aktívne zapojili do samotného hlasovania a spoločnými silami vybojovali moderný K Park pre naše mesto.“

V Brezne zažili rušnú sobotu

Miestni si svoju výhru vďaka veľkolepému otvoreniu užili naozaj naplno. Po prestrihnutí červenej pásky sa v priestoroch nového športoviska začalo okamžite športovať, tancovať a spievať. O zaujímavý poobedný program sa postarala miestna tanečná škola Tanečkovo, úspech mali tiež vystúpenia tanečníkov Capoeiry, švihadlových šikovníkov či profesionálov na kolobežkách a skateboardoch. Brezňania si dali do tela aj pri fitness challenge s hudobným podmazom DJ Smarta, a nechýbala ani tvár projektu, Separ so svojím koncertom.

Kaufland v otváraní K Parkov pokračuje aj naďalej, tento rok má v pláne postaviť ich na Slovensku ešte niekoľko. Zároveň prebieha na stránke www.kauflandpark.sk súťaž, do ktorej sa prihlásilo až 23 slovenských miest a mestských častí, aby zabojovali o svoje vlastné moderné multifunkčné ihriská. Výsledky verejného hlasovania budú známe už 4. júla 2024.

Informačný servis

Viac k témam: K Park, Kaufland, PR
Zdroj: SITA.sk – Kaufland cez víkend otvoril svoj sedemnásty K Park, do Brezna prišiel aj Separ © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko