Neďaleko železničnej stanice v Prešove zastrelil policajt svojho kolegu a ušiel na služobnom aute

Neďaleko železničnej stanice v Prešove zastrelil policajt svojho kolegu a ušiel na služobnom aute

15.3.2022 (Webnoviny.sk) –
aktualizované 15. marca 14:12

Pri čerpacej stanici neďaleko železničnej stanice v Prešove sa v pondelok večer stala tragédia. Ako informuje na svojom portáli noviny.sk televízia Joj, k prestrelke došlo medzi policajtmi. Jedného z nich našli po streľbe na zemi, zraneniam na mieste podľahol, druhý ušiel z miesta činu.

Prípad už rieši inšpekcia

Dočasný prezident Policajného zboru Štefan Hamran v utorok na tlačovej besede uviedol, že prípad streľby už rieši Úrad inšpekčnej služby (ÚIS). Doplnil tiež, že o priebehu vyšetrovania bude informovať ÚIS.

Hamran zdôraznil, že polícia bude musieť vyšetriť, čo sa stalo a aké boli príčiny konania policajta.

„Ak sa potvrdí, že priamy nadriadený nezohľadnil tie informácie, ktoré naznačovali, že ten policajt by mohol skratovo konať, tak určite bude vyvodená nejaká zodpovednosť, ale zatiaľ také informácie nemáme,“ povedal šéf polície.

Páchateľa už zadržali

Podľa informácií portálu televízie Markíza tvnoviny.sk je údajným útočníkom syn primátorky mesta Prešov. Táto informácia zatiaľ nie je potvrdená. Incidentu vraj predchádzala výmena názorov pri preberaní služby. Po útoku strelec z miesta činu ušiel na policajnom aute.

Polícia na svojom profile na sociálnej sieti Facebook už informovala, že podozrivého páchateľa zadržali.

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem

Viac k témam: Krimi, Policajti, Streľba
Zdroj: Webnoviny.sk – Neďaleko železničnej stanice v Prešove zastrelil policajt svojho kolegu a ušiel na služobnom aute © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko