Pre slovenskú vládu nie sú spojencami krajne pravicoví politici, ktorí sa správajú ako ruskí agenti, odkázal Heger

Pre slovenskú vládu nie sú spojencami krajne pravicoví politici, ktorí sa správajú ako ruskí agenti, odkázal Heger

15.4.2022 (Webnoviny.sk) – Slovenská vláda podľa premiéra Eduarda Hegera (OĽaNO) nepovažuje za spojencov krajne pravicových politikov, ktorí sa správajú ako „ruskí agenti“ a tvrdia, že krajina stráca členstvom v Európskej únie.

Vo svojom statuse na mikroblogovacej sociálnej sieti vysvetlil, že tento postoj voči domácim aj zahraničným politikom vláda SR zaujíma v súvislosti so spomienkou na spoluobčanov, ktorí trpeli počas sovietskej okupácie v roku 1968 a tých, ktorí trpia počas vojenskej invázie Ruskej federácie na území Ukrajiny.

In memory of our fellow citizens who suffered during the Soviet occup. in ‘68 & of those who suffer from ?? invasion of ??, ?? govt does not consider allies far-right politicians, homegrown or from EU countries, who act as ?? agents & claim a country loses if it is a member of ??— Eduard Heger (@eduardheger) April 15, 2022

Viac k témam: Krajná pravica
Zdroj: Webnoviny.sk – Pre slovenskú vládu nie sú spojencami krajne pravicoví politici, ktorí sa správajú ako ruskí agenti, odkázal Heger © SITA Všetky práva vyhradené.

0Shares
Slovensko